2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim bugün kürtaj sonrası 23.günüm çamaşırıma lekelenme gelmiş.ped taktım gelen giden yok peçeteye silince pembemsi arada geliyo..geçenki gebeliğimdede böyle 4-5gün varken bat a aynısı olmuştu...korunmadımda..yerleşme kanaması yaşayanınız varmıydı hiç böylemi oluyo...eğer döllenme varsa bu aralar yerleşme benim için sanırım

inşallah öyledir canım ve hamilesindir tekrar..eğer öyleyse mutlaka haber ver,bizde sevinelim birlikte..kendine çok iyi bak

Evet 11 haziran son adet tarihim ama benim normal dogum degil sezeryan yinede balik burcu olacak cok aglak olur diyolar napicam bilmem :)

Benimde 13 haziran. Bende sezeryan olacağım.balik burcu yegenim var kiz cok narin cok alingan severim ben balik burcunu esim de balik burcu Allah im herkes onun gibi balik olsa:) herkes ayni olmaz ama ole olumsuz dusunme aglak olur diye

Herkese iyi akşamlar kızlar sabahtan beri baş dönmem var otururken bile dönüyor böyle bişey yaşayan oldumu daha önce

geçmiş olsun canım..ben hamilelğimin başından beri bunu yaşıyorum. şu sıralar biraz azaldı. tansiyonum hep çok düşük. normalmiş böyle şeyler. aynen dediğin gibi otururken bile başım dönerdi..

Herkese iyi geceleeer .11+4 üm dr. taramaya eylülün ilk haftası gel demişti .Daha fazla beklemeyip yarın gitmeyi düşünüyorum.erken değil değil mi 2 li tarama için kan alıcaklar ya aç karınla tok karınla fark ediyor mu ?hanımlar

geçmiş olsun canım, inşallah durumun düzelir. ben de gebeliğimi öğrendiğimden beri yatarak geçiriyorum. inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız.
Tesekkur ederim kanamam bitti gıbı ama lekelenme ler devam ediyor.sabirli olmak lazım. İnşallah sen de kısa zamanda sağlığına en sonunda da bebeğine kavuşursun.

Gunaydin kizlar ... Ogretmen arkadaslarim yeni egitim ögretim yiliniz hayirli ugurlu olsun insallah..
Bu sabah bi karin agrisi ve ishalle uyandim korkularim yine tavan yapmis halde siZce normal olabilir mi . Birde yatmadan koca bir bardak süt icmistim nefret etmeme ragmen ondan olmus olabilir mi ?

Olur canim cunku ayni seyi yaptigimda benimde basima gelmisti :) soguk mu icmistin peki soguk süt gazda yapar

Gunaydin anneler ve bebisleri.doktor degistirmek istiyorum.suanki doktorum bebegimin kalp atislarini bile dinletmedi.10+5teyim bu gun.12eylulde ikili taramaya cagirdi.sizce ikili taramadan sonra mi degistirsem yoksa hemen baska bi doktora mi ciksam

Gunaydin anneler ve bebisleri.doktor degistirmek istiyorum.suanki doktorum bebegimin kalp atislarini bile dinletmedi.10+5teyim bu gun.12eylulde ikili taramaya cagirdi.sizce ikili taramadan sonra mi degistirsem yoksa hemen baska bi doktora mi ciksam
İllaki degistireceksen bence cok farketmez ama dinletmemesi daha iyi degil mi benimkide her gittigimde dinletiyor keske dinletmese

Yani keske 1kere dinletseydi.ben surekli dinletsin istemiyorumki canim.dogru duzgun soru sorulmuyor adama.höt höt bi adam.degisir belki diye bekledim ama yok.adama sorunlarimi bile soyleyemiyorum yuzunu gorunce unutuyorum hepsini :)

GÜNAYDINNNNNNN Dun Nemrut Dagina ciktim. Her yerim agriyor Ama olsun GUNESIN BATISINI YAKINDAN GORMEYE DEGERDI...

Günaydın benden de...
vinelac imminum ben de kullanıyorum.bugün 20.hapı içtim :) sonuna kadar kullancakmışım kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…