Elimde olsa ultrason cihazi alicam eve hep bakicam bisi hissetmeyince vesvesw yapiyorum.mide bulantilariniz gecti mi
Gunaydin anneler ve bebisleri.doktor degistirmek istiyorum.suanki doktorum bebegimin kalp atislarini bile dinletmedi.10+5teyim bu gun.12eylulde ikili taramaya cagirdi.sizce ikili taramadan sonra mi degistirsem yoksa hemen baska bi doktora mi ciksam
doktorum bana vitamin ilacı vermedi. sadece folik asit kullanıyorum onu da bu hafta bırakacağımızı söyledi.Günaydın hanımlar.
Bi şey merak ediyorum. Bu vitaminleri ihtiyacınız olduğu için mi veriyor doktorlar yoksa her gebeye veriyorlar mı ?
benim babam şeker hastası olduğu için yaptıracağım.Günaydın kızlar :) 20. Haftada tetanoz aşısı var şeker yüklemeside o sıralar yapılıyor sanırım.ben pek istemiyorum çok zararlı olduğunu duyuyorum çevremden siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
bana da vermedı de ondan merak ettım. aynen folik asıt kullanıyorum ben de sadece.doktorum bana vitamin ilacı vermedi. sadece folik asit kullanıyorum onu da bu hafta bırakacağımızı söyledi.
Canim her gebeye veriyorlar takviye olarak.meltemsmh6710989 .!.:Günaydın hanımlar.
Bi şey merak ediyorum. Bu vitaminleri ihtiyacınız olduğu için mi veriyor doktorlar yoksa her gebeye veriyorlar mı ?
bana niye vermediler :SCanim her gebeye veriyorlar takviye olarak.
bana niye vermediler :S
Cok zararli diyolar şeker yuklemesine amayapiyorlar hamilelike şeker cok tehlikeli.ben kizimda yaptirmistim ac gidiyosun kocaman bir bardak sekerli suyu iciyosun canim tabi migden cok kotu oluyor ac oldugun icin.benim babam şeker hastası olduğu için yaptıracağım.
Canim ilacta haftaya gore sanırım sanada verir doktorun.bende daha folikasit kullanıyorum cumartesi randevum var bakalim ne dicek.bana niye vermediler :S
evet bunları duymuştum ama babamdan dolayı risk grubunda olduğum için yaptırmayı düşünüyorum. aslında ben testlerden nefret eden bi anne adayıyım doktorum da bunu biliyor zamanı gelince bir konuşuruz yaptır derse yaptırırım bakalım.Cok zararli diyolar şeker yuklemesine amayapiyorlar hamilelike şeker cok tehlikeli.ben kizimda yaptirmistim ac gidiyosun kocaman bir bardak sekerli suyu iciyosun canim tabi migden cok kotu oluyor ac oldugun icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?