2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Resimi koy ister sen eger bekirginse cikinti anlasilabilir birde subat anneleri topigindede yorumlayanlar var bende oraya koymustum cok kisi erkek demisti dr da erkek didi ama uki hafta sonra kesinlesir dedi ikili testte kesinlesir heralde
tamam canim o zaman ben subat annelerini rahatsiz edeyim :)

bahsedilen ilacı bilmiyorum ama pet siseyle içmeyi dene. Diğer tüm ilaçlarda olyodu çocuklarda dahil

Her biseyi denedim bahsettigim ilac baya buyuk:) bi senesi kirilmayan bi ilacida kirip ictigimden hastanelik olmistum kirilmazmis meger o ilac oyizden kirmayada cesaret edemedim henuz dr uma kirmayida sormadim

tamam canim o zaman ben subat annelerini rahatsiz edeyim :)

Merakettim bende :)ozel den atmak istersen bakayim bende bide bazi seyler dende anlasilabiliyor birde kadinlae kulübün de nub teorisi var ordaki ultrasonlarida incele istersen

Kızlar herkese iyi haftasonları.. Ben 12. haftadayım 13. hafta gidebileceğim ikili test için geç olmaz dimi?

Canim acilde ustten mi baktilar yoksa vajinal mi? Bende de aynisi oldu. Ustten gozukmedi. Ama asagidan bakinca kanama alanini gordu dr

Senin takviminde dogum tarihi 18.03.2015 gozukuyor canim benimkide 19.03.2015 :) aramizda 1 gun var demekki senin son regl tarihin ney
Evet 11 haziran son adet tarihim ama benim normal dogum degil sezeryan yinede balik burcu olacak cok aglak olur diyolar napicam bilmem :)

slm kızlar aranıza yeni katıldım.vitamin olarak dekavit kullanıyorum elevitte domuz jelatini varmış bilginiz olsun.son adet tarihim 29 mayıs.inş mart 5 gözüküyor doğum.doktor büyük ihtimal kız dedi.13+3 günlük bebişim.

Canim benimde testimde burun kemigi bilinmiyor yaziyor ama var testim 1:10000 cikti demekki etkilemiyo sen niye endiselendim anlamadim gayet iyi gozukuyo sonuclarin doktorunda iyi demmis kendini niye uzuyosun onemli olan doktorun ne dedigi

Herkese iyi akşamlar kızlar sabahtan beri baş dönmem var otururken bile dönüyor böyle bişey yaşayan oldumu daha önce

Herkese iyi akşamlar kızlar sabahtan beri baş dönmem var otururken bile dönüyor böyle bişey yaşayan oldumu daha önce
bende arada çok ciddi baş agrısı oluyor.bazende tansiyonum düşüyor herhalde başım dönüyor.sıkıntı yapma bence.buarada benim bebegimin doğum tarihide inş 05/03/2015

Kizlarr Merhaba bende Rabbim kismet nasip ederse mart 2015 de bebegimi kucagima alicam:) Rabbim hepimize yavrularimizin yuzunu gormeyi nasip etsin insallah.

Kizlar 2 gundur kasiklarimda sizlama var sanki 4 saat yolculuk yaptim ama yavas ve bol molali ve devamli uzandim. Acaba vesvesemi yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…