2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcımız olsun cnm işe bi süre ara vericeksin olmadı yada annene yakın bi yere taşınabiliyosanz bi süre öyle yaparsınız istanbul trafiği çok kötü malesef ömür yollarda geçiyor Allah sabır versin orda yaşayan herkese

Merhaba mart anneleri araniza yeni katıldım sizi hep takip ediyordum yeni uye olabildim.bende 10.haftadaym inşallah hepomiz sorunsuz bir hamile lik geciririz.bebislerimizi sağlıklı bir şekilde kucamiza alırız inşallah.

Amin cümlemize
Aslında yeni taşındım
Hemde anneme yakına sayılır ama araba olmayınca herşey sorun burda
Kışın ne olacak vs.
Hayırlısını diliyorum
Kadının mesleği çok önemliymiş evden yapabileceğim bi iş olsa süper olurmuş, çocuğumda yanımda olurdu hep diyorum..

Merhaba mart anneleri araniza yeni katıldım sizi hep takip ediyordum yeni uye olabildim.bende 10.haftadaym inşallah hepomiz sorunsuz bir hamile lik geciririz.bebislerimizi sağlıklı bir şekilde kucamiza alırız inşallah.
Hoşgeldin canım iyi dileklerin için teşekkürler, inşallah her şey güzel olacak :)

Allah ım kimseyi böyle bir durumla karşılaştırmasın,karşılaşana da Rabbim sabır versin inşallah

İnşallah sağlıkla kulağımıza alırız, endişe etmeden yapamıyor insan, kimseye söylemek istememiştim bir sıkıntı olur diye, eşim sağolsun, tüm sülale biliyor,

Çalışan bayanların işi çok zor gerçekten 4ay izin çok yetersiz ücretsiz izin hakkimiz var ama yeni evliyiz borcumuz var mecbur calismam lazım iki anne de başka şehirlerde izmirdeyiz biz burda akrabamiz bile yok insan bebek nasıl buyucek diye kara kara düşünüyor

Hastanenin kokusunu bile sevmeyen, biyerimde ufacık bişey çıksa acaip abartan biriyim.Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde (evde çift çizgi çıktığında) ben nasıl doğurcamm çok korkuyorummm ühüüüüü diye 10 dk kadar ağladım. Sonra aklım başıma geldi, ne kadar harika bir şey olduğu kafama dank etti, boşver son ayda bakarız dedim, o günden beri bebek ışınlanarak çıkacakmış gibiyim :)

E="Sezel, post: 36681158, member: 607180"]Hoşgeldin canım iyi dileklerin için teşekkürler, inşallah her şey güzel olacak :)[/QUOTE]
İnşallah canim benim ikinci olucak insallah ,5 yaşında bir kızım var.

6 ay da ücretsiz izin var ama onu bile kullansak 1 yaşına gelmiyor ki bebekler
Ne yapacağız bilmem

çalışan bayanın işi gerçekten zor, işyerinde hamile olmak da zor, gün içinde şööyle ayaklarını uzatıp uzanmak ister insan, özellikle ilerleyen aylarda.
Ne yapcaz bakalım.

E="Sezel, post: 36681158, member: 607180"]Hoşgeldin canım iyi dileklerin için teşekkürler, inşallah her şey güzel olacak :)
İnşallah canim benim ikinci olucak insallah ,5 yaşında bir kızım var.[/QUOTE]
Maşallah ne güzel kızın abla oluyor benim ilk kendime bu nedenle acemi diyorum :) sen bizi aydınlatırsın biraz canım :)

İnşallah sağlıkla kulağımıza alırız, endişe etmeden yapamıyor insan, kimseye söylemek istememiştim bir sıkıntı olur diye, eşim sağolsun, tüm sülale biliyor,
Benimde öyle olmuştu kimseye söylemicektik ailemiz dışında ama öğrendiğimiz hafta dayanamayıp kuzenine falan söylemişti onlar duyunca tabi herkeste duydu :)) hiç endişe etme Allah'a emanetiz hepimiz hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Hic korkma canim rabbim oyle cesaret veryoki ne olup bittiginin bile farkina varmiyosun.bir bakmissin bebisin kucaginda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…