2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür, geçmiş olsun
Daırısı diğer arkadaşlaırn başına

gözünaydın canım

Canımm inan çok mutlu oldum çok şükür darısı kanama alanları olan diğer arkadaşlara

Birde ben hamile olduğumu sadece müdürüme söyledim. Başkada kimseye bilgi vermedim. Siz neler yaptınız

Birde ben hamile olduğumu sadece müdürüme söyledim. Başkada kimseye bilgi vermedim. Siz neler yaptınız
benim işyerinde kendi çalıştığım kattaki 10 kişi biliyor. Bu demek oluyor ki diğerleri de duymuştur :) Yani benim gizliliğim kalmadı..

Gozun aydin canim cok sevindim cinsiyet icin bir sey dedi mi dr?

Sagol canim cinsiyeti hic sormadim yaa kanama alanina odaklanmistim dr da bisey soylemedi 12 eylul ikili test yapicak ozaman bakalim belli olur mu

Çok şükür, geçmiş olsun
Daırısı diğer arkadaşlaırn başına

Teşekkür ederim amin insallah

gözünaydın canım
Sagol canim

Canımm inan çok mutlu oldum çok şükür darısı kanama alanları olan diğer arkadaşlara

Teşekkür ederim bende rahatladim biraz daha iki hafta cok zor gecmisti

="bur_mus, post: 36683052, member: 374278"]Canım profiline gir ordan kişisel bilgilerinden hamilelik takvimi diye bir bölüm var oraya örn:01-01-2011 şeklinde yaz oluyor [/QUOTE]
Cok tesekkurler canım yaptim oldu

Üsteki iki arkadaş ile doğum tarihlerimiz cok yakın son adet tarihim 11 hazirandı ama geç döllenme oldu sanırım bizim ki

Selam Bayanlaaaar

Mesainin son dakikalarııı ,2 gündür yoğunluktan giremiyorum. umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…