Slm kizlar 1000. Sayfaya gelmissiniz doktordan gelinceye kadar :) cok şükür bebegim iyi kanama alanlarim birlesmis ve küçülmeye baslamis surekli yatmama gerek yokmus okula gidebilirmisim evde yemek bulasik yikaya bilirmisim aralarda mutlaka dinlen dedi uzanarak cok sukur bugunleri gosteren Rabbime
Slm kizlar 1000. Sayfaya gelmissiniz doktordan gelinceye kadar :) cok şükür bebegim iyi kanama alanlarim birlesmis ve küçülmeye baslamis surekli yatmama gerek yokmus okula gidebilirmisim evde yemek bulasik yikaya bilirmisim aralarda mutlaka dinlen dedi uzanarak cok sukur bugunleri gosteren Rabbime
Canımm inan çok mutlu oldum çok şükür darısı kanama alanları olan diğer arkadaşlaraSlm kizlar 1000. Sayfaya gelmissiniz doktordan gelinceye kadar :) cok şükür bebegim iyi kanama alanlarim birlesmis ve küçülmeye baslamis surekli yatmama gerek yokmus okula gidebilirmisim evde yemek bulasik yikaya bilirmisim aralarda mutlaka dinlen dedi uzanarak cok sukur bugunleri gosteren Rabbime
EĞER ŞİRKET SENİ KENDİ ÇIKARIYO GİBİ YAPARSAN EVET CNMdoğum izninden sonra işsizlik maaşı alabılıyormuyuz
EĞER ŞİRKET SENİ KENDİ ÇIKARIYO GİBİ YAPARSAN EVET CNM
benim işyerinde kendi çalıştığım kattaki 10 kişi biliyor. Bu demek oluyor ki diğerleri de duymuştur :) Yani benim gizliliğim kalmadı..Birde ben hamile olduğumu sadece müdürüme söyledim. Başkada kimseye bilgi vermedim. Siz neler yaptınız
Gozun aydin canim cok sevindim cinsiyet icin bir sey dedi mi dr?
Çok şükür, geçmiş olsun
Daırısı diğer arkadaşlaırn başına
Sagol canimgözünaydın canım
Canımm inan çok mutlu oldum çok şükür darısı kanama alanları olan diğer arkadaşlara
Burun kemiğinin gözlenmiştir olmama problemi var bide Biochemistry risk de yüksek gibi böyle durumlarda 4 lu tarama istemiş bazı doktorlar ama en önemlisi kendi doktorunun gorusuEşik düzeyin üzerinde dediğim risksiz yani
şimdilik daha iyiyiyim cok şükür.13+4 teyim
radyolog erkek olduğunu düşünüyorum dedi.kadın doğumcum da cok erken ama bence erkek olma ihtimali daha yüksek dedicinsiyeti bellimi peki :)
Cok tesekkurler canım yaptim oldu="bur_mus, post: 36683052, member: 374278"]Canım profiline gir ordan kişisel bilgilerinden hamilelik takvimi diye bir bölüm var oraya örn:01-01-2011 şeklinde yaz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?