• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İsmim elif olmasaydı bende elif verirdim dediğin gibi anlamıda güzel ama ben güzelmiyim bilmiyorum :) İsmiyle hayırlı sağlıklı ömürler versin rabbim inş hepimizin bebişine.

bide mütevaziyiz demek hehe :) seninkide kiz demi?
amin canim amin, Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin :KK66:

Merhaba kizlar nasilsiniz
Muge anliya takildim kalkamiyorum :KK53:
Bi suru is beni bekliyor:rolleyes:

hafta sonu bende magazine takilip kaliyorum, bir turlu kalkamiyorum basindan :D

İyi akşamlar kızlar
İdrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi söylemiştim dün
Bugün biraz daha iyiyim ağrılarım biraz olsun azaldı şükür ama okula gidemedim rapor aldım
Sağlık ocağına gitmiştim aşılar için 6. Aydan sonra arıycaz dediler ama benimle aynı haftada olanlar yaptırdı sanırım
Belli bi tarihi yok sanırım
Yaptıranlar hangi haftada yaptırdı?
Arkadasim ben 18+4 te yaptirdim seninle aramizda 2 gun var 12 mart muhtemel dogum tarihim

Kıyafetlerim artık bana olmuyor. Pardesü / ferace falan hepsi daraldı artık. Göbek gölgem kapanmıyor. Panço tarzı ama uzun bi şey arıyorum. Görürseniz herhangi bir yerde haberdar eder misiniz hanımlar :)

bende enerjik olur diye düşünüyordum isimden yola çıkarak. çünkü ben yerimde duramam öyle uyuz bir çocuğum olsunda istemem:)

bende istemem, ne bileyim bana öyle mi denk geldi yoksa isim karakteri etkiliyor ondan mı anlamadım yani:)

10530838_1133357050027784_3643525767700110146_n.webp

Bunun gibi mesela..

Back
X