2050 gr doğmuştu ama şişlik vs inince 1900 grama düştü.
Aslında durumunda kötü bişe yok.
Emme refleksleri gelişmediğbebegimdeçin beslenemiyo. Midesine gönderilen bi hortum var ve o hortumun ucuna anne sütü enjekte ederek besliyolar yavrumu

Ve bugün 7 gün oldu, hiç bi azmi yok
Sağlık problemi yok çok şükür. Şişi inince 1900 gram kaldı geriye. 2050 doğmuştu.
kızım hâlâ küvezde ve çıkmaya da pek niyetli değil gibi duruyo :/ ben sezeryan izi dışında iyiyim. Sezeryan sizi korkutmasın ama sonuçta o da bi ameliyat. Allah zamanlı, kolay ve normal doğum nasip etsin hepinize...
Malesef ben ikinci gün çıktım. Bebeğim hâlâ orda.
7 gün oldu. 1900 gram suan. Daha ne kadar kalacağı belli değil.
Kızlar hepiniz çok sağolun.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Aklınıza geldikçe dua edin lütfen bize.
Allahs hepinize zamanlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşaallah.
Benm şükredecek çok sebebim var, çok şükür ki solunum cihazına bağlı değil, gelişmeyen bi organı yok. Ama onu orda elinde serumla ve ağzında hortumla görmek; dokunamamak, koklayamamak çoook ama çook zor.
Rabbim beterinden korusun yine de. Sadece sabır..
İdrar yolu enfeksiyonuna dikkat edin. Erken doğumu o da tetikliyo. Bol su için.
Ben 24.01.2015 günü ve bi önceki gün harıl harıl temizlik yaptım. 24 ünün akşamı sancı ağrı sızı olmadan birden suyum gelmeye başladı. O kadar aktı ki hastaneye gidene kadar, nerdeyse bitmişti suyum. Ne açılma, ne doğum kanalına girme vardı.
Acilen ameliyata almak zorunda kaldılar.
Bebekler büyüdğü için idrar kesesine baskı yaparlar ve hafif alta kaçırmalar olabilir son zamanlarda. Eğer sizden bi sıvı gelirse dirrk koklayın. Kokmuyosa ve soğuksa suyunuz gelmiş demektir.