• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim doktorum tetanoz ve grip aşısı ol dedi. sayfalarda birisinede hepatit ol demiş doktoru. siz ne düşünüyorsunuz

günaydın kızlar,

o kadar moralim bozuk o kadar kötüyüm ki, kime anlatayım nerde ne derman arayayım hiç bilmiyorum. bu kusmalar bulantılar beni artık mahvetti. sabah aç karnına üç defa istifra edilir mi :KK43: bişey mi var anlamıyorum deliricem artık ne yapayım nereye gideyim kime anlatayım derdimi bilmiyorum :KK43: kimse de derdimi anlamıyor. herkes güllük gülistanlık hamilelik yaşarken ben şımarıklık yapıyorum sanan bile var. bıktım artık bu halimden :KK43:
Bir de koku olan yerlerden surekli kaçıyorum. Inan restaurantlarin onunden ogure ogure geciyorum. Kabusum oluyor. En son işte buzdolabi koktu bana birjac gun once ve bu sefer ogurmenin ardindan cikardim. Gececek insallah. Inan ben de gun sayıyorum. Uzulme lutfen

Selam herkese
Soğuk ve yorgun bir Pazartesiden merhaba :)
günaydınn :)) kızlar cumartesi günü kendi doktoruma gittim ocak sonu gibi raporumu yazıcak gayet iyi gördü kilomuda normal buldu fakat ben 8 kilo almışım şimdiden aynalara bile bakasım gelmiyor dip boyam geldi saçlarım uzadı iyi değilim

kızlar benim doktorum tetanoz ve grip aşısı ol dedi. sayfalarda birisinede hepatit ol demiş doktoru. siz ne düşünüyorsunuz

tetanozu oldum ama grip aşısı olmayacağım, boşuna niye virüs verdireyim bebeğe diyorum bizim için bile güvenilirliği kanıtlanmamışken, doktor da olma dedi.

eşimin babası hepatit taşıyıcısı ben evlenirken olmuştum aşılarımı ama bebek doğduktan sonra bebek için endişeleniyorum:(

günaydınn :)) kızlar cumartesi günü kendi doktoruma gittim ocak sonu gibi raporumu yazıcak gayet iyi gördü kilomuda normal buldu fakat ben 8 kilo almışım şimdiden aynalara bile bakasım gelmiyor dip boyam geldi saçlarım uzadı iyi değilim

Gözün aydın
Detaylı nasıl geçti

Rana isimli bi kac tsnidigim vardi hepside inanilmaz guzeldi sanirim anlami kralice demek
Yusra da guzel anlamida guzel adiyla yasasin melegin :)

haticenni yanına daha modern bir isim koyabilirsiniz, isterse yanındaki ismi kulanır ileride..

hatice Kübrqa çok var ama hatice Azra olabilir belki...

"Bu hafta bebeğinizin beyni hızla büyümeye başlayacak ve bu büyüme bebeğiniz 5 yaşına gelene kadar devam edecek."

gebelik takvimmide bu yazıyor acaba bu ay daha fazla balık, ceviz yeme gerekliliği gibi bir drum var mı yoksa alakası yok mu?

ben anca haftada 1 balık yiyebiliyorum da ondan biraz huzursuzum.. Bugün unutmazsam doktora sorayım

kızlar bende o rapor durumunu dicektim nasıl yapıcaz diye..

bunu parça parça alıp kendiniz mi yaptınız?

kaça aldınız, kahvecinin sokqağından mı?
ben de havuzlu handa leylekli bir kapı süsü gördüm 35 tlydi ama bebeğin adı yazılanlardan deildi, hastane için...
gerçi ismi kapıya ayrı da yazabiliriz

tabi bi de şöle bişey var ki ben şimdi alsam doğurana kadar yüz kere başkalarını beğenir pişman olurum, öle de pis bi huyum var

Bahsettiğim leylekli süs buna benziyor ama biraz daha havalıydı sanki tüllü falan

http://www.nurturia.com.tr/images/bazaar/c37/a31/e988a063163b4612900d171f8a694b03_300.jpg

Küçük odam boş diye bebek odası yapacağım kısmetse
Büyüyen beşik ve 3 kapılı dolaba karar verdik ( Şifonyer vs. istemiyorum )

Ama ilk zamanlar hem yatak odamızda kalabilmesi hemde odadan odaya taşıyabilmem için en iyi ne önerirsiniz ?

Park yatak mı, babam beşik mi ?

Citcitli badi alicam kizima ama kisa kollu var asklili var uzun kollu var hangisi daha kullansli olurki ?
ben sadece 2 tane uzun kollu aldım en küçüklerden önden çıtçıtlı zaten nisan a kadar uzun kol anca giyilir.daha çok yarım kol aldım sıfır kol hiç almadım onları haziranda alırım

gunaydın;
canım üzülme bende aynı durumdayım.dun annemden eve giderken yolda kustum Ahllah'tan ablam yanımdaydı işin kötüsü o kadar çok öğürdüm ki altıma da kaçırdım sokaklarda resil oldum tabi sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım.inan bende henuz hamileliğimin tadını çıkaramıyorum.sürekli endişe korku bulantılar bide şimdi ileriki ayların tedirginliği başladı karnım büyüdükçe korkularım çoğalıyor ağlamalarım oluyor.iştahım hiç açılmadı canım hiç bişey istemiyor eskiden yemeği sevdiğim için yerdim şimdi yaşamak için yiyorum bulantımı kesicek hiç bişey bulamıyorum 5. aya girdik hala bulantı dramminnie ilacıma devam ediyorum.ve evet babam bile ben boyle hamile görmedim dedi kimse anlamıyor ama çoğu gitti azı kaldı..umarım geçicek.

yaşadıklarımız o kadar aynı ki... söylediklerinin hepsi bende de mevcut malesef. ha bi de bende ekstradan aşırı tükürük üretimi var ağzımda, sürekli de tükürüyorum.hiç enerjim yok daha çıkıp da keyifle alışveriş yapamadım ne kendime ne bebeğime :'( alışverişi geçtim evimin işini yapamıyorum.evimde mutfağıma giremiyorum 5 aydır yemek yapmıyorum. sürekli ne yiyicem derdi. iş yerinde olsam ayrı evde olsam ayrı sorun. ne yapacağımı şaşırdım artık psikolojim bozuldu. sabah beridir ağlayıp duruyorum. çok yıprandım artık...

canim benim ya lutfen uzulme. Ben de benzer durumlar yaşıyorum biliyorsun. Gece cok ac yatmamaya çalış. Sabah hemen bir tost ye yağsız.. Mideye dokunmuyor. Gececek insallah ve dua et

sağol canım teşekkür ederim. geçsin artık tek duam o bizler için :( çünkü böyle yaşantıma devam etmek işkenceye dönüştü benim için.

detaylı gayet iyiydi hiçbir sorun çıkmadı çok şükür ordan aldığım raporu kendi gittiğim doktora götürdüm hafta sonu onada gösterdim kasım sonu tekrar kontrole gidicem ayda 1 çağırıyor

Gözün aydın
Böyle böyle bitirecez inşallah hamileliği, hep beraber

günaydın kızlar,

o kadar moralim bozuk o kadar kötüyüm ki, kime anlatayım nerde ne derman arayayım hiç bilmiyorum. bu kusmalar bulantılar beni artık mahvetti. sabah aç karnına üç defa istifra edilir mi :KK43: bişey mi var anlamıyorum deliricem artık ne yapayım nereye gideyim kime anlatayım derdimi bilmiyorum :KK43: kimse de derdimi anlamıyor. herkes güllük gülistanlık hamilelik yaşarken ben şımarıklık yapıyorum sanan bile var. bıktım artık bu halimden :KK43:
Canım benim Allah yardimcin olsun çok zordur eminim ben evimin bi odasindan tiksiniyorum hamileligimin basindan beri ama senin durumun cok daha zor inşallah bir an önce duzelirsin :KK43:

günaydın kızlar,

kimseye söyleme cnm sende onların tavırları canını sıkıyorsa insan durduk yere çıkarırmı.belliki hassa bir bünyen var ve hamileliği kabullenemiyor 9 ay bu şekilde çıkaranlar var inşallah biter senin bulantıların hemen

tetanozu oldum ama grip aşısı olmayacağım, boşuna niye virüs verdireyim bebeğe diyorum bizim için bile güvenilirliği kanıtlanmamışken, doktor da olma dedi.

eşimin babası hepatit taşıyıcısı ben evlenirken olmuştum aşılarımı ama bebek doğduktan sonra bebek için endişeleniyorum:KK43:
bebege doğar doğmaz yapılıyor zaten hepatit aşısı inşallah taşıyıcıda olmaz.

Kızlar ya göğüslerim karnim o kadar çok kasiniyor ki surekli bebe yagi lierac sürdüğüm halde resmen böyle kuruluktan kırışmiş gibi duruyor başka bisey mi kullanmalıyım acaba:KK43: göğüslerim 2beden büyüdü bi tane sütyen aldim onun dışında hicbiri olmuyor sizinde boyle mi? o_O

Back
X