• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok tatlı duruyo ya :)
Üzerindeki de yakışmış fotodan gördüğüm kadarıyla :)
Teşekkür ederim kısa bir elbise ama olsun hep eşofmanlarıyla gezmekte olmuyor kocişinle karşı.hamilelik öncesi çok daha güzel Şeyler giyer gezerdim evde ama artık yalnızca elbise giyebilirim

Bugun bende detaylı ultrasonumu bitirdim çok şükür çok sağlıklıydı oğluşum tetanoz aşısının ilk dozuda yapıldı birde dvit verdiler damla günde 6-7 damla kullan ii olur dediler 1ay sonra kontrolüm var ozmna ikinci dozla şeker yüklemesi dedi doktor
Gozun aydn canim. Damladan banada saglik ocagindan vermislerdi hamileker icin kullanilmamasi yaziyordu korkup kullanmadim doktorum bisey olmaz kullan dedi kararsiz kaldim

kızlar ben grip aşısı olucam doktorumla konuştum yaptır dedi .bünyem hassas havadan bile nem kapıyorum hastalanmak istemiyorum artık o yüzden yaptırıcam

Selam güzel anneler...
bakıyorum göbekler sergilenmiş
ben eksik kalmayım bari
:anneadayı:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 148
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR FACEBOOKTA GERAKA ANTİ İSLAM DİYE Bİ SAYFA VAR VE KABENİN ÜSTÜNE KÖPEK PİSLİYOMŞ GİBİ FOTOŞOP YAPMIŞLAR VE BUNA BENZER PİSLİK ŞEYLER VAR YABANCI Bİ DİL AMA GENEDE FOTOLARDAN ANLAŞILIYO FACEBOOKA Bİ KAÇ KERE ŞİKAYET ETTİM AMA KAPATILMADI SİZDE ŞİKAYET EDERMİSİNİZ? FACEBOOKTA OLMAMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM SORASINDA DİNİME HAKARET EDİYOR VE FACEBOOK İNCELESİN DİYE TIKLAYIP ŞİKAYET EDİN LÜTFEN. İNŞALLAH KALDIRILIR SAYFA.
facebook.com/Gerakan-Anti-Islam/558527757582323?fref=photo

sayfadan bi link, sayfa açmaz ise facebook yazan kısımdan sonra /Gerakan-Anti-Islam/558527757582323?fref=photo bu linki kopyalayın

Maşallah oğluna Allah esirgesin
Amin canım saol
Gozun aydn canim. Damladan banada saglik ocagindan vermislerdi hamileker icin kullanilmamasi yaziyordu korkup kullanmadim doktorum bisey olmaz kullan dedi kararsiz kaldim
Canım zaten bebeklere veriyolardı şimdide kışya sağlık ocağındaki arkadaşım kullan artık gebelerede veriyıruz kemik erimen olmaz dişlerin filan çürümez dedi
ne damlası bu kızlar??
canım bildiğin dvit yeni doğan bebeklere verdiklerinden

Selam güzel anneler...
bakıyorum göbekler sergilenmiş
ben eksik kalmayım bari
:anneadayı:
ay ne güzel görünüyorsun maşallah ben henüz böyle hamile gibi durmuyorum bile 5 buçuk kilo almşım ama ben zaten şişmanım sanki kilo almış gibi duruyorum

Selam mart annisleri,:KK47: bende haziran annesi olucam kismetse. Kesemizi gorduk kalp atisini duyduk bebisin saglikli oldugunu ogrendik sira geldi cinsiyet icin geri sayima:KK69:
Cok merak ediyorum sizler en erken kacinci haftada ogrendiniz bebislerinizin cinsiyetlerini birde cinsiyetle alakasi varmi bilmiyorum ama bebisim sol kasigimdaki yumurtada buyumeye basladi :anneadayı:

Selam mart annisleri,:KK47: bende haziran annesi olucam kismetse. Kesemizi gorduk kalp atisini duyduk bebisin saglikli oldugunu ogrendik sira geldi cinsiyet icin geri sayima:KK69:
Cok merak ediyorum sizler en erken kacinci haftada ogrendiniz bebislerinizin cinsiyetlerini birde cinsiyetle alakasi varmi bilmiyorum ama bebisim sol kasigimdaki yumurtada buyumeye basladi :anneadayı:

Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin :)

Bence hiç acele etmeyin derim Mart annelerinin hemen hemen hepsinin ilk Söylenen cinsiyeti sonradan Değişti yani 12 haftalıkken 15 haftalıkken hatta aramızda 17 haftalıkken Söylenen cinsiyetler bile değişti o yüzden benden size tavsiye 18 haftalık olmadan doktorunuz söylemiyorsa sıkıştırmayın.ama doktor kendiliğinden tahminde bulunursa da çok fazla kendinizi alıştırmayın derim.iyi geceler.

Amin canım saol

Canım zaten bebeklere veriyolardı şimdide kışya sağlık ocağındaki arkadaşım kullan artık gebelerede veriyıruz kemik erimen olmaz dişlerin filan çürümez dedi
canım bildiğin dvit yeni doğan bebeklere verdiklerinden

ay ne güzel görünüyorsun maşallah ben henüz böyle hamile gibi durmuyorum bile 5 buçuk kilo almşım ama ben zaten şişmanım sanki kilo almış gibi duruyorum
Ben de başlangıç kiloma göre +1 kilo almışım
İlk 3 ay 2 kilo vermiştim
Ben de kiloluyum aslında
Boy 165 kilom da 71
Senin durum ne?

Ben 15 . Haftda ogrendm kizim olck insllh :) sen de bi an once ogrenrsin allhn izniyle :)

Back
X