kızlar ya randevuyu 13 eylüle almıştım ben ama bebeği hissetmediğim için pimpirikleniyorum erkene aldırıcam galiba bugün arayıp
yani canım kusma yok başkada belirti olmadığı için pimpirekliniyorum başından beri pek bulantım olmadıhissedemem derken
radyolog erkek olduğunu düşünüyorum dedi.kadın doğumcum da cok erken ama bence erkek olma ihtimali daha yüksek dedi
evet 3 gündür karnımın etrafındakı hafif agrılar var nedendır acaba
yani canım kusma yok başkada belirti olmadığı için pimpirekliniyorum başından beri pek bulantım olmadı
Bende de var, ya büyümesinden ya da gaz..
Eveett :) bolca yatıp uzanıp dinlenmeli bence..yanlız değilim ozaman :)
Eveett :) bolca yatıp uzanıp dinlenmeli bence..
bunu duyduğuma sevindimama daha cok erken ben 11. haftamda ne kusma ne bulantı ne bas donmesı ne agrı hıc bır sey hıssetmıyordum doktora soyledım sanslısın dedı.
Kizlar gobek deligimin ust kismi gerilip duzlesmis biraz. Yani yuvarlak kisim elipse kaymis biraz. Dun aksam karnim sisken farkettim sabah biraz inmis ama yine de belli oluyor... demek ki karnimda gaz siskinligi disinda baska biseyler de olmaya baslamis
bunu duyduğuma sevindimŞimdi ne durumdasın
canım cinsiyeti belli oldu mu seninŞİMDi akşama doğru şişen gaz bazen sanki karnım atıyor gibi birde son üç gündür karnımın etrafı agrıyor
canım cinsiyeti belli oldu mu senin
masabaşı çalışanlar için dinlenmek çok zor.hepimize kolay gelsin
Herkese günaydın kızlar ben 12. haftamdayım 13. hafta ikili test için gitsem geç olmaz dimi?
bende de oluyor ama bebek kalsiyumu aldığı için olduğunu düşündüğümden doktora bile sormadım gitmemmi gerekirdiDişlerimi fırçalarken çok kanama oluyor önceden olmazdı diş etlerimde falan şişme oluyor onları göstermek için gitmek stiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?