Sanada canm ii geceler..bebişlerinizle iyi geceler:)))))
Kizlar benim bugün kürtaj sonrası 23.günüm çamaşırıma lekelenme gelmiş.ped taktım gelen giden yok peçeteye silince pembemsi arada geliyo..geçenki gebeliğimdede böyle 4-5gün varken bat a aynısı olmuştu...korunmadımda..yerleşme kanaması yaşayanınız varmıydı hiç böylemi oluyo...eğer döllenme varsa bu aralar yerleşme benim için sanırım
Evet 11 haziran son adet tarihim ama benim normal dogum degil sezeryan yinede balik burcu olacak cok aglak olur diyolar napicam bilmem :)
Herkese iyi akşamlar kızlar sabahtan beri baş dönmem var otururken bile dönüyor böyle bişey yaşayan oldumu daha önce
Tesekkur ederim kanamam bitti gıbı ama lekelenme ler devam ediyor.sabirli olmak lazım. İnşallah sen de kısa zamanda sağlığına en sonunda da bebeğine kavuşursun.geçmiş olsun canım, inşallah durumun düzelir. ben de gebeliğimi öğrendiğimden beri yatarak geçiriyorum. inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız.
Teşekkürler Sağol canım .Canim allah yardimcin olsun insallah yukari cikar bol bol dinlen dikkat et kendine ve bebegine
Gunaydin kizlar ... Ogretmen arkadaslarim yeni egitim ögretim yiliniz hayirli ugurlu olsun insallah..
Bu sabah bi karin agrisi ve ishalle uyandim korkularim yine tavan yapmis halde siZce normal olabilir mi . Birde yatmadan koca bir bardak süt icmistim nefret etmeme ragmen ondan olmus olabilir mi ?
Evet canim soguk. Nesquicle ictim zaten icemiyorum sütOlur canim cunku ayni seyi yaptigimda benimde basima gelmisti :) soguk mu icmistin peki soguk süt gazda yapar
İllaki degistireceksen bence cok farketmez ama dinletmemesi daha iyi degil mi benimkide her gittigimde dinletiyor keske dinletmeseGunaydin anneler ve bebisleri.doktor degistirmek istiyorum.suanki doktorum bebegimin kalp atislarini bile dinletmedi.10+5teyim bu gun.12eylulde ikili taramaya cagirdi.sizce ikili taramadan sonra mi degistirsem yoksa hemen baska bi doktora mi ciksam
Bende de migren var normalde ağrısı mabe zik geçirildi. Şimdi hiç gecmiyoBendedeeezaten migrenim var bu haftalarda agri tavan yapti ama olurmus nettede okumustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?