• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa keçeli magnetlerin de emzik sabunların da harika olmuş maşallah :nazar:
bence yeterli ama içinden geliyorsa yap :)

babylife markası.70*120 ebat.
yok uyku seti ayrı ama takım gibi oldu.
aynı mağazadan aldık yatağını falan da.

Teşekkürler fhry :KK51:
Yapmayım onu da Mevlüt yaparsam o Sırada Yaparım :))

valla doktorda beni strese soktu salı günü bebek inmiş 2 haftaya doğar dedi. cıkmaya zorluyomuş başıyla dün gittim herşey normal dedi. 3 gün nası geçti bilemedim :KK43: bide bende doğsada kurtulsam modu var yani 40 hafta gelmediğini düşünemiyorum o_O
Bn de erkn dogsa kucucuk olck , emmkte zorlnck , tutmsi zor olck vs diye ne kadr gec dogsa o kadr ii diyrm. 40 i asmsi da skinti tabi hem bebege hem anneye. Hayrlsi herseyn

işlerini hallet bianönce. hiç belli olmaz. benimde bikaç eksiğim kaldı kendime kızıyorum önceden halletseydim diye. cünkü kendimi cok ağırlaşmş hissediyorum çarşıya cıkamıyorum cıksmda heryerim ağrıyo. annem hallediyo kalanlarıda artık
Seninle aynı doğurma tarihimiz en son bebeğin kaç kiloydu canım?

Slm kızlar hasta bezi aldım ben ama bi tuhaf canpedin hasta bezi.Kullanışlı değil gibi sanki.
Sizin önereceğiniz bi marka var mı?
ne açıdan kullanışlı değil cnm .onlar genelde büyük oluyor kocaman ondanmı öyle dedin.

sonunda yukleyebildm

Eklentiler

• 1422704299246.webp
    1422704299246.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 137
  • 1422704429235.webp
    1422704429235.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 135
  • 1422704576838.webp
    1422704576838.webp
    12 KB · Görüntüleme: 139
Hepsi cok guzel. Guzel gunlrde kullanin :KK66:
Thanks zümrecim :)

kız bebekler çok nadir bekler 40.haftayı .hayırlısı olsun ozaman diyelim .bizde kısayız eşimle ama kızım normalin biraz üstü.hatta komşunun biri bir gün dediki ipek kime çekmiş sende eşinde kısasınız :KK57:
İnsanlar çok hoş nelere dikkat ediyorlar :)
şimdiki nesil farklı illa birine benzemesi gerekmiyor aslında

Cok guzel olmus. Ellinize saglik

güle güle kullansın kızın hepside çok güzel
Teşekkürler Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin

Back
X