hangı gun dogdu? aşı hangi gun yapıldı?Bilmem ben öyle düşündüm... Hayır bulamadım sorucam bugün dra
Bende yeni gidiyorum ... Sağlık ocağı arayıp gün verdi çünkü aşılama günü önemliymiş .. Hb nin ikinci dozu erken yapılmış hastane tarafından onuniçin sağlık ocağında yaptırıcam tüm aşılarını
Birgün önce dr gittim benaynı gün mü bir gün önce mi gittin?
Evet üniversitede memurumKamu kurumunda mı Çalışıyorsun memur musun ? Benlmde 39 yıllık iznim var heyet raporu filan işte ancak sonra ücretsiz !
Ne kadarlik
Lansinoh sut saklama posetleriyle
Pompan nası canım, memnun musun?Bebisler gunluk kac ml anne sutu iciyor tahminen.benimki doymak bilmiyor.mama kullanmiyorum.bos kaldikca sagip biberona dolduruyorum.hem emiyo hem biberonu bitiriyor.acaba fazla sut vermesem mi diyorum.doydugunuda anlamiyor.emdikce emiyor.memede sut bitince memeyle savasiyor.sinirden agliyor fln.bi duzene mi sokmali acaba?37 gunluguz
Kızım yine çok ağlıyor. Tabi bende...
Çok yoruldum çoook. Kiyamiyorum ona da napıyım ben yaa..Rahatlık için ne yapabilirim.
Kızlar ben 2.5 aydır emziriyorum. Başta Göğüs ucu yaralarım oldu hala da devam ediyor tam iyileşmedi. Şimdi de çocuğu emzirdikten sonra göğsüm sırtım çok ağrıyor. Geceleri nasıl yatsam Ağrı yapıyor. Sizde de var mı bu durum merak ediyorum. Ben çok zorlanıyorum artık.
Yok canım emziğe alıştırmadık.. Bazen ucuna az reçel sürüp verdim onun TADI bitince atıyor almıyor onu nasıl alıştıracam .. Ayy bende bebeğime hiç bişi alıştırmıyorumm[/QUOTE
Benim sütüm az mama veriyorum hangi mama kullanıyorsunuz mama verenler
çok fazla anne sütü aldığında sindiremeden boşaltırmış bebekler. tam sindirme olmadığından rengi yeşilKonusu açılmışken.. Sizinkiler ggünlerce yapamıyo bizimki günde4 5 kakalı bezi oluyo. Bide sulu ve sesli çoğuzamanda yyeşil. Dr.goturduk ishal diye ilaçverdi tabi k.v onada kkarıştı verme çocuğa ilaca aalıştırma zeytin yağı ver dedi onun hiç faydası olmadi. Usutuyomuyum acaba....
Memnunum canim.manuel var bende.tabi bebis kadar guclu cekmiyor.sagiyorum sutumu.tamam sut kalmadi bitti diyorum.bebise veriyorum deneme amacli sut kalmismi diye,hala sut geliyor.Pompan nası canım, memnun musun?
Teşekkür ederim canım bende var o kremden daha çok süreyim o zaman. Çünkü çok acı veriyor emerkencanım yaralar için mutlaka genel cerraha git. bana bactroban diye krem antibiyotik verdi o iyileştirdi benim yaraları. diğerleri hiç işe yaramadı
Manuel hangi pompa var markasi ne acaba. Dunden beri oglum cok az emiyor ya da emmiyor benim de sagmam gerecek sanirim goguslerim cok agriyorMemnunum canim.manuel var bende.tabi bebis kadar guclu cekmiyor.sagiyorum sutumu.tamam sut kalmadi bitti diyorum.bebise veriyorum deneme amacli sut kalmismi diye,hala sut geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?