2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini ... isim konusunda durumlar noldu? en son sadece ali olcaktı var mı bir gelişme?

Yok canım maalesef yine sadece ali olacak. Hani eşim ben şu ismi istiyorum başına dese ona bile razıyım tek aliyi istemiyorum çünkü soy ismimizle iyi olmuyor

yükselme yüzde kaçtı ? beni uzun tuttu nstde öyle cıktı sancılar

Canım bende geçen cuma 35 . Haftam da girdim ilk nts ye.. Haftalık kontrol dedi ve yarın 36 oluyoruz Yarin yine girerim nts ye sanırım ... Normal doğum için 38/39 da beni muayene edecek o zaman netleşecek doğum Şekli de

en azından kafanı netleştirmek ve rahatlamak için başka bir doktora da görünüp fikir al istersen ama ben nst yi çok gereksiz görüyorum ben kaç haftadır giriyorum boşuna yani bence çok mühim bir detay değil

Bence korkma ben 36 da girdim nst ye.Sen Perşembe gittiğinde mutlaka seni alır nst ye

yüzde dediğim o işte 70 . benim bugun 80 lerdeydi ordaki ebe dediki bu sancıları nasıl hissetmiyorsun anlamadım dedi. ben bu ara hurma yedm omu yaptı acaba hurma sancıyı kolaylaştırıyomuş ya ondanmı hssetmiyorum anlamadım gitti.

Sağol canım.Belirsizlik yordu heralde beni.ilk doğum olunca insan ne düşüneceğini şaşırıyor:))

cnm her doktorun tedavisi farklı oluyor. doktorunla acık konuş herşeyi sor. neden önden gidiyormuş şekermi çıkmıştıki ? ben artık oluruna bıraktım doktora gıcık olsamda dua ediyorum bolbol doğuma ebe bile girebilir ben rahat kolay doğurayımda doktor olmasada olur artık.

öyle gerçekten işin kötüsü ben yatınca daha kötü oluyorum hastane beni mahvediyo 3 gün kendime gelemiyorum
Bende de geçen pazartesi gittim 20 dk da 2 tane 90 lik sancı çıktı Dr sancin var artık 5 da 1 e inerse yada suyun gelirse ara dedi senin ki neden yatırmak istedi acaba bana saçma geldi açıkçası şahsen ben 40 da dogurmazsam suni alırım dedim tamam dedi ki benim ki kanala da girmiş vaziyette

Ben hiç nst ye girmeyince doktor başından savıyor heralde diye düşünmeye başlamıştım .İnşallah herşey yolundadır.Ben aynı güne farklı bir doktora daha randevu alayım en iyisi.sağol

Bu haftaya kadar bette girmemiş olman geç gibi geldi hem bebek iri diyormuş seni korkutmak için olabilir mi ki çok kafanı kurcaliyorsa git görün başka doktora neden geç olsun

Seninki yine iyi benim oğlum da önden gidiyor ve bana ancak 39.haftada normal yapıp yapamayacagimi söyleyecek. :)

suni sancıda ayrı bi dert bana suni vercekti heralde bugn doğurtalım istersen dedi. bende bebek gelsin istiyorum ama bide tırsıyorum yaa

Sağol canım.Belirsizlik yordu heralde beni.ilk doğum olunca insan ne düşüneceğini şaşırıyor:))
Canım bende ilk 37 haftamda gırdım, ıkı hafta sonrdoguma gun verdı, bı kontrole gel bıle demedı dıger hastaları pimpirikli dıyor, bana da bebek cok rahat anestezı ile goruşelim kan verelım daha erken gelırse hazır olalım dedı gonderdı,

Ben açık konuşuyorum da bizimki zamanı gelince konuşuruz diyor her seferinde.Söylediği o zaman inşallahh doğum anı değildir:)) Ben şeker yüklemesi yatırmadım canım.açlık ve tokluk şekerlerimi ölçtürdüm normal çıkınca şeker yüklemesi yaptırmadım.Geçen cumartesi kontrole gittiğimde kilosu 2800 demişti.İnşallah hayırlısı olur hepimiz için

suni sancıda ayrı bi dert bana suni vercekti heralde bugn doğurtalım istersen dedi. bende bebek gelsin istiyorum ama bide tırsıyorum yaa
Daha günümüz var canım bence eve gelmek le iyi etmissin suni sancı aralıksız olunca insanı yoruyor normal doğum sancıları arada nefes aldırıyor bide adı üstünde normal doğum neden suni şeylere zorluyorlar anlamıyorum acilmanda yoksa bence bekle derim tabi bu işler bence ile olmaz ama benim DRm da böyle düşünüyor en son suni sancı olur diye konuştuk biz belki ilk doğum dan dolayı tecrubeliym o yüzden herseyi çok net anlattm doktoruma oda haklısın dedi emin ol doğum başladığı anda hissetmemen imkansiz:)

Bu haftaya kadar bette girmemiş olman geç gibi geldi hem bebek iri diyormuş seni korkutmak için olabilir mi ki çok kafanı kurcaliyorsa git görün başka doktora neden geç olsun

Son dadikada beni sezeryana yönlendirir mi diye korkuyorum.İki kişinin fikrini almak daha iyi olcak.Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…