2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

hangı gun dogdu? aşı hangi gun yapıldı?

Pompan nası canım, memnun musun?

Kızım yine çok ağlıyor. Tabi bende...
Çok yoruldum çoook. Kiyamiyorum ona da napıyım ben yaa..Rahatlık için ne yapabilirim.

Kızlar 40 gunluk olduk bnm sütüm şimdiye kadar gayet iyiydi bir gögsümse tıkanıklık oldu 3 gün önce onu açalım diye uğraşırken sütüm azaldı iki gçgüstede ne önerirsiniz bana

canım yaralar için mutlaka genel cerraha git. bana bactroban diye krem antibiyotik verdi o iyileştirdi benim yaraları. diğerleri hiç işe yaramadı

çok fazla anne sütü aldığında sindiremeden boşaltırmış bebekler. tam sindirme olmadığından rengi yeşil

Gunaydin uykusuz anneler. Bizde bu gece sabahi sabah ettik uyumak bilmedik, kizim 3,5 gibi uyudu 5te uyandi emdi 8de tekrar uyandi cin gibi bakiyo sanirsin 12 saat uyudu simdi yikadim iyice uykusunu alsin bende uyuyayim diye

Kizlar nolur yardim edin bebegim dunden beri memeyi tutmak istemiyor memeyi agzina verince atese dusmus gibi bagiriyor napcam bilmiyorum sutte var Basina boyle bir sey gelmis olan var mi napcam ben simdi

Memnunum canim.manuel var bende.tabi bebis kadar guclu cekmiyor.sagiyorum sutumu.tamam sut kalmadi bitti diyorum.bebise veriyorum deneme amacli sut kalmismi diye,hala sut geliyor.
Manuel hangi pompa var markasi ne acaba. Dunden beri oglum cok az emiyor ya da emmiyor benim de sagmam gerecek sanirim goguslerim cok agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…