- 5 Ağustos 2010
- 1.159
- 1.112
- 208
Arkadaşlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum.Şimdi ben hamileliğimin başından beri özel bi hastanede aynı doktora gidiyorum tarama testlerimi vs. o yaptı. Son gittiğimizde bize 22. haftada ayrıntılı ultrasona gireceksin dedi ve onun için yine kendileri ile aynı hastanede bi doktorun adını verdi. Ben hemen aradım randevu aldım ama fiyat olarak 250 TL dediler. Ben sonrasında biraz araştırdım başka bi özel hastanede 150TL ye randevu aldım. Şimdi ben 150 TL olan yere gitsem sonrasında o raporu doktoruma götürsem tuhaf karşılar mı diye düşünüyorum aklım çok karışık iki randevu da pazartesi günü siz olsanız hangisine giderdiniz insan kesesini de düşünüyor haliyle. Teşekkürler şimdiden
Orada tanıdığımız vardı orda yaptırmak istedik dersin üstünde durmazsın sonuçda 100 TL

Kızlar ben ilk gebeligimde hiç perinatolog felan aradigimi hatırlamıyorum. Kendi doktorum iç organlarına bakmışti. Neden ayrı ayrı doktorlar arıyorsun uz.perinatologlar genelde riskli gebelik leri takip etmiyor mu.kafam iyice karıştı. Ayrıntılı ultrasonu beni takip eden doktorum yapıcak
Testlerimi de o yapti
Bende rad. uzmanına yaptırmıştım ayrıntılı ultrasonu ilk gebeliğimde... dediğim gibi perinatologlar riski gebelikleri takip ediyor. Bende rad.uzmanına aldım randevumu.
Herkesin bilgisine ; Ayrıca 4D ultrasonada gerek yokmuş , 2D ultrason detaylı inceleme için yeterliymiş.