tamam canim o zaman ben subat annelerini rahatsiz edeyim :)Resimi koy ister sen eger bekirginse cikinti anlasilabilir birde subat anneleri topigindede yorumlayanlar var bende oraya koymustum cok kisi erkek demisti dr da erkek didi ama uki hafta sonra kesinlesir dedi ikili testte kesinlesir heralde
bahsedilen ilacı bilmiyorum ama pet siseyle içmeyi dene. Diğer tüm ilaçlarda olyodu çocuklarda dahil
tamam canim o zaman ben subat annelerini rahatsiz edeyim :)
tamam canim o zaman ben subat annelerini rahatsiz edeyim :)
Nasil yani anlamadim nasil bulucaz ogunu:)1 gun varmis tahmini dogum tarihimiz arasinda :) 11+1 haftan?
Canim acilde ustten mi baktilar yoksa vajinal mi? Bende de aynisi oldu. Ustten gozukmedi. Ama asagidan bakinca kanama alanini gordu drGunaydin arkadaslar size bi sorum olacak ben 13 haftalik hamileyim dun gece lavaboya kalktigimda kahverengi akinti gelmis acilden geldik icerde kanama yok bol bol dinlen dedi su ic dedi ama icim hic rahat degil baska hic olmadi benim gibi olan varmi aranizda dun belim cok agrimisti o lekeden sonra agrida kalmadi. Biraz aydinlatirsaniz sevinirim
Nasil yani anlamadim nasil bulucaz ogunu:)
Evet 11 haziran son adet tarihim ama benim normal dogum degil sezeryan yinede balik burcu olacak cok aglak olur diyolar napicam bilmem :)Senin takviminde dogum tarihi 18.03.2015 gozukuyor canim benimkide 19.03.2015 :) aramizda 1 gun var demekki senin son regl tarihin ney
Mrb canım bana da aynini uyguladi doktorum. bu vitamini kullanan bi sen bi ben varız sanırım.Bana dr 8 hafta bitince bıraktırdı, vinalac immunitum verdi 4 haftadır kullanıorum
bende arada çok ciddi baş agrısı oluyor.bazende tansiyonum düşüyor herhalde başım dönüyor.sıkıntı yapma bence.buarada benim bebegimin doğum tarihide inş 05/03/2015Herkese iyi akşamlar kızlar sabahtan beri baş dönmem var otururken bile dönüyor böyle bişey yaşayan oldumu daha önce
inş kalbini ferah tut arada benimde agrır dinlen biraz geçer inşKizlar 2 gundur kasiklarimda sizlama var sanki 4 saat yolculuk yaptim ama yavas ve bol molali ve devamli uzandim. Acaba vesvesemi yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?