Benim normal dogum tarihi 18 mart mart basi falan gun ver diyorum daha erken dio ya sinir oldum
ellerine sağlık canım gğüzel olmuşlarBunlar da diger hazirladiklarimiz
Eki Görüntüle 1412446 Eki Görüntüle 1412448 Eki Görüntüle 1412454 Eki Görüntüle 1412455
Erken canim bende oyle desim de bi onceki nst de sancim ciktigi icin tekrar bakmak istiyorum sali dedihayırlısı olsun canım. nst için salı erken değil mi sancın falan mı çıktı? bakalım yarın da bana tarih verir
kanın iyi yükselmiş sevindim inş. çıkmaz doğuma kdar sancın.Erken canim bende oyle desim de bi onceki nst de sancim ciktigi icin tekrar bakmak istiyorum sali dedi
Bugunki nst de cikmadi sancim
Kanimda duzelmis 9.5 tu 11.1 e cikmis
Amin ins canimkanın iyi yükselmiş sevindim inş. çıkmaz doğuma kdar sancın.
benden tam 3 gün öndesin ay çokheycanlı:)
benimde yarın kontrolüm var bakalım inş. çıkmaz sancı onun haricinde iyiyim hissettiğim bişey yokAmin ins canim
Sende durumlar nasil hersey yolunda dimi
Bende yarın kontrole gidicem canım bakalım kaç kilo olmuş bizimkibenimde yarın kontrolüm var bakalım inş. çıkmaz sancı onun haricinde iyiyim hissettiğim bişey yok
kontrolün iyi gecmesine sevindim canim hadi hayirlisi tarihte almissin..Slmlarr
Kintrolumuz guzel gecti cok sukur
Sali gunu tekrar nst cagirdi dr
Dogum tarihimizi De aldik 9 mart bi aksilik cikmazsa :)
Varmi 9 marti bekleyennn :)
Spinal dogum yapacagim ins
saol canım evet ye bende bu hafta birden güzel kilo alınca dedim işe yaramışesine Allah sifa versin cnm bebisin de masallah kilosu cok iyi muz ve kasarin bu kadar faydasinin oldugunu bilmiyordum bende basliyim :)
hepimizin derdi başka bende miniğim azcık tontişleşsin istiyorumgeçmiş olsun cnm.. maşallah kuzucuğuna..
bende kaşar ve muzu bırakaym o zamn benmkide tontiş oldu iyice.. :)
çok şükür ii şimdi saol canımmasallah oglunaesinede gecmis olsun önemli birseyi yoktur umarim..
ada hanima masallahdemekki rahat edememis yavru pozisyonunu degistirip durduguna göre
Ya bende artık çok zorlanıyorum işten benimde çok ağrıyo bacak aralarım filn otırunca kalkamıyorumAllah yardmcn olsn. Bn de ayni dertten muzdaribim. Catim cok acio yururken o yuzden ayaga kalksm bile yokbu halde bn calisamzdm herhlde. Bacaklrmi birlestremyrm bazen ayagmi kaldrdgm an ordan haber verio
Bende merak ediyorum kaç kilo oldu diye . hayırlısıyla güzel haberler alıız inşBende yarın kontrole gidicem canım bakalım kaç kilo olmuş bizimki
Pazartsi kontrl cok sukur azcik hareket ettiEvet çok sağol :)
Kotu düşünme zumrem..kontrol ne zmn
Canim cok guzel olmus bu sadece dekor amacli mi?Bez pastamizi biri sormustu anca bitti iki gun once.firsat bulamadiydim diger yaptiklarimi da yukleyecegimEki Görüntüle 1412429
kız benim dr bile gün vermedi daha pazartesi belli olacak nasipse.Benim normal dogum tarihi 18 mart mart basi falan gun ver diyorum daha erken dio ya sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?