• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ben o anı düşünürken bile gözlerim doluyo eşim oğlum ayyy nebileyim inşallah kendimi tutarimda ağlamam

Dogum yapmadim ama amel. Girdim iki kere ve esimin en cok sevindigi setden biridir bu sefer bende gelecegim o kapida kalmayacagim icime i yumru oturmayacak elini tutucam der hep :) nasipse ins :)
Kızlar ben ilk defa bi panikledim ya. sanki bebeğime bakamıyacakmışım gibi hissediyorum bugün. Sanki ona yetemeyecekmişim gibi.
Mis gibide bakacagiz hepimiz annesi ;) sen nasik oldun canin buarada sancilar nasil?

Bebegimiz 2284 g,47 cm. Beklenen dogum tarihi 14 mart idrar icin de kültür bakilacak. Haftaya nstye girmeye baslicaZ ins
Masallah bebusine ,boyuda uzun dogacak belliki ;)
Banada 34 haftadan sinra nst gireceksin dedi
Niye 14 mart peki sanki daha gecti dimi?

Sonrasinda peki hasta ped drgisirken vc de iken ihtiyac duyuyormusun kimseye kendi basina yapabiliyormusun,
Aslinda ben bu asamalari yasadim daha oncedr insan boyle biseye alisamiyor ne yazikki:)

Beni bi kere hasta bakıcı temizledi giydirdi
Ameliyatta boyamışlardı karnımı onları sildi
Ondan sonra gelmediler
Ama ilk ayağa kalktığında zorlanıyosun eşim hep geldi, gelme dedim arkanı dön ya da :KK53: nolacak dedi, bi de korseyi tek oturtamıyosun cırta ona da yardım ediyodu sağ olsun
İkinci gün biraz daha iyiydim sonrasında da kendim gittim çok şükür
Wc ye kendin gidebilmek bile nimetmiş, ben işyerinde zırt pırt wc ihtiyacım olyo ve bayan wc 5.katta diye yakınıp duruyodum :KK53:

Benim de daha önceden idrar ve kan testi yapıldı temiz çıktı. Ama ben yine de her gün tansiyonumu ölçüyorum ne olur ne olmaz diye. Yediklerime dikkat ediyorum ama çok sıkı da yapmıyorum maalesef. Benim de elim ayağım şişiyor ama aşırı olmadığını söylüyor hamilelik yaşayan arkadaşlarım bu kadarının normal olduğunu söylüyorlar. Bilemiyorum ki çok mu şiş ilk hamileliğim çünkü :KK43: ama çok korkuyorum o durumdan çünkü annem benden önceki hamileliğinde 7.5 aylıkken karnında kaybetmiş bebeğini. Annem de o yüzden çok uyarır beni yediklerim konusunda aynı şehirde olsak çok daha sıkı tutardı beni yediklerim konusunda. Onun dediği kadar çok dikkat edemiyorum çünkü senin dediğin gibi canım çok çekiyor pasta falan :KK43: bizler de bebeklerimiz de allaha emanet dua etmekten başka dikkat etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok... Üzülme ama 33 hafta çok erken bir hafta değil allahtan. Doğsa bile küveze bile girmez annesi biraz erken kavuşmuş olursunuz yeter ki ona bir şey olmasın doktorun olaya müdahele etmiş artık içini ferah tut...
Benim Annem de neredeyse doğmak üzereyken kardesimi Preeklamsiden kaybetmişti. Allah korusun. evde tansiyon aleti var. Ara ara tansiyonum takip ederim. sağlık konusunda çok takintiliyim. Her şeye dikkat etmek lazım. Bizim ailede bırak sulalede kimsede şeker yok. Bende gebelki sekeri çıktı. Kendimizi takip etmeliyiz. Bana bir şey olmaz mantığı taşımamak lazım. İnşallah arkadaşımiz için her şey iyi geçer. Artık tip ilerledi. Doktorlar her şeyi takip ediyor ve ne gerekirse ona göre uygulama yapıyor

ikra kaç günlük oldu şimdi Çek
ebe bana 72 saatten sonra bize de gelin topuk kanı için dedi ve hastanenin verdiği tüm evrakları istedi.
kayıt etmek için sanırım.

31 Ocakta doğdu, 3 günlük daha teyzesi
Bugün eşim gitti sağlık ocağına, birinci topuk kanını hastanede verdiyseniz ikincisine 7.gün buraya geleceksiniz ya o zaman açarız kaydı demişler
Bende hemen aramak lazımdı da geç kaldık sanırım diye göndermiştim eşimi

Beni bi kere hasta bakıcı temizledi giydirdi
Ameliyatta boyamışlardı karnımı onları sildi
Ondan sonra gelmediler
Ama ilk ayağa kalktığında zorlanıyosun eşim hep geldi, gelme dedim arkanı dön ya da :KK53: nolacak dedi, bi de korseyi tek oturtamıyosun cırta ona da yardım ediyodu sağ olsun
İkinci gün biraz daha iyiydim sonrasında da kendim gittim çok şükür
Wc ye kendin gidebilmek bile nimetmiş, ben işyerinde zırt pırt wc ihtiyacım olyo ve bayan wc 5.katta diye yakınıp duruyodum :KK53:
Allahneskerimizden razi olsun , simdi daha iyisindir hem evindrsin rahat bebisindr besiginde oh mis gibi dikislerinde hemen iyilesir ins hayirlisi ile , Zaman gectikcesabirsizlaniyorum bendeee yasayavaklarim icin:)

Çok geçmiş sağlıkla kurtuldunuz çok şükür darısı bizlere.Sezeryandan 2 günde kalkabilmek gayet normal.Spinalden memnun kaldım dimi.Başğarısı yaptı mı?Ben en çok bunu merak ediyorum.Benim migrenim var.Başağrısı yaparsa ne yapacağım

Bende baş ağrısı yapmadı çok şükür
Bi de spinalden sonra, 5 saat filan uyuşuk oluyosun biri ayağımı tutsa ben hissetmiyodum bile
4 serum bağlandı, onların içine ağrı kesici koyuyolardı
Serumlardan sonra da günde 2 kez filan kalçadan ağrı kesici iğne yaptılar

Çıkarken yazılan reçete de hem parol yazıyo , sanırım baş ağrısı için. Ben henüz kullanmadım
Hemde antibiyotik veriyolar, onu içiyorum. Dikişlerime iyi gelir inşallah
Çok oturunca dikiş kısmım ağrıyo da

Allahneskerimizden razi olsun , simdi daha iyisindir hem evindrsin rahat bebisindr besiginde oh mis gibi dikislerinde hemen iyilesir ins hayirlisi ile , Zaman gectikcesabirsizlaniyorum bendeee yasayavaklarim icin:)

Arada vah vah bu bek aç ay emzirmiyo musunuz diyen bile çıkıyo da onun dışında iyiyiz elhamdülillah en büyük korkum ameliyattı, sanki benim çocuğumu benden çok düşünecekler
Dedim şu an gazı var her kafadan bi ses çıkıyo da gece de böyle ben dilinden anlıyorum : )

Dogum yapmadim ama amel. Girdim iki kere ve esimin en cok sevindigi setden biridir bu sefer bende gelecegim o kapida kalmayacagim icime i yumru oturmayacak elini tutucam der hep :) nasipse ins :)

Mis gibide bakacagiz hepimiz annesi :KK66: sen nasik oldun canin buarada sancilar nasil?

Masallah bebusine ,boyuda uzun dogacak belliki :KK66:
Banada 34 haftadan sinra nst gireceksin dedi
Niye 14 mart peki sanki daha gecti dimi?
Normal tarihim 24 Mart. Ama sanırım bebeğin boyutlarındam öyle gözüküyor. Tabi bilemeyiz de ben normal istiyorum çünkü. Ama çantayi hazır tutmakta fayda var ;) nst Perşembe. Senin ne zaman kontrol. Denk gelsek ya ;)

Meltem lütfen yanlış anlama ama bende arkadaşa katiliyorum.Bende gruba katılma girişiminde bulunmadım herzaman yazamam ayıp olur diye çünkü buraya bile çok sık giremiyorum.Ama o whats up grubunun kurulması burda konuşuldu burdaki üyelere teklifte bulunuldu katilmak isteyen gelebilir dendi.Simdi burdan bağımsız siz isterseniz başka grup kurun demek bencede yanlış ve birazda kırıcı.
Bn kacrmism sanrm. Hic oyle bisey beklmzdm. Simdi anldm msj atmama ragmn niye whatsup grubna alinmdgmi.

Biz bu konuyu konuşup hallettik kv sadece doğuma gelecek ama ilk zamanlarda benim annem kalacak yanımda, annem gittikten sonrada kv gelecek, 40 ı çıkana kadar yanımda olun sonrasında kimseyi istemiyorum dedim kabul ettiler :) etrafımdakilerden az çok biliyorum ve sçyledikler ne kadar iyi anlaşsalarda ilk dönemlerde sadece biri kalsın (ki özellikle kendi annenin tabi)

Ne 40 çıkana kadar mı :KK53: bence çok uzun bi süre
Benim kayınvalide çalışıyo akşam üstleri geliyo
Annem hep yanımda da ben ona bile gidebilirsin en azından akşamları diyorum
Hep siz olmayacaksınız sonuçta diyorum
Biraz dikişlerin iyileşsin kızım dedi

Arada vah vah bu bek aç ay emzirmiyo musunuz diyen bile çıkıyo da onun dışında iyiyiz elhamdülillah en büyük korkum ameliyattı, sanki benim çocuğumu benden çok düşünecekler
Dedim şu an gazı var her kafadan bi ses çıkıyo da gece de böyle ben dilinden anlıyorum : )
Herkes çok bilir. Ben gıcık olurum ya çok karışan laf eden olursa. Dediğin gibi kimse bebeğini bizden çok düşünemez. Herkes avukat zaten.

Bende Karha'nın dediği kimyon çayına başlıcam
Sütü artırıyo ve bağırsakları çalıştırıyo demişti ya
Eşim gitti aktardan almaya adam deiş ki süt lazım galiba
Demek baya meşhurmuş biz bilmiyomuşuz
Daha siftah yapmadım, iyi gelirse yazarım

Herkes çok bilir. Ben gıcık olurum ya çok karışan laf eden olursa. Dediğin gibi kimse bebeğini bizden çok düşünemez. Herkes avukat zaten.

Bende hiç gelemiyourm o yüzden bir susuyorum baktım durmuyolar ikinci de paylıyorum valla
Gelip iki agucuk yapıcaz ama bu bebek ağlıyo diyen hiç gelmesin
Gece uykusuz kaldığım halde damla damla süt sağmaya çalışan benim, vah vah eden onlar. Çelişkiye gel
Ağlıyosa sırtını sıvazla cidden için gidiyosa, çocuk belki gaz çıkarır da rahatlar. Uzaktan hava hoş tabi

31 Ocakta doğdu, 3 günlük daha teyzesi
Bugün eşim gitti sağlık ocağına, birinci topuk kanını hastanede verdiyseniz ikincisine 7.gün buraya geleceksiniz ya o zaman açarız kaydı demişler
Bende hemen aramak lazımdı da geç kaldık sanırım diye göndermiştim eşimi
Cek kiloyu merak ettim simdi ben. Cok aldim diyordun ya . Dogumda ne kadar gitti kilolarindan.

Back
X