Benimki bu hafta hic almamis cok uzuldum
Allah sağlıkla kurtulmayı nasip etsin inşallahKızlar bizim de netleşti pazartesi günü yavruma kavusuyorum inşallah :)
Genel anestezi olucam.korkmuyor değilim Allah sağ salim kurtarsın ins hepimizi.
Allah sağlıkla kurtarsın inşallah.kızlarrrrrrrrrrrrr
20 subat cuma gunune karar verdı doktor.haftya cuma kavusuyoruz oglusumla..
sabah 9 da alacak bakalım.allahım hakkımızda hayırlısını versın.annemı aradım pers.den gelcek.temızlıgımı de yaptırmam lazım.boyle bızden haberler
Bende mart annesiyim dur hele ya böyle yazanlar olunca geriliyorum.Benim sat 1 nisan bile.Allahımm topicte mart annesi bi ben kalıcam sankiiii
Allahın izni ile tabi hepiniz şubat annesi olup çıkıcaksınız. Ocakta gelen acelecileri saymıyorum bile.
Ben arzum bebbe aldım.Hem ısı hem nem ölçüyor 19 tl ydi sanırımkızlar bebeğin odası için ısı ölçer aldınızmı. ben alıcam ama karar veremiyorum nası bişe almak lazım nem oranınıda göstersin istiyorum
benim spinal sezeryan 1300 normali bilmiyorumkızlar gittiğiniz hastanelerde normal ve sezaryen fiyatlarını paylaşır mısınız, kendi hastanem çok mu pahalı acaba diye düşünüyorum da.
günaydın herkese kızlar. rüyamda bebeğimi emziriyodum. çok değişik bi duyguydu. rabbim gerçeğini tattırır inşallah.
hayırlı cumalar...
gunaydin kizlar bende artik surekli ruyamda bebegimi dogurdugumu sevdigimi filan goruyorum beynimiz bizi annelige hazirliyor galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?