2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayrılmak istediğin zaman doktora gidiyorsun canım oda hangi güne kadar çalıştığına dair bir rapor veriyor. istediğin zaman ayrılabilirsin yani

ayrılmak istediğin zaman doktora gidiyorsun canım oda hangi güne kadar çalıştığına dair bir rapor veriyor. istediğin zaman ayrılabilirsin yani
Yani 16 subata kadar çalıştı yazdiracagim değil mi 13 u ne kadar mı yoksa iki gün iki gündür ya herseyin hesabını yapar oldum:)

Ters bebek için secde pozisyonu öneriliyor
kafanı one eğip popo havada sallayabilirsin
ben haftalardir bebeğin ayağı diye sırtını seviyormusum kafası sandığım yer popoymus filan :) normal yani USG de farkettim

Gunaydin kizlar, bugun nasilsiniz? Cesurarya Allah yardimcin olsun canim, bugun dualarimiz seninle...

Ben dun anestezi uzmaniyla gorusmeye gittim, tansyona bakildi ve ekg cekildi. Anestezi yontemlerini anlatti, igneleri kateteri gosterdi. Sorularimi cevapladi 45 dk boyunca konustuk. Bizim burda sonda sadece sezaryanda takiliyormus, lavman hic yapilmiyormus, olasi kazalar cok normal karsilaniyormus . Benim karnim inmis asagiya bir komsum soylemisti ama ben de anliyorum artik. Pazar gunu esim geliyor yanima, insallah kizim onu bekler. Sonraki kontrolumuz haftaya sali belki bu sefer kizim yuzunu babasina gosterir.

Son haftalarimiz artik, hepinize az agrili bol uykulu gunler diliyorum...

Ben elektrikli aldim canim, okudugum butun yorumlarda manuelden cook daha iyi sonuc verdiklerini yaziyordu. Ne marka olursa olsun, manuel olmasin derim ben...

Ben en az altı ay evde olucam... elektrikli fazla gibi geliyor... kızımda çalıştığım halde bile manuel kullanmıştım iş yerinde..
sadece yeni doğduğunda çeneleri kuvvetlenene kadar çekemiyorlar iyi...o zamanda da süt birikip ağrı yapmasın diye rahatlatıcı amaçla almak istiyorum :)

Teşekküler cevabın için arkadaşım.

bende almadım gögüs pompası bende 7 aya kadar yanında olacagım heralde gerek kalmaz elektrikliye.

tecrübeli anneler bebek dogum kanalina girdikten sonra pek hareket etmez diye duymustum dogrumu? yani agri falan olunca ama bebek hareketliyse dogumun basladigindan süphelenmek gerekirmi?

hepimizin derdi başka bende miniğim azcık tontişleşsin istiyorum
Bide dr dün kilosuna çok takılma 300 gr filn eksik veya fazla olabilir yanılma payımız var ultrasonda dedi
benm derdim kolay doğuramamk aslında :) yoksa tontiş olmş zayıf olmuş mühim değil sende takma kafana sağlıklı olduklarını biliyorz bu bize yeter

İlaç miktarını mı arttırdın canım ne yaptın benimde 10,6ydı artık çift ilaç içiyorum inşallah 11 i geçmişimdir.

9.5 dustugunde ilac miktarini arttirmisti dr
Ve kan surubu oluyorya minik siselerde onlardanda gunde 2,tane kullaniyordum.
Kahvaltidan sonrada portakal sıkp icone pekmez karistirarak ictim dr soyledi bunuda.
Kahvaltilardada pekmez tukettim
Ben havucuda cok yedim son haftalarda ozellikle onu canim istediginden yiyorum kana faydasi varmi bilmiyorum

tecrübeli anneler bebek dogum kanalina girdikten sonra pek hareket etmez diye duymustum dogrumu? yani agri falan olunca ama bebek hareketliyse dogumun basladigindan süphelenmek gerekirmi?
Bnm bebegm birkc gundr cok az harekt edio. Dogum kanalna mi girdki acaba ? Son zamnlrda cok harektliydi halbuki

kızlar gunaydın dün gece ağrı sızı uykusuzluk hiç uyuyamadım bebek doğcak sandım . bugun akşama kadar uyumayı düşünüyorum

kızlar gunaydın dün gece ağrı sızı uykusuzluk hiç uyuyamadım bebek doğcak sandım . bugun akşama kadar uyumayı düşünüyorum
aynen ben de gece tamam doğruyrm sanrm dedim.. alttan elektrk çarpması gibi garip bi ağrı girdi muhtemelen normal doğumda o sancı gibi başlayacak ben kesin avaz avaz bağırırm bi de bağrmam tutarm kendimi diyordum ama ilk defa o kadar şiddetli sancı hissettm.. ama hala doğrmadım çok şükür:))
bugünde kızım feci hareketli bi derdi mi var anlamadm içimi deşti resmen..

bende bu denli takıntılıydım ama üni hayatı yavaş yavaş beni törpüledi..
gerçi hala bazı takıntılarmdan vazgeçemyrm ama görmeyim yeter modundayım sende öyle yap
sonuçta temiz oldğnu bildğn birinden yemek yiyeceksn bilmyrm dışardan yemek yiyormsn ya da hazır ürün kullanyrsn muhakkak onalrn nasıl üretldğni bilmyrsn.. ben bu şeklde düşüncelerle aştım bu durumumu sende yapablrsn en azndan bi süre görmezden gel gerçekten hayat çeklmez bi hal alıyor yoksa

bende almadım gögüs pompası bende 7 aya kadar yanında olacagım heralde gerek kalmaz elektrikliye.
ben almadım ama kararda veremedim doğumdan sonra dişimi falan yaptırıcam doktora giderken sağıp bırakırım diye almak istiyorum. işe başlayıncada işe yarra ama işe başlarkenmi alsam bilemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…