Allah yardımcımız olsun cnm işe bi süre ara vericeksin olmadı yada annene yakın bi yere taşınabiliyosanz bi süre öyle yaparsınız istanbul trafiği çok kötü malesef ömür yollarda geçiyor Allah sabır versin orda yaşayan herkeseAmin cümlemizin
Benimde kayınvalidem çalışıyor
Annem bakabilir belki ama o da babam esnaf diye gün içinde hep yardıma gitmesi gerekiyor
Daha kendini ifade edemeyen bebeği de yabancı birine teslim edemem bende
Bilmiyorum çelişkiler yaşıyorum
İş saatlerim 9 -6 olsa da İstanbul'da herşey çile , 1,5 saat gidiş 1,5 saat dönüşüm oluyor
Anneme bırakıp alsam bi de daha da artacak bu süre..
Allah yardımcımız olsun cnm işe bi süre ara vericeksin olmadı yada annene yakın bi yere taşınabiliyosanz bi süre öyle yaparsınız istanbul trafiği çok kötü malesef ömür yollarda geçiyor Allah sabır versin orda yaşayan herkese
Ben 26, doğumu 9. ayda düşünme kararı aldım :)Yaşlarınız kaç
Benim 27
Ve doğumdan da korkuyorum hala
Hoşgeldin canım iyi dileklerin için teşekkürler, inşallah her şey güzel olacak :)Merhaba mart anneleri araniza yeni katıldım sizi hep takip ediyordum yeni uye olabildim.bende 10.haftadaym inşallah hepomiz sorunsuz bir hamile lik geciririz.bebislerimizi sağlıklı bir şekilde kucamiza alırız inşallah.
Allah ım kimseyi böyle bir durumla karşılaştırmasın,karşılaşana da Rabbim sabır versin inşallahMaalesef ben hep en kötü ihtimalleri düşünüyorumArkadaşlarım da çok kızıyor buna da. Allah korusun! down çıkıp da aldırmayı falan düşünürsem millete hesap vermek ve yargılanmak durumunda kalmak istemiyorum
Neymos:)KIZLAR BEBİŞİMİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU :)
İnşallah sağlıkla kulağımıza alırız, endişe etmeden yapamıyor insan, kimseye söylemek istememiştim bir sıkıntı olur diye, eşim sağolsun, tüm sülale biliyor,Canım benim hiç takma kafana benim kuzenimde 8 haftalıktan bebeğinin kalp atışlarını duyamamıştı kürtaj oldu ve 6 ay sonra hamile kaldı tekrar ve şuan çok sağlıklı oğlu var :) belirti her hamilelerde aynı olmaz ki kafana takıp kendini üzme kanaman veya çok şiddetli karın olmadığı sürece hamileliğin tadını çıkarmaya bak :)
Merhaba mart anneleri araniza yeni katıldım sizi hep takip ediyordum yeni uye olabildim.bende 10.haftadaym inşallah hepomiz sorunsuz bir hamile lik geciririz.bebislerimizi sağlıklı bir şekilde kucamiza alırız inşallah.
Neymos:)
Hastanenin kokusunu bile sevmeyen, biyerimde ufacık bişey çıksa acaip abartan biriyim.Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde (evde çift çizgi çıktığında) ben nasıl doğurcamm çok korkuyorummm ühüüüüü diye 10 dk kadar ağladım. Sonra aklım başıma geldi, ne kadar harika bir şey olduğu kafama dank etti, boşver son ayda bakarız dedim, o günden beri bebek ışınlanarak çıkacakmış gibiyim :)İyi fikir :)
Çalışan bayanların işi çok zor gerçekten 4ay izin çok yetersiz ücretsiz izin hakkimiz var ama yeni evliyiz borcumuz var mecbur calismam lazım iki anne de başka şehirlerde izmirdeyiz biz burda akrabamiz bile yok insan bebek nasıl buyucek diye kara kara düşünüyor
çalışan bayanın işi gerçekten zor, işyerinde hamile olmak da zor, gün içinde şööyle ayaklarını uzatıp uzanmak ister insan, özellikle ilerleyen aylarda.Çalışan bayanların işi çok zor gerçekten 4ay izin çok yetersiz ücretsiz izin hakkimiz var ama yeni evliyiz borcumuz var mecbur calismam lazım iki anne de başka şehirlerde izmirdeyiz biz burda akrabamiz bile yok insan bebek nasıl buyucek diye kara kara düşünüyor
İnşallah canim benim ikinci olucak insallah ,5 yaşında bir kızım var.[/QUOTE]E="Sezel, post: 36681158, member: 607180"]Hoşgeldin canım iyi dileklerin için teşekkürler, inşallah her şey güzel olacak :)
Benimde öyle olmuştu kimseye söylemicektik ailemiz dışında ama öğrendiğimiz hafta dayanamayıp kuzenine falan söylemişti onlar duyunca tabi herkeste duydu :)) hiç endişe etme Allah'a emanetiz hepimiz hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallahİnşallah sağlıkla kulağımıza alırız, endişe etmeden yapamıyor insan, kimseye söylemek istememiştim bir sıkıntı olur diye, eşim sağolsun, tüm sülale biliyor,
Hastanenin kokusunu bile sevmeyen, biyerimde ufacık bişey çıksa acaip abartan biriyim.Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde (evde çift çizgi çıktığında) ben nasıl doğurcamm çok korkuyorummm ühüüüüü diye 10 dk kadar ağladım. Sonra aklım başıma geldi, ne kadar harika bir şey olduğu kafama dank etti, boşver son ayda bakarız dedim, o günden beri bebek ışınlanarak çıkacakmış gibiyim :)
Hic korkma canim rabbim oyle cesaret veryoki ne olup bittiginin bile farkina varmiyosun.bir bakmissin bebisin kucagindaHastanenin kokusunu bile sevmeyen, biyerimde ufacık bişey çıksa acaip abartan biriyim.Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde (evde çift çizgi çıktığında) ben nasıl doğurcamm çok korkuyorummm ühüüüüü diye 10 dk kadar ağladım. Sonra aklım başıma geldi, ne kadar harika bir şey olduğu kafama dank etti, boşver son ayda bakarız dedim, o günden beri bebek ışınlanarak çıkacakmış gibiyim :)
Hic sıkma canini ben oglumda 7.5 kg aldim 3210 gr dogdu hastaneden 3250 gr cikti Allah a cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?