inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini ... isim konusunda durumlar noldu? en son sadece ali olcaktı var mı bir gelişme?
yükselme yüzde kaçtı ? beni uzun tuttu nstde öyle cıktı sancılarİste dr um bana onlar senin rahiminin kasilmalari demisti. Benim en son bi tane yukselme vardi o kisimda. Zaten toplamda 20 dk kaliorm nst de o zaman belki de 20 dk da birdi benim de sancimama doktor hiiiic bisi yok demisti..o kadar olur rahim kendini hazirliyor artik filan demisti. Yarin da kontrol var bakalim bu sefer ne dicek
Canım bende geçen cuma 35 . Haftam da girdim ilk nts ye.. Haftalık kontrol dedi ve yarın 36 oluyoruz Yarin yine girerim nts ye sanırım ... Normal doğum için 38/39 da beni muayene edecek o zaman netleşecek doğum Şekli deKızlar iyi geceler herkese.Dün gece yazdım ama biraz geç olunca kimse bir fikir vermedi bana.
Yarından sonra 36. haftam bitiyor inşallah.kontrole haftaya perşembe gidicem.Benim doktorum şimdiye kadar hiç nst ye girmemi istemedi.Her gittiğimde her şey yolunda ama bebek biraz önden gidiyor falan diyor.Önden gidiyor demesi normal doğum istediğim için korkutuyor beni.Doktor normal olur mu olmaz mı 37 den sonra konuşuruz diyor.Sizce bu saatten sonra başka bir doktora gitmemin faydası olur mu.Benim gibi bu haftasına kadar nst ye girmeyen varmı.Doktorun belirsizlikleri psikolojik olarak yıpratıyor beni.
Yok canım maalesef yine sadece ali olacak. Hani eşim ben şu ismi istiyorum başına dese ona bile razıyım tek aliyi istemiyorum çünkü soy ismimizle iyi olmuyor
Kızlar iyi geceler herkese.Dün gece yazdım ama biraz geç olunca kimse bir fikir vermedi bana.
Yarından sonra 36. haftam bitiyor inşallah.kontrole haftaya perşembe gidicem.Benim doktorum şimdiye kadar hiç nst ye girmemi istemedi.Her gittiğimde her şey yolunda ama bebek biraz önden gidiyor falan diyor.Önden gidiyor demesi normal doğum istediğim için korkutuyor beni.Doktor normal olur mu olmaz mı 37 den sonra konuşuruz diyor.Sizce bu saatten sonra başka bir doktora gitmemin faydası olur mu.Benim gibi bu haftasına kadar nst ye girmeyen varmı.Doktorun belirsizlikleri psikolojik olarak yıpratıyor beni.
yükselme yüzde kaçtı ? beni uzun tuttu nstde öyle cıktı sancı QUOTE]
Bilmiyorum ki yuzde yazmiyordu, sadece su kadar soyleyebilirim normal anlarda o deger 13-15 arasi seyrediyorken o kasilma aninda 70 e cikmisti. Yalniz bunu hatirliyorum.
Bence korkma ben 36 da girdim nst ye.Sen Perşembe gittiğinde mutlaka seni alır nst yeKızlar iyi geceler herkese.Dün gece yazdım ama biraz geç olunca kimse bir fikir vermedi bana.
Canım bende geçen cuma 35 . Haftam da girdim ilk nts ye.. Haftalık kontrol dedi ve yarın 36 oluyoruz Yarin yine girerim nts ye sanırım ... Normal doğum için 38/39 da beni muayene edecek o zaman netleşecek doğum Şekli de
cnm her doktorun tedavisi farklı oluyor. doktorunla acık konuş herşeyi sor. neden önden gidiyormuş şekermi çıkmıştıki ? ben artık oluruna bıraktım doktora gıcık olsamda dua ediyorum bolbol doğuma ebe bile girebilir ben rahat kolay doğurayımda doktor olmasada olur artık.Kızlar iyi geceler herkese.Dün gece yazdım ama biraz geç olunca kimse bir fikir vermedi bana.
Yarından sonra 36. haftam bitiyor inşallah.kontrole haftaya perşembe gidicem.Benim doktorum şimdiye kadar hiç nst ye girmemi istemedi.Her gittiğimde her şey yolunda ama bebek biraz önden gidiyor falan diyor.Önden gidiyor demesi normal doğum istediğim için korkutuyor beni.Doktor normal olur mu olmaz mı 37 den sonra konuşuruz diyor.Sizce bu saatten sonra başka bir doktora gitmemin faydası olur mu.Benim gibi bu haftasına kadar nst ye girmeyen varşı.Doktorun belirsizlikleri psikolojik olarak yıpratıyor beni.
Bende de geçen pazartesi gittim 20 dk da 2 tane 90 lik sancı çıktı Dr sancin var artık 5 da 1 e inerse yada suyun gelirse ara dedi senin ki neden yatırmak istedi acaba bana saçma geldi açıkçası şahsen ben 40 da dogurmazsam suni alırım dedim tamam dedi ki benim ki kanala da girmiş vaziyetteöyle gerçekten işin kötüsü ben yatınca daha kötü oluyorum hastane beni mahvediyo 3 gün kendime gelemiyorum
en azından kafanı netleştirmek ve rahatlamak için başka bir doktora da görünüp fikir al istersen ama ben nst yi çok gereksiz görüyorum ben kaç haftadır giriyorum boşuna yani bence çok mühim bir detay değil
Kızlar iyi geceler herkese.Dün gece yazdım ama biraz geç olunca kimse bir fikir vermedi bana.
Seninki yine iyi benim oğlum da önden gidiyor ve bana ancak 39.haftada normal yapıp yapamayacagimi söyleyecek. :)Kızlar iyi geceler herkese.Dün gece yazdım ama biraz geç olunca kimse bir fikir vermedi bana.
suni sancıda ayrı bi dert bana suni vercekti heralde bugn doğurtalım istersen dedi. bende bebek gelsin istiyorum ama bide tırsıyorum yaaBende de geçen pazartesi gittim 20 dk da 2 tane 90 lik sancı çıktı Dr sancin var artık 5 da 1 e inerse yada suyun gelirse ara dedi senin ki neden yatırmak istedi acaba bana saçma geldi açıkçası şahsen ben 40 da dogurmazsam suni alırım dedim tamam dedi ki benim ki kanala da girmiş vaziyette
Canım bende ilk 37 haftamda gırdım, ıkı hafta sonrdoguma gun verdı, bı kontrole gel bıle demedı dıger hastaları pimpirikli dıyor, bana da bebek cok rahat anestezı ile goruşelim kan verelım daha erken gelırse hazır olalım dedı gonderdı,Sağol canım.Belirsizlik yordu heralde beni.ilk doğum olunca insan ne düşüneceğini şaşırıyor:))
cnm her doktorun tedavisi farklı oluyor. doktorunla acık konuş herşeyi sor. neden önden gidiyormuş şekermi çıkmıştıki ? ben artık oluruna bıraktım doktora gıcık olsamda dua ediyorum bolbol doğuma ebe bile girebilir ben rahat kolay doğurayımda doktor olmasada olur artık.
Daha günümüz var canım bence eve gelmek le iyi etmissin suni sancı aralıksız olunca insanı yoruyor normal doğum sancıları arada nefes aldırıyor bide adı üstünde normal doğum neden suni şeylere zorluyorlar anlamıyorum acilmanda yoksa bence bekle derim tabi bu işler bence ile olmaz ama benim DRm da böyle düşünüyor en son suni sancı olur diye konuştuk biz belki ilk doğum dan dolayı tecrubeliym o yüzden herseyi çok net anlattm doktoruma oda haklısın dedi emin ol doğum başladığı anda hissetmemen imkansiz:)suni sancıda ayrı bi dert bana suni vercekti heralde bugn doğurtalım istersen dedi. bende bebek gelsin istiyorum ama bide tırsıyorum yaa
Bu haftaya kadar bette girmemiş olman geç gibi geldi hem bebek iri diyormuş seni korkutmak için olabilir mi ki çok kafanı kurcaliyorsa git görün başka doktora neden geç olsun
pazartesi günü için 4. doğum olacak Allah ın izniyle. Hayırlısı olsunMerhaba iyi akşamlar kızlar yarın son kontrolümüz var çok sabırsızlanıyorum pazartesi doğum olacak. Bakalım saati kaç diycek öğleden önce olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?