Öylemi orda genelde halıcı daha çok var ama hiç dikkat ederek bakmadım bu haftasonu çıkmayı düşünüyordum zaten aklımda bulunsun bu sefer süslere bakayım :)) teşekkür ederim canım buarada :) aslında bütün bursalılar toptan almaya gidelim bu ıvır zıvırları vallahi müthiş indirim olur :))cumhuriyet caddesine bak cnm nikah şekeri süsleri satan toptancı var her türlü tül,kurdale, magnet vs. bulabilirsin
bende 27 cnm :)Yaşlarınız kaç
Benim 27
Ve doğumdan da korkuyorum hala
25 yaşındayım canım bende ama hiç korkmuyorum doğumdan bende çok şükür :) doğumdan korktuğunu doktorunlada paylaş o sana yol gösterirYaşlarınız kaç
Benim 27
bende 27 cnm :)
zaferden girişte ilerledikçe ortalarda nikah şekeri çiçekçi fln görürsün zaten olmadı orda sorarsın toptancı nerde diye, düğün için bakarken görmüştüm çok değişik şeyler varÖylemi orda genelde halıcı daha çok var ama hiç dikkat ederek bakmadım bu haftasonu çıkmayı düşünüyordum zaten aklımda bulunsun bu sefer süslere bakayım :)) teşekkür ederim canım buarada :) aslında bütün bursalılar toptan almaya gidelim bu ıvır zıvırları vallahi müthiş indirim olur :))
Evet canım bende daha önce görmüştüm bu modeli çok tatlı :) kraft da kalitelidir.
tabikide ben onun odasında kaldım ama yanıma fazla yatırmadım alışmasın diye. şimdi bu evde yeni bebek benim odamda kalacak. ben yanına derken aynı yatakta diye düşündüm. :)Beşiğinde de olsa aynı oda da olması gerekmez mi
Ağlama sesi duyulmaz ki diğer odalarda kalsa..
Yaşlarınız kaç
Benim 27
Aynı durumdayız canim bnde 3 aylik evliyim guzel Allahim hic beklemezken ilk gunumuzden bize bebek verdi isteyen herkese de nasip etsinben birde 3 aylık evliyim :) bütün eşyalarım yeni bozmaya da kıyamıyorum
Merhaba, bende sonunda mart annesi olacağım, 10 hafta bugün bitti ve, hafiften mide bulantıların geçmeye başladı, endişeliyim cunki daha önce kalp durmasi sonucu 8. Haftada bebegimi kaybettim. Geçen cuma doktor herşey çok güzel bir aksilik gözükmüyor dedi ve kullandığım fitili bırakma bilirsin dedi. Bende bıraktım ama belirtiler ve şişkinlik gitti, sizin bağlantılar ve meme hassasiyeti ne durumda arkadaşlar
Tek doğum değil aklımda 40 tilki dolanıyo
4 ay çok az değil mi
4 aylık bebeği anneye bile olsa bırakmak iyi mi
Anne kokusuna en az 2 yaşına kadar hasret kalır gibi bir dünya soru
Çalışmayınca da maddi olanaklar azalıyor vs.
Canım benim hiç takma kafana benim kuzenimde 8 haftalıktan bebeğinin kalp atışlarını duyamamıştı kürtaj oldu ve 6 ay sonra hamile kaldı tekrar ve şuan çok sağlıklı oğlu var :) belirti her hamilelerde aynı olmaz ki kafana takıp kendini üzme kanaman veya çok şiddetli karın olmadığı sürece hamileliğin tadını çıkarmaya bak :)Merhaba, bende sonunda mart annesi olacağım, 10 hafta bugün bitti ve, hafiften mide bulantıların geçmeye başladı, endişeliyim cunki daha önce kalp durmasi sonucu 8. Haftada bebegimi kaybettim. Geçen cuma doktor herşey çok güzel bir aksilik gözükmüyor dedi ve kullandığım fitili bırakma bilirsin dedi. Bende bıraktım ama belirtiler ve şişkinlik gitti, sizin bağlantılar ve meme hassasiyeti ne durumda arkadaşlar
benimde bi sürü düşünce var kafamda inanTek doğum değil aklımda 40 tilki dolanıyo
4 ay çok az değil mi
4 aylık bebeği anneye bile olsa bırakmak iyi mi
Anne kokusuna en az 2 yaşına kadar hasret kalır gibi bir dünya soru
Çalışmayınca da maddi olanaklar azalıyor vs.
Günaydın canım ben rezenenin hamileler için uygun olmadığını duymuştum doktorunuza sormadan içmeyin derim özellikle düşük riski olanlar.
AMİN CANIMAynı durumdayız canim bnde 3 aylik evliyim guzel Allahim hic beklemezken ilk gunumuzden bize bebek verdi isteyen herkese de nasip etsin
tabikide ben onun odasında kaldım ama yanıma fazla yatırmadım alışmasın diye. şimdi bu evde yeni bebek benim odamda kalacak. ben yanına derken aynı yatakta diye düşündüm. :)
biryerden fedakarlık yapmak gerekıyor. fedakarlıgıda maddıyattan yapmak zorunda kalıyorsun allah yardımcımız olsun
benimde bi sürü düşünce var kafamda inanannem çalışıyor benm emekliliğine 6,7 yıl kaldı bırak işi çocuğuma bak diyemem malesef onun hayatından da çalamam, kayınvalidemde vefat ettiği için mecbur 1 1,5sene ben bakıcam sonra ya bakıcı yada gündüz bakımevi, ev almamız lazım çünkü şuan öğrenci evi gibi bi evde oturuyorum sıkış tepiş.. durumumuz olsa 2,3yaşına kadar gönlümüzce bakabilsek bebişlerimize güzel olurdu ama imkanlar malesef, Rabbim sağlık sıhhat versinde gerisi hallolur elbet.. üzmeyelm kendimizi herşey yoluna girer elbet
Dershanenin oralarda mı ?? En azından nerde olduğunu az çok tahmin ettim sorarım oradaki dükkanlarazaferden girişte ilerledikçe ortalarda nikah şekeri çiçekçi fln görürsün zaten olmadı orda sorarsın toptancı nerde diye, düğün için bakarken görmüştüm çok değişik şeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?