ayrılmak istediğin zaman doktora gidiyorsun canım oda hangi güne kadar çalıştığına dair bir rapor veriyor. istediğin zaman ayrılabilirsin yaniHayırli günler bayanlar :) size birsey danışmak istiyorum ben 32 . Hafta da 19 subata kadar çalışabilir raporu aldım ama 16 şubatta yani pazartesi ayrılmak istiyorum çok sıkıldım ve yoruldum Dr yazabilir mi 3 gün önce ayrılabilir miyim yani :)
Yani 16 subata kadar çalıştı yazdiracagim değil mi 13 u ne kadar mı yoksa iki gün iki gündür ya herseyin hesabını yapar oldum:)ayrılmak istediğin zaman doktora gidiyorsun canım oda hangi güne kadar çalıştığına dair bir rapor veriyor. istediğin zaman ayrılabilirsin yani
Ters bebek için secde pozisyonu öneriliyorkizlar benim bebek ters ya doktor yatma egzersi verdi birde internetten asartirdim aslinda yaptigin sey bebegi rahatsiz edip donmesini saglamak... dun gece tam bir saat 5 dk ararliklar bir sag bir sirt ustu birde sola donup yattim guluk guluk yapti ama dondu mu bilmem :) birde basi neresi kici neresi pek anlamiyorum anlamamam normal mi sizce... iki haftada geriden geliyoruz oda var tabi... ayrica bogaz ve kulak enfeksiyonum var bir kac yokladi benide atlatmistim daha fazla kacamadim...
Ben elektrikli aldim canim, okudugum butun yorumlarda manuelden cook daha iyi sonuc verdiklerini yaziyordu. Ne marka olursa olsun, manuel olmasin derim ben...Selam bayanlar ne tip pompa aldınız
böylemi
http://www.e-bebek.com/wee-baby-pratik-manuel-gogus-pompasi_EWE-752
yoksa böylemi
http://www.e-bebek.com/chicco-klasik-gogus-pompasi_CHI-2825000000
Ben elektrikli aldim canim, okudugum butun yorumlarda manuelden cook daha iyi sonuc verdiklerini yaziyordu. Ne marka olursa olsun, manuel olmasin derim ben...
bende almadım gögüs pompası bende 7 aya kadar yanında olacagım heralde gerek kalmaz elektrikliye.Ben en az altı ay evde olucam... elektrikli fazla gibi geliyor... kızımda çalıştığım halde bile manuel kullanmıştım iş yerinde..
sadece yeni doğduğunda çeneleri kuvvetlenene kadar çekemiyorlar iyi...o zamanda da süt birikip ağrı yapmasın diye rahatlatıcı amaçla almak istiyorum :)
Teşekküler cevabın için arkadaşım.
Benimki bu hafta hic almamis cok uzuldum
benm derdim kolay doğuramamk aslında :) yoksa tontiş olmş zayıf olmuş mühim değil sende takma kafana sağlıklı olduklarını biliyorz bu bize yeterhepimizin derdi başka bende miniğim azcık tontişleşsin istiyorum
Bide dr dün kilosuna çok takılma 300 gr filn eksik veya fazla olabilir yanılma payımız var ultrasonda dedi
Bn her aksam dogurcm gbi hissedyrm ama dogurdgm faln yokgünaydın..Hayırlı cumalar kızlar..
Cesurarya dualarımız sizinle paşalarımızı kucagına almak nasip olsun ..Çok heyecanlıyım ya nedense, sanki ben doğurucam
İlaç miktarını mı arttırdın canım ne yaptın benimde 10,6ydı artık çift ilaç içiyorum inşallah 11 i geçmişimdir.
Bnm bebegm birkc gundr cok az harekt edio. Dogum kanalna mi girdki acaba ? Son zamnlrda cok harektliydi halbukitecrübeli anneler bebek dogum kanalina girdikten sonra pek hareket etmez diye duymustum dogrumu? yani agri falan olunca ama bebek hareketliyse dogumun basladigindan süphelenmek gerekirmi?
aynen ben de gece tamam doğruyrm sanrm dedim.. alttan elektrk çarpması gibi garip bi ağrı girdi muhtemelen normal doğumda o sancı gibi başlayacak ben kesin avaz avaz bağırırm bi de bağrmam tutarm kendimi diyordum ama ilk defa o kadar şiddetli sancı hissettm.. ama hala doğrmadım çok şükür:))kızlar gunaydın dün gece ağrı sızı uykusuzluk hiç uyuyamadım bebek doğcak sandım . bugun akşama kadar uyumayı düşünüyorum
Aynen bana lohusalik degil hayat zor bu huyum yuzunden.. Bu konularda fazla takintiliyim.. Kimsenin duzenimi karistirmasini istemem, kendi isimi kendim halletmek isterim, zaten yemek mevzuu felaket.. Kimsenin yaptigini yemek istemem sirf bu yuzden misafirlige gitmek istemedigim oluyo.. Annesiyle ilgili bu sıkıntımı esimle paylassam kiyameti koparir, benim annem tertermiz kadin die.. Sanki bilmiyo huyumu:) bakalim yasayip gorucez:)
ben almadım ama kararda veremedim doğumdan sonra dişimi falan yaptırıcam doktora giderken sağıp bırakırım diye almak istiyorum. işe başlayıncada işe yarra ama işe başlarkenmi alsam bilemedmbende almadım gögüs pompası bende 7 aya kadar yanında olacagım heralde gerek kalmaz elektrikliye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?