doktorum bana gerek yok yapmıcaz dedi 4 lüyüde yapmıcakmış2li test iyi çıktı sizce 3lü teste ihtiyaç var mı yaptıracak mısınız?????
Hadi hayırlı olsun inşallah canımm :)iki li testte kız olma ihtimali yüksek demişti doktor bu ayın 20 snde kontrole gidicem sanırım doktor o zaman söyler diye düsünüyorum söylesinde artık birşeyler alıcam. :)
doktorum bana gerek yok yapmıcaz dedi 4 lüyüde yapmıcakmış
Canim bilinmiyor ve yok arasindaki farkin farkindasin degl.mi?Canim benimde testimde burun kemigi bilinmiyor yaziyor ama var testim 1:10000 cikti demekki etkilemiyo sen niye endiselendim anlamadim gayet iyi gozukuyo sonuclarin doktorunda iyi demmis kendini niye uzuyosun onemli olan doktorun ne dedigi
doktorunun sonuçların için iyi dediğini söyledin içine sinmiyorsa başka doktora göster o zamanCanim bilinmiyor ve yok arasindaki farkin farkindasin degl.mi?
ikili testi sadece ense kalinligi olrk mi görüyorsun burun kemiği ve ölçüsü cok onemli.
Hayatm bugun baska doktora gidecegim zaten sadece bilgi olsun diye soyledim ikili testi sadece ense kalinligi degil...doktorunun sonuçların için iyi dediğini söyledin içine sinmiyorsa başka doktora göster o zaman
Hadi hayırlı olsun inşallah canımm :)
haklısın ama hafta içleri pek mümkün olmuyor cefasını çekiyoruz sefasınıda sürücez inşsallah
Hayatm bugun baska doktora gidecegim zaten sadece bilgi olsun diye soyledim ikili testi sadece ense kalinligi degil...
bebekte ne var ne yok yazilmasi gerekir.
Çünkü burun kemigi yok yazilmasi testleri ciddi oranda etkiliyor sonra bizleri gereksiz telaslara sokuyorlar.
biliyorum canım ama burun kemiğiyle ilgili bilgi yazmamasına rağmen test sonuçları çıkıyo doktor değerlendirirken ona göre değerlendiriyo benim bebeğiminde burun kemiğine baktı doktor ama testte bilinmiyor yazıyodu yani dikkate alınmamış ama doktor bu niye böyle demedi değerlendirdi vardır elbet bi bildikleri senin doktorunda iyi dediğine göre vardır bi bildiği diye düşündüm ama sen doktoruna çok güvenmiyosan onu bilemem benim doktorum perinataolog down sendromu teşhisi konmuş çocuğa bu çocuk öyle doğsun söz veriyorum ben bakıcam demiş adam ve hakkaten de çocuk sapasağlam doğmuş konusunda çok iyi referansıda çok iyi etrafımdan o yüzden ne derse güvenirim sende tereddüt yaşıyosan kendini böyle muallak da bırakıp üzeceğine güvenebileceğin bi doktor bulsan daha iyi sen üzülürsen bebeğinede yansır canım
Ben henüz çalışmaya başlamadım,atamaları bekliyorum.Allah size kolaylıklar versin.o zamaaann akşamları bolca yatıp,eşlere naz yapmalııııı
Canım mrb sen böyle karninla alakali şeyler söyleyince aynı haftadayiz diye sorayım dedim ben özellikle sabahları ac karnina yatakta sırt üstü uzandigimda sağ tarafımda rahmimi top gibi hissediyorum elime geliyor yani sende de var mı böyle bişey veya başkası var mı yaşayan:)
evet ama daha erken galiba naz için pek yemiyorlar
Aynen bende oyleyim ya.mide bulantilarim hala devam eduyo benim.Elimde olsa ultrason cihazi alicam eve hep bakicam bisi hissetmeyince vesvesw yapiyorum.mide bulantilariniz gecti mi
Olabilir canım gerçi bende çok zayıf bi anne değilim 38 bedendim artik pantolonlarimdan 2tanesi oluyor bende hamilelik pantolonu aldim simdilik 1 taneBen farketmedim canim, belki sende yag yoktur ondan daha rahat hissediyosundur
hayırlısı olsun hakkımızda canım Allah yardımcımız olsunEvet canim cok berbat bisey migdeni mahvediyor.bebislerimize mutlaka vardir zarari bende konusacam doktorumla yaptirmamak icin bakalim nolcak
Aslinda en naz yapilcak donem: halsizlik, uyku hali, mide bulantilari boğhk!
Ama iste gobekten kaybediyoruz, gobek cikinca hamile oldugu anlasiliyo insanin:)
Ne güzel canım çok şanslısın ben hala sabahları aç karnına kusuyorum Allahtan halsizliğim azalmaya başladı bazen ağrı ve baş dönmesi oluyor ama buna da şükür çok daha kötü durumda olan annelerimiz var Allah şifa versin onlaraBEN ne mide bulantısı ne kusma ne halsizlik hiçbirini yaşamadım,uyudum ama normaldede severdim uykuyu göbeğimde gece hamileyim sabah birşeyim yok gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?