2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugün? Dun aksam cok kotu bulantim oldu ne zaman gecicek acaba bulantilar.sizler ne durumdasiniz?

[QUOTEpost: 36710807, member: 210569"]Günaydın kızlar yine işbaşı ve ben geceleri çok terliyorum özellikle yüzüm[/QUOTE]
Sanada gunaydin canım. Terlemen cok normal hava cok sicak.bende cok terliyorum hatta dayanamiyorum.hamileligin vermis oldugu sicaklikta var tabi malum hormonlar

Elimde olsa ultrason cihazi alicam eve hep bakicam bisi hissetmeyince vesvesw yapiyorum.mide bulantilariniz gecti mi

Ben de ayniyim doktor ayda bir gel diyo ama bir ayi gecirebildigim hic olmadi...
Benim bulantilar gecmedi halaa. Ama onceden hiccbisey yoyesjn gelmiyordu simdi yine yiyorum balik yiycek seviyeye gelmesem de

kızlar hamilelikteki aşılar hangi haftda yapılması gerekiyordu biliyor musunuz ben hala aile hekime kayıt olmadım ona göre gidicem

Gunaydin anneler ve bebisleri.doktor degistirmek istiyorum.suanki doktorum bebegimin kalp atislarini bile dinletmedi.10+5teyim bu gun.12eylulde ikili taramaya cagirdi.sizce ikili taramadan sonra mi degistirsem yoksa hemen baska bi doktora mi ciksam

İkili testi ayni doktorda yapmanin bi zorunlulugu yok bence, benim hastanede basla dojtor yapiodu zaten. Ultrason cihazlarinin kalitesini, fiyatlarini da goz onune alarak yap tercihi bence

Öncelikle herkese günaydın, güzel bir hafta diliyorum sizlere. Bu hafta benim için önemli çünkü dr randevum var.

H hemera95 ben aile hekimliğine gebe kaydımı yaptırdım 20. haftada tetanoz aşısı yapacağız dedi.

Günaydın hanımlar.
Bi şey merak ediyorum. Bu vitaminleri ihtiyacınız olduğu için mi veriyor doktorlar yoksa her gebeye veriyorlar mı ?

Günaydın kızlar :) 20. Haftada tetanoz aşısı var şeker yüklemeside o sıralar yapılıyor sanırım.ben pek istemiyorum çok zararlı olduğunu duyuyorum çevremden siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

ya kızlar sabit bir doktorda tutunamadığım için yeni doktordan randevuyu eylül 13e almıştım sizce 1 hafta daha erkenemi ceksem geç mi olur

Günaydın hanımlar.
Bi şey merak ediyorum. Bu vitaminleri ihtiyacınız olduğu için mi veriyor doktorlar yoksa her gebeye veriyorlar mı ?
doktorum bana vitamin ilacı vermedi. sadece folik asit kullanıyorum onu da bu hafta bırakacağımızı söyledi.

benim babam şeker hastası olduğu için yaptıracağım.

kızlar günaydın herkese iyi haftalar bu sabah diş fırçalamak gayet keyifliydi sanırım yavaş yavaş geçiyor bulantılar:)

meltemsmh6710989 .!.:
Günaydın hanımlar.
Canim her gebeye veriyorlar takviye olarak.

benim babam şeker hastası olduğu için yaptıracağım.
Cok zararli diyolar şeker yuklemesine amayapiyorlar hamilelike şeker cok tehlikeli.ben kizimda yaptirmistim ac gidiyosun kocaman bir bardak sekerli suyu iciyosun canim tabi migden cok kotu oluyor ac oldugun icin.

Cok zararli diyolar şeker yuklemesine amayapiyorlar hamilelike şeker cok tehlikeli.ben kizimda yaptirmistim ac gidiyosun kocaman bir bardak sekerli suyu iciyosun canim tabi migden cok kotu oluyor ac oldugun icin.
evet bunları duymuştum ama babamdan dolayı risk grubunda olduğum için yaptırmayı düşünüyorum. aslında ben testlerden nefret eden bi anne adayıyım doktorum da bunu biliyor zamanı gelince bir konuşuruz yaptır derse yaptırırım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…