2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

AYNEN canım şanslıyım o konuda inşallah doğumumda böyle kolay olur nadir de olsa ufak baş dönmeleri şu dönemde yaşıyorum ani hareketlerde allah herkesin hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.

Canim acilde ustten mi baktilar yoksa vajinal mi? Bende de aynisi oldu. Ustten gozukmedi. Ama asagidan bakinca kanama alanini gordu dr
Gobekten bakti canim kanama alani yok deyincede alttan baktirmadim bugune kadar bi daha olmadi ama bugun gobegomin altinda agri var dr mu aradim dinlen dedi yarin kontrol icin randevum var bakalim ins bisey cikmaz cok korkuyorum seninde agrin var mi kanama mi oldu kahve leke mi. Canim cok gecmis olsun ins yavrularimiz iyidir

Bence bildirmen gerekiyor çünkü özel hastaneden bağlı olduğun aile hekimliğine bilgi gidiyormuş

Selam kizlar
Ben saglik ocagina bildirmedm gebeligimi bunun bir cezasi varmi?
Mrb hayır bir cezası yok aksine benım bildiğim hemşirenin sorumlu olduğu bölgeyi gezip yeni gebelik yeni doğum var mı kontrol edip kayıt alması bilgilendirmesi gerekiyor. Ancak böyle birşey hemşireler malesef yapmıyorlar en azından burada yapmıyorlar ben kendim gittim 2 hafta önce bildirdim tetanos aşısını falan orada yapıyorlar benim bildiğim

evet sağlık ocağı randevu verdı gelın butun asılarınızı yapalım falan dedıler

Merhaba

Maalesef özel sektörlerde bunu anlayacak firma yok ben günlük 9,5 saat haftadada 52 saat çalışıyorum.
Keşke anlasalarda bende derdimi anlatsam. :S

Merhaba

Maalesef özel sektörlerde bunu anlayacak firma yok ben günlük 9,5 saat haftadada 52 saat çalışıyorum.

Bende günde 10 saat çalışıyorum canım şimdilik okdar sıkıntım yok ama agırlaştıgım zaman bu 7,5 saat çalışma hakkımı kullanmak istıyorum bende özel şirket ama hiç umrumda deil hakkım deilmi alırım :)

Kizlar merhaba benim 4 unde randevum vardi ayritili ultraain ve ikili test icin yalniz dr olmauacagini bildirmia randevulari erteliyorlarmis 12 sine ertelemislerdu kebdi dr umda baska yerde yaptir dedi 12 sinde 13+0 oluyor ama bebek onden gidiyor baaka yerde yaptir dedi.peki ben yatina bulsam baska hastanese 11+3 oluyorum olurmu 11+3 te ikili test

merhaba kızlar izin dönüşü zorlu bi iş başı yaptım ve beslenme düzenimde değişti. ck rahatsızım karnımda gaz dolu midemde yanıyor akşama ne pişircem

13+6 en son yaptırabileceğin zaman. Telaşlanmana gerek yok

merhaba kızlar izin dönüşü zorlu bi iş başı yaptım ve beslenme düzenimde değişti. ck rahatsızım karnımda gaz dolu midemde yanıyor akşama ne pişircem

Ben hala bişey pişiremiyorum , kızım babanesinde yiyor , eşimde elinden geldiğince bişeyler yapıyor.

Bende 1-2 ay sonra hem soğuklar başlayıp hemde ağırlaştığımda en azında c.tesileri gelmemeyi düşnüyorum. Kısmet

merhabalar arkadaslar.
bugun ıtıbarıyle bız 14*1 olduk:)
dorduncu aydan ıtıbaren duzenlı yuruyus ve hamıle platesıne baslamak ıstıyorum doktorumdan onay alıp. sızlerın bır dusuncesı var mı?

seker yuklemesı hakkında bende olumlu dusunmuyorum. zaten dıkkatlı olmak lazım. o yuklemeyı yaptıktan sonra da denen sey bu olmuyor mu? ben sımdıye kadar hep oyle duydum. dıyet verılıyor vs.

telefondan arama motoruyla sıteye gırmek ıstedıgımde sıteye gırıs yapmanız ıcın cerezler gereklıdır dıyor. bu cerez fındık fıstık degıl heralde:) bısey mı yuklemem lazım?bılgısı olan var mı?

bi doktor arkadaşıma 13.haftasında erkek demiş sonradan değiştirmiş.banada yuzde 90 dedi.neden tam emin olmadan söylerlerki.ben sormamıştım bileee

bende de oluyor ama bebek kalsiyumu aldığı için olduğunu düşündüğümden doktora bile sormadım gitmemmi gerekirdi

Hormonlar yükseldiği için diş etlerine basınç mı oluyormuş ne o yüzden oluyormuş bakteri olması yüksek ihtimal olduğu içinde sık sık temizletmek gerekiyormuş canım

Merhaba

bende özel sektörde çalışıyorum. Ama bu durumda seni zaten işten çıkartamıyorlar diye biliyorum. bu 7,5 saat yönetmelikte var, varsa işyeri hekiminiz bunu görüşsün onların ayarlaması gerekiyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…