2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki bu hafta hic almamis cok uzuldum

Usg aletindemi sorun oluyor bende anlamadim cunku 33+3 te dr guttigimde 2600 kg idi dr 2 hafta onde gidiyor demisti.
34+6 da dun tekrar kontrole gittigimse kilo almamis bu hafta ama haftasi ile uyumlu suanda dedi 2615 cikti kg si.simdi bu hafta iyi beslenecegim muz sut tuketicem bu hasta bakalik ne olacak

günaydınlar... evet bugün yine bir doğumumuz daha var.. tabi başka sürprizlerimiz yoksa :) böyle dermişimmmm ben olurmuşum:) yok yok kızımda kalsın biraz daha :)

Allah sağlıkla kurtarsın inşallah.

Gunaydin kizlar.. Son 7 is gunum ardindan dogum iznine ayriluyorum cok sukur gun saymaktan gina geldi. Bugun dogum yapacak olan Cesurarya arkadasima saglikli guzel ve kolay bir dogum dilerim. İnsallah kendini iyi hissettiginde gelip yasadiklarini bizimle paylasir. Benim minik kizim ne zaman gelcek acaba :) butun minnoslar hayirla ve saglikla gelsinler

günaydın herkese kızlar. rüyamda bebeğimi emziriyodum. çok değişik bi duyguydu. rabbim gerçeğini tattırır inşallah.
hayırlı cumalar...

gunaydin kizlar bende artik surekli ruyamda bebegimi dogurdugumu sevdigimi filan goruyorum beynimiz bizi annelige hazirliyor galiba...

kizlar benim bebek ters ya doktor yatma egzersi verdi birde internetten asartirdim aslinda yaptigin sey bebegi rahatsiz edip donmesini saglamak... dun gece tam bir saat 5 dk ararliklar bir sag bir sirt ustu birde sola donup yattim guluk guluk yapti ama dondu mu bilmem :) birde basi neresi kici neresi pek anlamiyorum anlamamam normal mi sizce... iki haftada geriden geliyoruz oda var tabi... ayrica bogaz ve kulak enfeksiyonum var bir kac yokladi benide atlatmistim daha fazla kacamadim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…