- 20 Mayıs 2013
- 30.142
- 19.954
- 248
Hiç bilmiyorum ki daha bana bu konuda bi şey demedi doktor. bi dahaki kontrolde sorarım
24.haftada yapılıyo diye duydum bende daha gitmedim
Tetanoz yeni oldum biraz ara vereyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bilmiyorum ki daha bana bu konuda bi şey demedi doktor. bi dahaki kontrolde sorarım
amin canım benim inş.valla ya zaman geçmiyooooo sankiBende girene kadar çok merak ediyodum
Çok şükür o gün sonunda geldi çattı
Herşey normal dediler, cinsiyette kesinleşti
Darısı başınıza
ewet 24.hafta canım tetanoz ikincisi24.haftada yapılıyo diye duydum bende daha gitmedim
Tetanoz yeni oldum biraz ara vereyim
Sen sezaryen mi istiyorsun. Normal doğumu bir dene sartlanma. Benim ilki sezaryen olduğu için buda zorunlu sezaryen.uff ben de şu an doktorsuzum ya medipoldeki doktorlara bakıyorum iki oalsı doktor var; biri için son aylarda değişiyor demişler ilk aylar çok güleryüzlüyken falan (seval pata)
Leyla altuntaş var ona çok iyi diyolar ama normal doğum yanlısıymış ve sezaryan doğum değil ameliyat diyormuş. Bunu överek yazmışlar da ben sezaryan istesem de zorla normal yaptırtır mı acaba??
uff böyle belirsizlikler çok geriyor beni
:)
Çay keyfime ortak birilerini arıyorum ya. Kimsem yok burda bunalıma gircem yakında..
Bana doktorum yaptır dedi kasimin 17sinde saglikocaginda yaptrcam![]()
ewet 24.hafta canım tetanoz ikincisi
Sen sezaryen mi istiyorsun. Normal doğumu bir dene sartlanma. Benim ilki sezaryen olduğu için buda zorunlu sezaryen.
Ben oğlumu medical park hastanesinde dogurdum. Bunda uzak olsun istemiyorum. Yunus Emre Hastanesi bana çok yakın yürüme mesafesinde odalarını gezdim iyi güzel. Hatta ben odalarını gezerken orda ameliyat olmuş başka bir hasta ilgi ve alakadan çok memnun olduklarını söylemişti. Oysa ben bir şey sormadım. Oğlumu gün içerisinde görmek istiyorum. Medical park hastanesinde ki dr ordan ayrılınca hiç gitmedim.
Birde üsküdar da Mihrimah sultan tıp merkezinde bir dr var. Önce ona gitmiştim ama oda üsküdar hospital Türk hastanesinde doğum yaptırıyor mus o hastane bana daha yakın ama odaları çok pis eşyaları kötü olunca vazgeçtim o kadına devam etmekten
Ben 17. haftadan beri hissediyorum üç dört gündür çok hissetmiyorum da endişelenmiştim biraz.ben hic hissetmiyorum umarm bi sknti yoktur![]()
Benim en son gittiğim Dr gerek yok dedi. Ben ilk hamileligimde gebelik şekeri olduğumu söyledim evde şeker ölçme aletim var dedim. Yemeklerden 2 saat sonra ölçer sen gerek yok dediŞeker konusunda çok muallaktayım
Yaptır diyende çok yaptırma diyen de
Bende öyle canım 1 hafta önce oldum dahaBizim sağlık ocağı yapmıyomuş
bilgi alacaktım aslında biz yapmıyoruz dediler kaldı öyle
Ben yeni oldum diye benim ikinci doz 1 ay sonra yani 26.haftama denk geliyo
Herkese farklı zamanda mı yapıyolar bu aşıyı.Ben 17+1 de oldum ilk dozunuBizim sağlık ocağı yapmıyomuş
bilgi alacaktım aslında biz yapmıyoruz dediler kaldı öyle
Ben yeni oldum diye benim ikinci doz 1 ay sonra yani 26.haftama denk geliyo
Benim en son gittiğim Dr gerek yok dedi. Ben ilk hamileligimde gebelik şekeri olduğumu söyledim evde şeker ölçme aletim var dedim. Yemeklerden 2 saat sonra ölçer sen gerek yok dedi
Herkese farklı zamanda mı yapıyolar bu aşıyı.Ben 17+1 de oldum ilk dozunu![]()
Bana da fazla gibi geliyo
Ama sabah sağlık ocağındaki hemşire karnın küçükmüş dedi
Bana öyle gelmiyo dedim :)
okadar çok iştahlıyım ki resmen 2 kişinin yediğiyle anca doyuyorum 3,5 kg aldım şuana kadar ama bu iştahla 30kg alırım ben :/Pofffff bahsetmeyelim şu kilolardan psikolojim bozuluyor ben çok sistim yaNasıl 1-2kilo aliyorsunuz hamile kalmadan önceki gibi yiyorum abartmiyorum yani iki canliyim diye beyaz ekmek pilav makarna zorunlu kalmadikca yemiyorum yürüyüş yapıyorum evde sürekli kosturuyorum aksam 6ya kadar işte kosturuyorum yine sistim yine sistim siz yemiomusunuz
![]()
Beğendim evet medical park hastanesininki gibi neredeyse çok temiz. Ben sadece hastanenin yerini begenmiyorum çarşı içinde karanlık ama dr ve odalar iyi. Zam gelmeden önce sordum bana epidural sezaryen 1400 lira dedi. Oysa bundan 1.5 yıl önce medical park hastanesine 4900 lira vermiştim ama benim dr proftu. Sadece epidural için o zaman 900 lira fark ödemesi yaptım. Burda 400 lira fark alıyorYunus Emre'nin odalarını beğendin mi?
ya bi de yarı fiyatıdır muhtemelen, çok da bol paramız yok çamlıca Erdeme mi gitsem diyorum medipol yerine.
orada çok övülen bir doktor var sadece doğumu medipolde yapayım diye buradan doktor kasıyordum...
Uff kafam çok karışık
Yinede son kararı dr beraber verinBenim ilk testlerde normal çıktı şeker ( tiroid yüksekti ilaca başladım )
Ailede de şeker yok
Ölçme cihazım yok ama yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsız kaldım
sanırım bıze oyle gelıyor (dıye dusunuyorum ) cunku banada buyuk gıbı gelıyor ama benı gorenler cocukları olan ınsanlar ay karnın cıkmamıs cok ne guzel dıyorlar bu aya gore cok cıkmamıs öle dıolar =)