Canım kilo önemli değil bebek zaten besleniyordur üzülme inşallah sağlıklı bir şekilde kilo alırsın ..ben üzülerek yazmistim halbuki kilo alamiyorum diye :) benim midem cok bulandi ilk zamanlar ondan cok kilo verdim daha yeni yeni gecti bulantilar artik bende kilo almak istiyorum
Canım kilo önemli değil bebek zaten besleniyordur üzülme inşallah sağlıklı bir şekilde kilo
alırsın ..
Hiç çekme içine canım hatta tadını çıkar.Ben de başlangıçta dışarı çıktığımda istemsiz bir şekilde öyle yapıyordum sonra 1-2 yapmaya yapmaya alıştım.Belli mi olur bilmediğimiz bi yan etkisi filan vardır belki,akışına bırak bence,ben öyle yapıyorum
züldüm canım ya geçmiş olsun ne diyebilirim ki beni en kötü yapan şalgamdı oda sende işe yaratıyormuşTeşekkur ederım canım. Şalgama aşerdiğim için onu hergun yapıyorum nerdeyse ama maalesefdedim ya bende kronik ve hatta bu yuzden ıkı kere ıc hemoroıd amelıyatı gecırdım ben..
GünaydııınnGunaydin kizlar...
Elevit i ikiye kirip yut canim
doktoruna kırabilirmiyim diye sorsaydın canımKirarak yutulur mu acaba her ilac kırılmaz cunku canim.ve bi kere kirilmayan ilaci kirip yittugum icin hastanede gözümü acmistim kirilmazmis meger o ilac :)bu sebepten senelerdir korkarım ilac kirmaya :)
doktoruna kırabilirmiyim diye sorsaydın canım
Benim canımda hep et istio ben turşu falan yiyemiyorum. Sözde et yiyenin oğlu olurmuşAklima gelmedi canim msj attim gynofer kullanmami söyledi gynofer daha kucukse onu tercih ederim aslinda kullanan varmi die merakettim.de gidince ayrintili kinusucam zatwn hep bu kanamadan dolayi unutuyorum diyeceklerimi ben et te yemiyorum hic adini bile anmak midemi bulandirio.oncedende yemezdimet ve yumurta 0 bende
Benim canımda hep et istio ben turşu falan yiyemiyorum. Sözde et yiyenin oğlu olurmuşsenin yemeden olmuş Bir yere not al bence canım sorularını gidince direk ordan devam et nasıl oldun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?