• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maalesef bende o bahane yok :) kahvaltı+öğle yemeği+akşam yemeği :)
Yapmaya karar versem gerisi kolay da ne yapacağıma karar veremiyorum :)
Bugün liste çıkardım ve başladım..

Öğlen yaptığını akşam yemiyo musunuz
Her öğün ya da her gün yeni yemek te zor bence
İyi ki de çalışıyorum :KK53:

Kalırsa yiyoruz da işte çoğu zaman kalmıyo az yaptıgım için.
Her ögün aynı yemegı yemesın adamcagız :)

Her öğün iyi uğraşıyosun
Ben rutin şeyler dışında bişey yapsam kendimi hamarat ilan ediyorum :KK53:
O kadar çalışıyorum ama bunu da yaptım gibisinden

Günaydın kızlar bugün neşem yok...akşam eşimle tartıştık... beni 9 yıl önceki hamileliğimle kıyaslıyo evde hiçbirşey yapmıyosun hiçbirşeye elini sürmüyosun dedi çok zoruma gitti....halbuki daha geçen hafta sadece 3 saat evi süpürüp sildim tozları aldım mutfağa dokunamadım napiim çok yorulmuştum... bu haftasonu mutfağı temizlicem camları silicem perdeleri yıkıcam sonrasını o düşünsün artık :KK12:
sakın canım yapma bişey olsa bebişe yada sana ne yapcan o zaman alışssınlar 4 ay daha böyle ev falan temizlemek yok

Saglikli olsun canim hayirli olsun. Kacinci haftada kiz dedi doktor sana, bende suphelendim simdi bana 17 de kiz dedi degisirmi bilmiyorum
Evet sağlıklı olsun gerisi önemli değil, 17 de kız demişti ama kesin değil de demişti.

Ben de bu gün tetenoz aşımı oldum. 20+4 üz. İkinci doz bi dahaki ay yapılcak.
Ben de c.tesi detaylı ultrasona gircem bakalım inş bi sorun çıkmaz ikimizde de.
Bende de kansızlık çıktı. Kan değerim 9 a düşmüş.
Kan ilacı kullanıyodum. Dozunu arttırdık.

24 haftada bana da şeker yüklemesi yapılcak :)
ayniymisiz seninle gzl hbrler aliriz insallah cnm

Kızlar A101 den bişiler alan var mı?
Kayınvalidem küvet takımını almış,beğendim ben.sadece gider kısmı sıkıntılı gibi olmadı eşim tıkayacak onu.
mama önlüğü,mama kabı,elbise askısı almış.bir de bez ayakkabı çok iyi bişi değil ama.
Ben de küvet takımı aldım, gider bana da sıkıntılı gibi geldi ama denedik akşam sorun çıkarmadı.

Back
X