2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben üzülerek yazmistim halbuki kilo alamiyorum diye :) benim midem cok bulandi ilk zamanlar ondan cok kilo verdim daha yeni yeni gecti bulantilar artik bende kilo almak istiyorum
Canım kilo önemli değil bebek zaten besleniyordur üzülme inşallah sağlıklı bir şekilde kilo alırsın ..

Bence zararlidie ya ice çekerken de gobegi bi kasma oluyor sonuçta

Ü
Teşekkur ederım canım. Şalgama aşerdiğim için onu hergun yapıyorum nerdeyse ama maalesef dedim ya bende kronik ve hatta bu yuzden ıkı kere ıc hemoroıd amelıyatı gecırdım ben..
züldüm canım ya geçmiş olsun ne diyebilirim ki beni en kötü yapan şalgamdı oda sende işe yaratıyormuş

Gunaydin anne adaylarii,
ben dun ikili test sonuclarimi aldim 9000 de 1 yaziyodu.ama altinda age 823 te 1 .buda sanirim yasl alakali.31 yasindayim..
demir ilacinada basladim gece yatarken ictim.bakalim gunumuz nasil gecicek.bir sonraki randevu 1 ay sonraa nasil beklicez bilmiyorumm.
doktor bana suyu cok ic.en guzel ilac sudur dedi.bilginizeee.Bebekler artik bizden beslenmeye basliyor sanirimm..ama bende hala yumurta sut yok.

Arkadaslar birde doktor ikili test yaparken uyluk kemigini olcuyorya,orda cinsiyet cikintilari gozukuyor gibi.Doktoru bisey soylemeyenler varsa yada ikili testi yeni yaptiricaklar uyluk kemigi olcumunde baksinlar.sonra internetten karsilastirabilirlerr

Gunaydin mart anneleriii..herkes iyidir inş guzelll bir hafta sonu gecirin ina annelerr:) kizlar eleviti ne kadar zorladiysam mumkun degil yutamadim cope gitti hep ve yutamadigim gibi midem alt ust oluyor.doktoruma durumu anlattim gynofer kullan dedi kullanan var mi daha oncc duymadım ben bunu

Elevit i ikiye kirip yut canim

Kirarak yutulur mu acaba her ilac kırılmaz cunku canim.ve bi kere kirilmayan ilaci kirip yittugum icin hastanede gözümü acmistim kirilmazmis meger o ilac :)bu sebepten senelerdir korkarım ilac kirmaya :)

doktoruna kırabilirmiyim diye sorsaydın canım

Aklima gelmedi canim msj attim gynofer kullanmami söyledi gynofer daha kucukse onu tercih ederim aslinda kullanan varmi die merakettim.de gidince ayrintili kinusucam zatwn hep bu kanamadan dolayi unutuyorum diyeceklerimi ben et te yemiyorum hic adini bile anmak midemi bulandirio.oncedende yemezdim et ve yumurta 0 bende

Benim canımda hep et istio ben turşu falan yiyemiyorum. Sözde et yiyenin oğlu olurmuş senin yemeden olmuş Bir yere not al bence canım sorularını gidince direk ordan devam et nasıl oldun sen?

Benim canımda hep et istio ben turşu falan yiyemiyorum. Sözde et yiyenin oğlu olurmuş senin yemeden olmuş Bir yere not al bence canım sorularını gidince direk ordan devam et nasıl oldun sen?

Ayniyim yatmaya devam ins dr gittigimde kapanmıştır da kanama alanim artik yatmama gerek kalmazda bende tadini cikaririm hamileligimin:) ben eti yemezdim normaldede sevmem iyice tiksindim tavuk yerdim onuda görmeye tahammulum yok cikolata hic sevmezdim simdi aklimda agzimda hep cikolata:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…