Agzini kontrol ettin mi bazi bebeklerin agzin pamukcuk cikiyo boyle kucuk kucuk beyaz noktalar sanirim pamukcuk diyolardi ona bi jonttol et istersenKizlar nolur yardim edin bebegim dunden beri memeyi tutmak istemiyor memeyi agzina verince atese dusmus gibi bagiriyor napcam bilmiyorum sutte var Basina boyle bir sey gelmis olan var mi napcam ben simdi
Kakasini yaptirmak icin masaj yapiyorum ben.Evet yaa bizimki de aynı kakasini yapamıyor. Sürekli ıkınıyor. Rahatlatmak için ne yapıyorsunuz?
Canım çok teşekkürler. Çok güzel videolarmış.Kakasini yaptirmak icin masaj yapiyorum ben.
Bu videodakileri yapiyorum bagirsaklarindan ses gelmeye basliyor.sonra
Bu videodaki gibi yapinca kaka yapiyor.her sbh bu sekilde yaptiriyorum.
Benimki de 67 günlük olacak 21 Mayıs'a gün verildi..Kizlar 2.ay aşısı kac gunlukken yapildi? Bana verilen randevuya gore 68 gunlukken aşı olacak kizim. Gec degil mi acaba?
2,30 a geliyordu uyuduğu.. 6,30 gibi uyandı Öğlen 2 /3 e kadar yarım saat kırk dakika uykularla devam ediyor .. Bi de şimdi yatakta yatarak emerek uyumaya alıştı iyi bişi mi sanmıyorum ama napyım kucağımda sallamaya takatim kalmadı artık .. Devamlı huy Değiştiriyor benim ki .. Şimdi böyle olunca ne kadar emdi anlayamıyorumBu gece yine sabahladinizmi canım? ?
Bizimki de 18 Şubat dinliyor karşıda ki susunca ses çıkarıyor ilgi bekliyor maşallahAyniyiz bizde 19 Şubat neler yapmaya başladı artık elleri kafasinda hep biImkinin
Ben ateşini kontrol ettim çıkmadığı için vermedim ama çok ağrısı varsa vercen mecburKizzlar gunaydin oncelikle. Oglum sabah sabah 2. Ay asisini oldu. Cok cok agladi halada ic ceke ceke uyuyo. Yaptıran var mi aranızda nasil geçti ates falan yapti mi. Hemsire 1 saat sonra surubunu ver dedi. Doktor 6 saat sonra ver daha erken verirseb asi etkisini yitiriyo dedi. Sizce napim
ben de tam bu soruyu soracaktım. benimki ya memede, ya emzikle ya da anneannesinin kucağında ninni ile uyuyorKızlar bebekleriniz nasıl uyuyor ? Uyutuyorsunuz ?????
biz de oyle. sabah 1.30dan 4 e kadar takıldık. tek başına nasıl yıkıyorsun yaGunaydin uykusuz anneler.Bizde bu gece sabahi sabah ettik uyumak bilmedik, kizim 3,5 gibi uyudu 5te uyandi emdi 8de tekrar uyandi cin gibi bakiyo sanirsin 12 saat uyudu simdi yikadim iyice uykusunu alsin bende uyuyayim diye
gazı olabilir bebişin ya da belki çok uykusu vardırKizlar nolur yardim edin bebegim dunden beri memeyi tutmak istemiyor memeyi agzina verince atese dusmus gibi bagiriyor napcam bilmiyorum sutte var Basina boyle bir sey gelmis olan var mi napcam ben simdi
göbek hizası çok aşağıda nasıl tutacağız öyle bebeğiAnneler bebeginiz cok huysuzlandiginda kucaginiza alin gobegini gobeginize dayayin bir elinizle poposunu digeriyle belini tutun,dizlerinizi kirin 5 10 kez.benimki boyle yapinca sakinlesiyor bide agizdan gazini cikariyor.bide uykuya geciyor.sonra yatagina koyuyorum
kızlar merhaba. Oğlum 55 günlük. doğduğundan beri beslenmesinde bir standart tutturamadım. ilk doğduğunda sarılığı olduğundan ve henüz verimli ememediğinden mama verdim. emzirdim, ardından mama verdim. ne zaman isterse emzirdim. bu arada sarılık çok uyuttuğu için sütüm aktığından pompayla sütümü sağmıştım. her iki göğsümden ortalama 50 cc süt sağıyordum. yanımda kayınvalidem var ve çocuğun gazında bile gak dese, mama yapıverelim diyordu. hiç ağlatmadı çocuğu. ağladıkça mama verdirtti, çünkü zamanla sütğm azalmıştı ve çocuk ta uzun süre emmiyordu beni. ben mamaya dirensem de vicdansız anne durumuna düştüğümden maalesef mama vermeye razı oldum. sağ göğüs ucum yara ve bir türlü iyileşmedi. bu sebeple sağ göğsü sağıyorum, solu emzirtiyorum. yetmezse mama veriyorum. son bir-iki haftadır sağ göğsümden 2-3 saatte bir 100 cc, soldan ise maksimum 20-30 cc süt sağıyorum. bir kez solu uzunnn süre emzirememiştim 60-70 cc süt sağabilmiştim. şimdi sağdaki süt miktarım birden azaldı. uzun süre sağmadğımda 75 cc ancak süt yapıyor. sürekli solu emzirdiğimden orada olup biteni bilmiyorum.çocuk solu emip, 1 saat sonra sağdan sağdığım 75 cc yi emip, üstüne de 60 cc mama içebiliyor. 2800 doğdu, şuanda 5300 gr. doktor her defasında mama verme dedi ama şu saatten sonra nasıl mümkün olur bilmiyorum. sütüm azaldığından mamayı daha sık yapmaya başladım. üzgünüm. geceleri de 9 gibi meme ve mama takviyesiyle derin uykuya dalıyor, 11:30 gibi uyanıyor emip tekrar uyuyor, 2,5-3 gibi tekrar uyanıyor meme ve mamayla uyuyor, sonra 5 gibi uyanıyor ve sonra 7 gibi uyanıyor. sonra şanslıysam uyutabilirsem 8-9 a kadar uyuyor, sonra 12 ye kadar cin gibi, doyurmakta zorlanıyorum(
ya o alttaki video gözümü korkuttu. aynen o şekilde yapıyor musun? çocuk iki büklüm oluyor ya.Bebeklerinize hergun 10 dk masaj yapmayi unutmayin anneler:)
Özellikle banyodan sonra hakiki zeytin yagi ile yaparsaniz faydasini gorursunuz.ben oyle yapiyorum her sabah.
tek ben değilmişim. rahatladımBenimki de 67 günlük olacak 21 Mayıs'a gün verildi..
Banyo sonrasi masaj yap yada uzerinde kiyafet varken yap.2. Video benimde gozumu korkutmustu.bacaklarini basta o kdr katlamadim kafasina kadar.az az katladim cok iyi gaz cikardi hatta kakasini yapti.esime gosterdim sen bu isi cozmussun diyor.ya o alttaki video gözümü korkuttu. aynen o şekilde yapıyor musun? çocuk iki büklüm oluyor ya.
masaj yaparken çocuk çıplak ya. üşütür diye korkuyorum. hiç masaj yapmıyorum
Canim bu resimdeki gibi kangurunun olmadigini dusun.bir elinle poposunu diger elinle beline destek ver.dizlerini kir istedigin kadar.benim oglum bu pozisyonda sakinlesiyor hemen.gazinida cikariyor.göbek hizası çok aşağıda nasıl tutacağız öyle bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?