2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Anneler bebeginiz cok huysuzlandiginda kucaginiza alin gobegini gobeginize dayayin bir elinizle poposunu digeriyle belini tutun,dizlerinizi kirin 5 10 kez.benimki boyle yapinca sakinlesiyor bide agizdan gazini cikariyor.bide uykuya geciyor.sonra yatagina koyuyorum

Kizlar nolur yardim edin bebegim dunden beri memeyi tutmak istemiyor memeyi agzina verince atese dusmus gibi bagiriyor napcam bilmiyorum sutte var Basina boyle bir sey gelmis olan var mi napcam ben simdi
Agzini kontrol ettin mi bazi bebeklerin agzin pamukcuk cikiyo boyle kucuk kucuk beyaz noktalar sanirim pamukcuk diyolardi ona bi jonttol et istersen

Bebeklerinize hergun 10 dk masaj yapmayi unutmayin anneler:)
Özellikle banyodan sonra hakiki zeytin yagi ile yaparsaniz faydasini gorursunuz.ben oyle yapiyorum her sabah.

Kakasini yaptirmak icin masaj yapiyorum ben.
Bu videodakileri yapiyorum bagirsaklarindan ses gelmeye basliyor.sonra

Bu videodaki gibi yapinca kaka yapiyor.her sbh bu sekilde yaptiriyorum.
Canım çok teşekkürler. Çok güzel videolarmış.

Bu gece yine sabahladinizmi canım? ?
2,30 a geliyordu uyuduğu.. 6,30 gibi uyandı Öğlen 2 /3 e kadar yarım saat kırk dakika uykularla devam ediyor .. Bi de şimdi yatakta yatarak emerek uyumaya alıştı iyi bişi mi sanmıyorum ama napyım kucağımda sallamaya takatim kalmadı artık .. Devamlı huy Değiştiriyor benim ki .. Şimdi böyle olunca ne kadar emdi anlayamıyorum

Ben ateşini kontrol ettim çıkmadığı için vermedim ama çok ağrısı varsa vercen mecbur

biz de mart bebeğiyiz.9 martta dogdu kızım.bebgım emmedi.pompalayıp vermeye calıstım.artık sadece mama yıyor.aptamıl kullanıyoruz.bebegıme yaradı .gelısımı cok ıyıydı.ama rota vırusu olduk gecen cmt.1 gun hastanede yattık serum yedı rota vırusu asısı 2 aylıkken başlıyormuş.haftaya yaptıracaktık ama daha yaptırmadan hastalandı kızım.aranızda rota vırusu asısı yaptıran var mı:?

Gunaydin uykusuz anneler. Bizde bu gece sabahi sabah ettik uyumak bilmedik, kizim 3,5 gibi uyudu 5te uyandi emdi 8de tekrar uyandi cin gibi bakiyo sanirsin 12 saat uyudu simdi yikadim iyice uykusunu alsin bende uyuyayim diye
biz de oyle. sabah 1.30dan 4 e kadar takıldık. tek başına nasıl yıkıyorsun ya

Kizlar nolur yardim edin bebegim dunden beri memeyi tutmak istemiyor memeyi agzina verince atese dusmus gibi bagiriyor napcam bilmiyorum sutte var Basina boyle bir sey gelmis olan var mi napcam ben simdi
gazı olabilir bebişin ya da belki çok uykusu vardır

göbek hizası çok aşağıda nasıl tutacağız öyle bebeği

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. ama gelen süt miktarın gayet iyi benim bir göğsümden 100 cc süt gelse şükür namazı kılacağım. gece bu kadar sık kalması normal diye biliyorum hatta bazen saatte bir kalktığımız bile oluyor. ayrıca kilosu da maşallah çok iyi, benim oğlum 3380 doğdu, 56 gün oldu ama hala 5 kiloya ulaşamadı

Bebeklerinize hergun 10 dk masaj yapmayi unutmayin anneler:)
Özellikle banyodan sonra hakiki zeytin yagi ile yaparsaniz faydasini gorursunuz.ben oyle yapiyorum her sabah.
ya o alttaki video gözümü korkuttu. aynen o şekilde yapıyor musun? çocuk iki büklüm oluyor ya.

masaj yaparken çocuk çıplak ya. üşütür diye korkuyorum. hiç masaj yapmıyorum

ya o alttaki video gözümü korkuttu. aynen o şekilde yapıyor musun? çocuk iki büklüm oluyor ya.

masaj yaparken çocuk çıplak ya. üşütür diye korkuyorum. hiç masaj yapmıyorum
Banyo sonrasi masaj yap yada uzerinde kiyafet varken yap.2. Video benimde gozumu korkutmustu.bacaklarini basta o kdr katlamadim kafasina kadar.az az katladim cok iyi gaz cikardi hatta kakasini yapti.esime gosterdim sen bu isi cozmussun diyor.

göbek hizası çok aşağıda nasıl tutacağız öyle bebeği
Canim bu resimdeki gibi kangurunun olmadigini dusun.bir elinle poposunu diger elinle beline destek ver.dizlerini kir istedigin kadar.benim oglum bu pozisyonda sakinlesiyor hemen.gazinida cikariyor.

Eklentiler

• image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 58
Canim bizde kac gundurr senin deeigin durumla ugrasiyorus kakanin rengi normal ama sumuk gibi doktora götürdüm gaita kaka tahlili yaptik enfeksyon cikmadi. Bide bizimki gazdan cok agliyo huzursuz.damla verdi doktor geceleri veriyoruz. Devam ederse sumuksu kaka doktora götür bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…