2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cumhuriyet caddesine bak cnm nikah şekeri süsleri satan toptancı var her türlü tül,kurdale, magnet vs. bulabilirsin
Öylemi orda genelde halıcı daha çok var ama hiç dikkat ederek bakmadım bu haftasonu çıkmayı düşünüyordum zaten aklımda bulunsun bu sefer süslere bakayım :)) teşekkür ederim canım buarada :) aslında bütün bursalılar toptan almaya gidelim bu ıvır zıvırları vallahi müthiş indirim olur :))

Tek doğum değil aklımda 40 tilki dolanıyo
4 ay çok az değil mi
4 aylık bebeği anneye bile olsa bırakmak iyi mi
Anne kokusuna en az 2 yaşına kadar hasret kalır gibi bir dünya soru
Çalışmayınca da maddi olanaklar azalıyor vs.

Merhaba, bende sonunda mart annesi olacağım, 10 hafta bugün bitti ve, hafiften mide bulantıların geçmeye başladı, endişeliyim cunki daha önce kalp durmasi sonucu 8. Haftada bebegimi kaybettim. Geçen cuma doktor herşey çok güzel bir aksilik gözükmüyor dedi ve kullandığım fitili bırakma bilirsin dedi. Bende bıraktım ama belirtiler ve şişkinlik gitti, sizin bağlantılar ve meme hassasiyeti ne durumda arkadaşlar

zaferden girişte ilerledikçe ortalarda nikah şekeri çiçekçi fln görürsün zaten olmadı orda sorarsın toptancı nerde diye, düğün için bakarken görmüştüm çok değişik şeyler var

Eminonunde o bardak lastikleri kapi susu vs her sey var kuru kahveci mehmet efendi nin sokaginda satiliyor fiyata gelince daha uygun ama siz onden arastirin ve mutlaka pazarlik yapin
bebek malzemeleri havuzlu han da satiliyor kime sorsaniz gosterin bes alti katli bir han.bebekler icin her sey var fiyat ve kaliteye gelince her fiyata var ama ben kiyafetleri pahali bulmustum zaten turk markalari yabanci markalardan daha pahali.ordan sapkalar eldiven kumas agiz mendilleri almistim ucuzdu bir de sanirim en alt kattaydi nevresim ve battaniyelerini aldik bir yerden.cotton box in 25 tl idi nevresimleri. Bunun disinda ben kiyafette mothercare carters hm ca aldim bir de beylik pazarini tek gecerim.birkac tane cok kaliteli uygun fiyata kiyafet altacma vs satan yer var coook sey aldim bu pazar tezgah nosuna bakar buraya yazarim gelmeyi dusunenler icin.
eminonunde bir de chicco outlet var yokusta.kiyafet var ufacik bir magaza.cok ucuz degil ama normal chicco magazalarindan daha uygun
bir de kipa da ff diye bir marka var mothercare in alt markasi ve urunleri hem uygun hem guzel

Beşiğinde de olsa aynı oda da olması gerekmez mi
Ağlama sesi duyulmaz ki diğer odalarda kalsa..
tabikide ben onun odasında kaldım ama yanıma fazla yatırmadım alışmasın diye. şimdi bu evde yeni bebek benim odamda kalacak. ben yanına derken aynı yatakta diye düşündüm. :)

Geçmiş olsun
Güzel düşün güzel olsun
Birinci bebekte yolunda gitmeyen bişeyler varsa kendiliğinden düşük yaşanması muhtemel
Dokrotun şu anki evladına iyi diyosa sevin ve dua et, karamsar olma
Şişkinlik bende de var

biryerden fedakarlık yapmak gerekıyor. fedakarlıgıda maddıyattan yapmak zorunda kalıyorsun allah yardımcımız olsun

Canım benim hiç takma kafana benim kuzenimde 8 haftalıktan bebeğinin kalp atışlarını duyamamıştı kürtaj oldu ve 6 ay sonra hamile kaldı tekrar ve şuan çok sağlıklı oğlu var :) belirti her hamilelerde aynı olmaz ki kafana takıp kendini üzme kanaman veya çok şiddetli karın olmadığı sürece hamileliğin tadını çıkarmaya bak :)

benimde bi sürü düşünce var kafamda inan annem çalışıyor benm emekliliğine 6,7 yıl kaldı bırak işi çocuğuma bak diyemem malesef onun hayatından da çalamam, kayınvalidemde vefat ettiği için mecbur 1 1,5sene ben bakıcam sonra ya bakıcı yada gündüz bakımevi, ev almamız lazım çünkü şuan öğrenci evi gibi bi evde oturuyorum sıkış tepiş.. durumumuz olsa 2,3yaşına kadar gönlümüzce bakabilsek bebişlerimize güzel olurdu ama imkanlar malesef, Rabbim sağlık sıhhat versinde gerisi hallolur elbet.. üzmeyelm kendimizi herşey yoluna girer elbet

tabikide ben onun odasında kaldım ama yanıma fazla yatırmadım alışmasın diye. şimdi bu evde yeni bebek benim odamda kalacak. ben yanına derken aynı yatakta diye düşündüm. :)

Yok ona bende karşıyım
Naısl alıştırırsak öyle gider
Bebek kendi beşiğinde uyumalı ama azıcık ağlasa da duyabilcek mesafede yakınımızda olmalı bence
Zaten çalışan anneler için en önemli şey uyku sorunu olacaktır

biryerden fedakarlık yapmak gerekıyor. fedakarlıgıda maddıyattan yapmak zorunda kalıyorsun allah yardımcımız olsun

Amin cümlemizin

Benimde kayınvalidem çalışıyor
Annem bakabilir belki ama o da babam esnaf diye gün içinde hep yardıma gitmesi gerekiyor
Daha kendini ifade edemeyen bebeği de yabancı birine teslim edemem bende
Bilmiyorum çelişkiler yaşıyorum
İş saatlerim 9 -6 olsa da İstanbul'da herşey çile , 1,5 saat gidiş 1,5 saat dönüşüm oluyor
Anneme bırakıp alsam bi de daha da artacak bu süre..

zaferden girişte ilerledikçe ortalarda nikah şekeri çiçekçi fln görürsün zaten olmadı orda sorarsın toptancı nerde diye, düğün için bakarken görmüştüm çok değişik şeyler var
Dershanenin oralarda mı ?? En azından nerde olduğunu az çok tahmin ettim sorarım oradaki dükkanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…