2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim normal dogum tarihi 18 mart mart basi falan gun ver diyorum daha erken dio ya sinir oldum

10 gün varmış aramızda normal d. tarihine göre benimde 8 marttı dediğin gibi martın ilk günlerinde doğar o zaman senin bebiş bende önceden acaba 39 bitsede öylemi alsa filan diyodumda son haftalara girdikçe dedim iyiki 38 bitimine gün vermiş dr.:) acil bi durum olmasın diye 38 bitip 39a girdiğimiz gün alırız demişti, artık zor geliyor valla herşey son günler geçmek bilmiyor günün belli olduğu iyi oldu gün sayıyorum her gün şu kadar gün sonra kurtuluyorum diye

hayırlısı olsun canım. nst için salı erken değil mi sancın falan mı çıktı? bakalım yarın da bana tarih verir

hayırlısı olsun canım. nst için salı erken değil mi sancın falan mı çıktı? bakalım yarın da bana tarih verir
Erken canim bende oyle desim de bi onceki nst de sancim ciktigi icin tekrar bakmak istiyorum sali dedi
Bugunki nst de cikmadi sancim
Kanimda duzelmis 9.5 tu 11.1 e cikmis

esine Allah sifa versin cnm bebisin de masallah kilosu cok iyi muz ve kasarin bu kadar faydasinin oldugunu bilmiyordum bende basliyim :)
saol canım evet ye bende bu hafta birden güzel kilo alınca dedim işe yaramış

geçmiş olsun cnm.. maşallah kuzucuğuna..
bende kaşar ve muzu bırakaym o zamn benmkide tontiş oldu iyice.. :)
hepimizin derdi başka bende miniğim azcık tontişleşsin istiyorum
Bide dr dün kilosuna çok takılma 300 gr filn eksik veya fazla olabilir yanılma payımız var ultrasonda dedi
masallah ogluna esinede gecmis olsun önemli birseyi yoktur umarim..
ada hanima masallah demekki rahat edememis yavru pozisyonunu degistirip durduguna göre
çok şükür ii şimdi saol canım

Allah yardmcn olsn. Bn de ayni dertten muzdaribim. Catim cok acio yururken o yuzden ayaga kalksm bile yok bu halde bn calisamzdm herhlde. Bacaklrmi birlestremyrm bazen ayagmi kaldrdgm an ordan haber verio
Ya bende artık çok zorlanıyorum işten benimde çok ağrıyo bacak aralarım filn otırunca kalkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…