Alya çok güzel birde Arya yi beğeniyorum bizimde kızımız olacak Arya yi dışı dusunduk fakat bi tanıdığımızda bu adı koymuslar diye simdilik vazgectikBence Almula koyun kızınızın ismini. ANlamı da çok güzeldir. Çok güzel yüzlü türk savaşçı prensesine verilen isimdir Almula. Almila diye kibarlaştıranlar da vardır, siz aldanmayın :)
Canım bence Aras çok güzel bir isim ,bizimde kızımız olacak kısmetse Nazen Ada düşünüyoruzkızım olsa ismi hazırdı pelin olacaktı .ama erkek eşim babasının adı yusuf onu koymak istiyor aslında yusuf ismini severim ama abiside oğluna koydu bütün torunların adı yusuflumu olacak ona kızıyorum .ama bişeyde demiyorum bu yüzden iki ismi olacak
yusufun yanına ek olarak
erdem
kerim
kuzey
kayra
aras
şimdilik bunlar var aklımda
Merhabalar nasipse kızımız olacak aradığımız ismin başında yada sonunda "dem"li isim düşündük ama pek verimli bişi bulamadık. Mira adını ailece beğeniyoruz onunda şu sıralar çok fazla konulmus olma ihtimali yüksek bu yüzden hala kararsiziz
Çok değişik ben hiç duyulmamış değişik isimlerden pek hoşlanmıyorum.Melisa'yı ben de beğenirim bi de Mislina duydum o nasıl sizce?
Her biri ayrı güzel bence :)Ben de dizide Mira var diye onun yerine Mina'yı düşündüm. Bi de biraz daha yumuşak geldi kulağıma...
o olmasa da Alya olabilir
son ihtimal Ada
benimde allahın izniyle bir oğlum olcak ama Bende hala bir isim bulamadım oğluşuma canım yaaa:-(
kızımızın adı Zeynep Sare olacakkkk inşllah
çok sevindimCanim ne guzel bizde Zeynep Sare koyacaz kizimiza insallah, basta Zeynep Alya dusunuyodum sonra Sare cok hosuma gitti artik oyle seviyorum kizimi
Canım bende nazende ismini beğeniyorum ama Nazlı olur diyorlarCanım bence Aras çok güzel bir isim ,bizimde kızımız olacak kısmetse Nazen Ada düşünüyoruz
çok eskiden beri mina ismini çok sevmişimdir o yüzden kesin mina koyacaz kızımın ismini :) erkek olsaydı onun ismi de bora olacaktı artık o hayalimiz de inşallah 2. bebeğimize :)
mira da güzel mina da :) şimdiden hayırlı olsun o zaman :) sağlıkla doğarlar inşallah...bizim bebeklerin isimleri muhtemelen aynı olacak o zaman:)
Eşime Mira daha güzel geliyodu aslında başta, şimdi minaya alıştı...
GÜZEL BENCEGÖKALP NASIL KIZLAR
herdem nasıl ?Merhabalar nasipse kızımız olacak aradığımız ismin başında yada sonunda "dem"li isim düşündük ama pek verimli bişi bulamadık. Mira adını ailece beğeniyoruz onunda şu sıralar çok fazla konulmus olma ihtimali yüksek bu yüzden hala kararsiziz
bence nehir :)kızlar sizce hangi isim daha güzel
nehir
duha
cemre
buse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?