• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hee doğru ya sende öyle bi sorun yok:KK53: ay ne bileyim canım ya burda konuştuklarımız o kadar etkiliyor ki beni bu gece rüyamda normal doğum yapmışım beni dikiyorlardı:KK14: dedim ki kaç dikiş atacaksınız? hemşire dedi 40:KK57: beni dikmeyin diyorum ben kalayım böyle:mad: sen öyle yazınca hemen çıkış geldi aklıma:KK53: Allahım halime bak:KK48:
Normal mi seninki ayy dogana kadar kimbilir ne ruyslar gorecez daha :D

Giderinden su gitme ihtimali var. Benim banyom küçük. Odada yıkarım çocuğu. O giderden su kaçmasa iyidir.
hadi ya bende odada yakarım soğuk sonucta bebekken hep odada yikanmazmi zaten ben oyle gördüm hep yegenlerimde falan bi caresini buluruz artik silikonla falan tikanmazmiki:110:

uff ben de şu an doktorsuzum ya medipoldeki doktorlara bakıyorum iki oalsı doktor var; biri için son aylarda değişiyor demişler ilk aylar çok güleryüzlüyken falan (seval pata)

Leyla altuntaş var ona çok iyi diyolar ama normal doğum yanlısıymış ve sezaryan doğum değil ameliyat diyormuş. Bunu överek yazmışlar da ben sezaryan istesem de zorla normal yaptırtır mı acaba??

uff böyle belirsizlikler çok geriyor beni

Back
X