2015 Mart Annelerinin bebeklerinin isimleri:))

Bence Almula koyun kızınızın ismini. ANlamı da çok güzeldir. Çok güzel yüzlü türk savaşçı prensesine verilen isimdir Almula. Almila diye kibarlaştıranlar da vardır, siz aldanmayın :)
Alya çok güzel birde Arya yi beğeniyorum bizimde kızımız olacak Arya yi dışı dusunduk fakat bi tanıdığımızda bu adı koymuslar diye simdilik vazgectik

Hamiş güzel anneler slm.. Bizim de küçük meleğimiz kız .. Isim olarak YAREN var hep aklımda .. Sizce nasıl .. Yanına başka bir isim olursa ne olabilir ?

Canım bence Aras çok güzel bir isim ,bizimde kızımız olacak kısmetse Nazen Ada düşünüyoruz

Ben de dizide Mira var diye onun yerine Mina'yı düşündüm. Bi de biraz daha yumuşak geldi kulağıma...

o olmasa da Alya olabilir

son ihtimal Ada

çok eskiden beri mina ismini çok sevmişimdir o yüzden kesin mina koyacaz kızımın ismini :) erkek olsaydı onun ismi de bora olacaktı artık o hayalimiz de inşallah 2. bebeğimize :)

benimde inşallah erkek bebeğim olacak. İsim konusunda çok kararsızım aklımda iki isim var biri KERİM KAYRA diğeri TURAB sizce hangisi?

çok eskiden beri mina ismini çok sevmişimdir o yüzden kesin mina koyacaz kızımın ismini :) erkek olsaydı onun ismi de bora olacaktı artık o hayalimiz de inşallah 2. bebeğimize :)

bizim bebeklerin isimleri muhtemelen aynı olacak o zaman:)
Eşime Mira daha güzel geliyodu aslında başta, şimdi minaya alıştı...

kızlar sizce hangi isim daha güzel
nehir
duha
cemre
buse

herdem nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…