çoooook güzel olmuş ya çok beğendim ellerine sağlık uğraştığına fazlasıyla değmiş çok beğendim ben gerçekten
bende bi tane aldım ama hiç beğenmedim çok büyük ya kocaman bişy çıktı belbantsız kullanamam sanki onu koysam her taraftan belli olcak gibi
güle güle kullansın küçük prens maşallah çok güzel olmuş odanız
bende aklıma gelenleri içine attım ama tam olarak hazır değil hala yapacak işlerimde bitmedi inş. bizim cimcimede acele etmez
benim ilki kızdı buda kız ikisinde de oldu o çizgi
canım dependin külot şeklinde giyilebilir olanlardanmı aldın ben markette ondan gördümde kullanışlı olurmu giyilenler bilemediğim için almadım yoksa ped gibi konulanlardanmı ona göre alayım hangisiyse iyi olan
bende hacı şeriften aldım bugün geldi paketi bile çok güzel ben çok beğendim

isminide yazmışlar bebeğin
hoşgeldi ikra bebek sağlıkla büyüsün inş., sabırsızlanıyodun görmek için çok bekletmedi seni erkenden geldi kuzucuk

ikinizinde sağlığı iyidir inş. sezeryan ağrın filan olmadı dimi rahat geçmiştir inşallah doğum sonrası

nasıl kime benziyor bebiş evlat kokusu başkadır şimdi, görünce ne hissetin merak ederim ben girince yaz olurmu detayları :)

ikinizide öpüyoruz bian önce toparlanır ikracığın resminide eklersin inş. bizde görürüz cimcimeyi