2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benimde testimde burun kemigi bilinmiyor yaziyor ama var testim 1:10000 cikti demekki etkilemiyo sen niye endiselendim anlamadim gayet iyi gozukuyo sonuclarin doktorunda iyi demmis kendini niye uzuyosun onemli olan doktorun ne dedigi
Canim bilinmiyor ve yok arasindaki farkin farkindasin degl.mi?
ikili testi sadece ense kalinligi olrk mi görüyorsun burun kemiği ve ölçüsü cok onemli.

doktorunun sonuçların için iyi dediğini söyledin içine sinmiyorsa başka doktora göster o zaman
Hayatm bugun baska doktora gidecegim zaten sadece bilgi olsun diye soyledim ikili testi sadece ense kalinligi degil...
bebekte ne var ne yok yazilmasi gerekir.
Çünkü burun kemigi yok yazilmasi testleri ciddi oranda etkiliyor sonra bizleri gereksiz telaslara sokuyorlar.

biliyorum canım ama burun kemiğiyle ilgili bilgi yazmamasına rağmen test sonuçları çıkıyo doktor değerlendirirken ona göre değerlendiriyo benim bebeğiminde burun kemiğine baktı doktor ama testte bilinmiyor yazıyodu yani dikkate alınmamış ama doktor bu niye böyle demedi değerlendirdi vardır elbet bi bildikleri senin doktorunda iyi dediğine göre vardır bi bildiği diye düşündüm ama sen doktoruna çok güvenmiyosan onu bilemem benim doktorum perinataolog down sendromu teşhisi konmuş çocuğa bu çocuk öyle doğsun söz veriyorum ben bakıcam demiş adam ve hakkaten de çocuk sapasağlam doğmuş konusunda çok iyi referansıda çok iyi etrafımdan o yüzden ne derse güvenirim sende tereddüt yaşıyosan kendini böyle muallak da bırakıp üzeceğine güvenebileceğin bi doktor bulsan daha iyi sen üzülürsen bebeğinede yansır canım

umarım bu doktor içini ferahlatır da sende telaşlanmazsın artık Allah hepimizin bebişlerini korusun

Merhaba arkadaşlar, bugün işyeri hekimi ile görüştüm.çalışanları ilgilendiriyor ama ginede bilgi olsun. geçenlerde bir arkadaş yazmıştı günlük çalışma saati 7,5 saat diye bende bundan bahsettim ve onun için şimdi işyerine bilgilendirme yapacaklar ve bundan sonraki benim çalışma saatlerimde 7,5 saat olarak düzenlenecek. ayrıca maaşlarda da kesinti falan yapılamaz diye söylendi.

Ben farketmedim canim, belki sende yag yoktur ondan daha rahat hissediyosundur

Aslinda en naz yapilcak donem: halsizlik, uyku hali, mide bulantilari boğhk!
Ama iste gobekten kaybediyoruz, gobek cikinca hamile oldugu anlasiliyo insanin:)

BEN ne mide bulantısı ne kusma ne halsizlik hiçbirini yaşamadım,uyudum ama normaldede severdim uykuyu göbeğimde gece hamileyim sabah birşeyim yok gibi :)

BEN ne mide bulantısı ne kusma ne halsizlik hiçbirini yaşamadım,uyudum ama normaldede severdim uykuyu göbeğimde gece hamileyim sabah birşeyim yok gibi :)
Ne güzel canım çok şanslısın ben hala sabahları aç karnına kusuyorum Allahtan halsizliğim azalmaya başladı bazen ağrı ve baş dönmesi oluyor ama buna da şükür çok daha kötü durumda olan annelerimiz var Allah şifa versin onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…