- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Ne güzel canım çok şanslısın ben hala sabahları aç karnına kusuyorum Allahtan halsizliğim azalmaya başladı bazen ağrı ve baş dönmesi oluyor ama buna da şükür çok daha kötü durumda olan annelerimiz var Allah şifa versin onlara
Gobekten bakti canim kanama alani yok deyincede alttan baktirmadim bugune kadar bi daha olmadi ama bugun gobegomin altinda agri var dr mu aradim dinlen dedi yarin kontrol icin randevum var bakalim ins bisey cikmaz cok korkuyorum seninde agrin var mi kanama mi oldu kahve leke mi. Canim cok gecmis olsun ins yavrularimiz iyidirCanim acilde ustten mi baktilar yoksa vajinal mi? Bende de aynisi oldu. Ustten gozukmedi. Ama asagidan bakinca kanama alanini gordu dr
Selam kizlar
Ben saglik ocagina bildirmedm gebeligimi bunun bir cezasi varmi?
Mrb hayır bir cezası yok aksine benım bildiğim hemşirenin sorumlu olduğu bölgeyi gezip yeni gebelik yeni doğum var mı kontrol edip kayıt alması bilgilendirmesi gerekiyor. Ancak böyle birşey hemşireler malesef yapmıyorlar en azından burada yapmıyorlar ben kendim gittim 2 hafta önce bildirdim tetanos aşısını falan orada yapıyorlar benim bildiğimSelam kizlar
Ben saglik ocagina bildirmedm gebeligimi bunun bir cezasi varmi?
Mrb hayır bir cezası yok aksine benım bildiğim hemşirenin sorumlu olduğu bölgeyi gezip yeni gebelik yeni doğum var mı kontrol edip kayıt alması bilgilendirmesi gerekiyor. Ancak böyle birşey hemşireler malesef yapmıyorlar en azından burada yapmıyorlar ben kendim gittim 2 hafta önce bildirdim tetanos aşısını falan orada yapıyorlar benim bildiğim
Merhaba arkadaşlar, bugün işyeri hekimi ile görüştüm.çalışanları ilgilendiriyor ama ginede bilgi olsun. geçenlerde bir arkadaş yazmıştı günlük çalışma saati 7,5 saat diye bende bundan bahsettim ve onun için şimdi işyerine bilgilendirme yapacaklar ve bundan sonraki benim çalışma saatlerimde 7,5 saat olarak düzenlenecek. ayrıca maaşlarda da kesinti falan yapılamaz diye söylendi.
Arkadasim o agri bendede var ya neyin nesi buevet 3 gündür karnımın etrafındakı hafif agrılar var nedendır acaba
Arkadasim o agri bendede var ya neyin nesi bu
Merhaba
Maalesef özel sektörlerde bunu anlayacak firma yok ben günlük 9,5 saat haftadada 52 saat çalışıyorum.
Keşke anlasalarda bende derdimi anlatsam. :S
Kizlar merhaba benim 4 unde randevum vardi ayritili ultraain ve ikili test icin yalniz dr olmauacagini bildirmia randevulari erteliyorlarmis 12 sine ertelemislerdu kebdi dr umda baska yerde yaptir dedi 12 sinde 13+0 oluyor ama bebek onden gidiyor baaka yerde yaptir dedi.peki ben yatina bulsam baska hastanese 11+3 oluyorum olurmu 11+3 te ikili test
merhaba kızlar izin dönüşü zorlu bi iş başı yaptım ve beslenme düzenimde değişti. ck rahatsızım karnımda gaz dolu midemde yanıyor akşama ne pişircem
Bende günde 10 saat çalışıyorum canım şimdilik okdar sıkıntım yok ama agırlaştıgım zaman bu 7,5 saat çalışma hakkımı kullanmak istıyorum bende özel şirket ama hiç umrumda deil hakkım deilmi alırım :)
bende de oluyor ama bebek kalsiyumu aldığı için olduğunu düşündüğümden doktora bile sormadım gitmemmi gerekirdi
Merhaba
Maalesef özel sektörlerde bunu anlayacak firma yok ben günlük 9,5 saat haftadada 52 saat çalışıyorum.
Keşke anlasalarda bende derdimi anlatsam. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?