2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bakalım benim ne olcak bebişim benden 1 hafta öndesin ama senin ki hızlı çıkmış göstermiş kendini Yaa benim son adet tarihim 11 haziran ama bebiş 1 hafta geriden geliyor normal mi sizce

Bakalım benim ne olcak bebişim benden 1 hafta öndesin ama senin ki hızlı çıkmış göstermiş kendini Yaa benim son adet tarihim 11 haziran ama bebiş 1 hafta geriden geliyor normal mi sizce

Gec dollenmedir canim ondan hicc kafana takma ilerleyen dönemde haftasinhaftasina tutar zaten bi cok kişiden boyle duydum. evet bende sasirdim cinsiyet soleyince 10+5 tim cunku ozaman sormadim kendi soledi dr ama iki hafta sonra kesinlesir dedi :)yani degismwzse eger gordugum bende pipi gördüm

Maşallah annesi Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah istanbulda nerdesin canım

Günaydın annişler, iyi hafta sonları herkese Her sabah eşimi işe gönderirken yatıcam uyuycam diyorum ama yatağa yatınca karnımın gurultusundan uyuyamıyorum, kuzucuğum çok acıktırıyor beni aç kalmaya dayanamıyorum

ben de et sever biri değilim yumurta da hic sevmem haftada bir yumurta yemeye çalışıyorum et de öyle.et pek tüketemediğim için köfte,dolma,döner tarzı da yemeye çalışıyorum.bir de haftada iki gün bakliyat pişiriyorum
yumurta yiyemeyenler pancake denesin yemesi daha kolay.1 yumurta bir cay bardağı süt yarım paket vanilya yarım paket kabartma tozu.kıvamını boza gibi yapacak kadar un koyup çırpın.tavada minik minik pişirin sonra üzerine pudra sekeri reçel seviyorsanız nutella ve meyvelerle tüketebilirsiniz kahvaltı olmak zorunda değil.bir yumurtayı da kolaylıkla yemiş olursunuz.tuzlu seyler istiyorsanız da kabak mücveri yapın kızlar yumurta kokusu tadı pek gelmemiş olur

bence yumurtayı omlet,menemen şeklinde tüketmeye çalış.ben ne kadar sevmesem de nerdeyse her sabah yemeye çalışıyorum artık.sabah yiyemezsen akşama menemen fln yap.

geriden gelmiyordur bebişin.bence geç döllenmeden öyledir.
benim de aynısı çünkü.doktor 1 hafta ileri aldı satı.ona göre hesaplıyor haftasını.
senin de kızdır belki :) kızlar geç döllenme ile olurmuş sözde.erkeklere hemen kalınırmış.

Belkide canım dediğin gibi kızım olacaktır kimisinin belli bir süre sonra haftasını yakalıyormuş ama bu arada çin takvimi tuttu mu sizde kızlar

Benimde ole 11 haziran ve bir hafta geriden geliyor sonra acigi kapatiriz ins canim

ama sen takvimde sat ı baz alarak yapmışsın sanırım canım ben doktorun dediği haftaya göre gidiyorum. Yaş ile mi alakalı acaba 27yim ben
Eveyt ilk oyle takvimden kayitliydi sonra duzeltmedim. Ikili test icin 8 eylulde gel dedi senin ne zamn test zamani

Eveyt ilk oyle takvimden kayitliydi sonra duzeltmedim. Ikili test icin 8 eylulde gel dedi senin ne zamn test zamani
Ben doktor değiştiricem canım o nedenle bana gün ile ilgili bişi denmedi tam olarak benim doktor kontrolüm 13ünde 19unda da ikili testi yaptırırım diye düşünmüştüm 12 artı 5te geçmiş olur canım çalıştığım için yıllık izine denk getirmek istedim

Belkide canım dediğin gibi kızım olacaktır kimisinin belli bir süre sonra haftasını yakalıyormuş ama bu arada çin takvimi tuttu mu sizde kızlar
ben pek düşünmüyorum bunları,doktorlarımız bir sıkıntı görse söylerler zaten.
bende tuttu emk,çin takvimi de kız dedi.

Yunurtayi oyle cok sekilde denedim ki anlatamam hamilelik onceside sonrasida ustelik yagda yumurtayi mesela kikusu fln severim ama yedigim anda midem cok fena oluyor.birdek kabak mucveri yiyebiliyorum gercekten. eti oldum olasi sevmem kokusunu dahi tahammulum yok ilk baslarda kofte döner kendimi uak ufak alistiriyordum ki şimdi yedigim anda midem cok fena oluyor.ki normalde bulantisiz bir hamulelik geciriyorum :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…