2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Annene söyleme ama cinsiyet belli olsa ona göre alırsın
fatma sana söylenmedi mi cinsiyet daha. benim bile belli gibi seninki belli olmuştur ama yoksun galiba.
bugün doktora gittim. ikili test istemedim yapılmadı ense kalınlığı 0,85 dedi ama. cinsiyet tahmini yapmaz belki diyodum. kızın mı vardı dedi. durun bi dakka yavaş söyleyin dedim. bir kız daha gibi dedi. eyvah demişim kadında bana moral vermeye çalıştı yazık, kesin değil ama falan. kızımda da erkek istiyodum bunda da bir kız bir erkek olsa diyoduk tabi. kendimi hazırlamayım dediğim halde erkek gibi alıştırmışım sevinecektim çok. ama kız kardeşi olacak kızımın. erkek kardeşimden çektiğimi kimseden çekmedim, kız kardeşlerim en iyi arkadaşlarım oldu hep. kız kardeş iyidir velhasıl, öyle diyelim ne yapalım. kendime gelemedim daha. birazdan ultrason resmine dr.dan geleli hiç bakmadım diye suçlu hissedicem.

Esra süpersin valla ben 13. haftadayım ve şimididen 5 kilo aldım doktoruma sordum progestan(günde 3 kez) yapar dedi ama kullanmak zorundayım napalım artık bebiş sağlıklı olsunda ..

Bende kullanıyorum progestan 4 tane günde 1.5 kilo verdim istahin nasil bende hic bulanti sorunuda yok

Sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil
Ve cidden kız evlat daha düşünceli
Kız kardeş gibisi de yok

Cumartesi günleri vardiyalı şekilde işe geliyoruz bu hafta benim sıram cumartesi günleri çalışmaktan nefret ediyorum yaaa

Merhabalar kızlar..
ben de çalışıyorum özelde öğretmenim.Bu doğumdan önceki ve sonraki izni nasıl ayarlıycaz hala düşünüyorum.

bir de kendi annem yok,kayınvalidem bakıcak kısmetse ama kayınpederin yardımı ile.kayınpeder bazı şeyler söyleyerek kalbimi çok kırdı.bebek bakmak doğal olarak zor geliyor,rahata alışmışlar.ufacık bebeği bakıcıya bırakmak nasıl olur.
emzirmek de istiyorum,ama işim eve oldukça uzak.inşallah mamaya alışıp beni bırakmaz.

Benim de aklımda böyle deli sorular var işte
işim zor olacak

Şimdi öyle konuştukları na bakma torun gelince hersey unutulur
diğer torunları çok hareketli ve erken uyanmak,onunla mücadele etmek zorladı onları.
kabak da bana patladı.
ama inadım inattır,canımı sıkarlarsa torun sevemezler.
böyle kötü düşünmek de istemiyorum,tek dileğim sağlıkla yavruma kavuşmak.

Bencede şimdiden bunları düşünmemelisin hatta düşünmemeliyiz.Rabbim o zaman mutlaka bi çıkış yolu gosterir.ortada kalıcak halleri yok ya bebişlerimizin:))canını boyle şeyler düşünerek sıkma şimdiden..

acikinca tutamamak degil benimki ac gözluluk benim dikkat etmem gerek canim ya suan 71 kiloyum
80i görmeden 9cu ayi doldursam diyorum ama bakalim, hayirlisi artik.

5 kilo verdin mi? peki neden, istek di$i mi verdin ?
evet istek dışı bulantı falan zor gecıyor hersey kokuyor çok vakıt ac kaldm halada devam edıyr buna sukur yınede. şimdi bulantı ılacının etkısı gıdınce kendmden gecyrm

öyle ama işte düşündürüyorlar.
daha 2 aylık bebeğe karşı komşunuz bakar dimi diye sordu kayınpeder?
Neyse Allah sağlık sıhhat versin de dediğin gibi bir çözüm bulunur mutlaka.

Ohh cok sukur çok sevindimm

Benim bol kiyafetlerim de vardi, onlari giyiyorum bi siskinlik var cunku gobegimde. Bir de isyerinde falan karnimi icime cekerek geziyorum surekli, zararli midir acabaa
Hiç çekme içine canım hatta tadını çıkar.Ben de başlangıçta dışarı çıktığımda istemsiz bir şekilde öyle yapıyordum sonra 1-2 yapmaya yapmaya alıştım.Belli mi olur bilmediğimiz bi yan etkisi filan vardır belki,akışına bırak bence,ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…