Bizde de oldu cnm camasrnda leke oluydu hEp. Cocuk dr una gittk. Gobegi yakti k vitanmi ignsi yapti. Birkc gun daha kanadi. sonra bz eskilern yaptgi bi yontemi denedk ve ise yaradi. Gazli bezi parayi doladk göbeğine bagldk birkc gun durdu oyle gecti
Bizde 27 günlük iken gittik 7.5 çıktı 2 ay falan surebiliyormus dikkat etmek gerek sen mama takviyesi yapiyormusun?Bizde 33 gunluguz bu gunlerde demi sarilik yukselebiliyormus
Geçmiş olsun canım .. Allah şifasını verir inşallah .. Gözlerinin beyazı da sararmış mı teninde mi belli oldu ? Değere bakılmadan önce ?Bugün topuk kanı için aile hekimliğine gittiğimizde kızımın çok sararmış olduğunu söylediler hemen çocuk doktoruna gittik doktorumuz hemen yatış verdi 20 çıktı değerişu an ışın alıyor kuzum bu gece burdayız 10 un altına düşmeden göndermeyecem dedi doktor. Bilemedik sarılığını o yüzden kendimi çok suçluyorum kuzumu öyle görünce canım o kadar yandı ki sabahtan beridir kendimi yeni yeni toparlıyorum
Geçmiş olsun canım en yakın zamanda toparlar merak etme kendini üzme sütüne birşey olmasın sarılığın en önemli düşmanıBugün topuk kanı için aile hekimliğine gittiğimizde kızımın çok sararmış olduğunu söylediler hemen çocuk doktoruna gittik doktorumuz hemen yatış verdi 20 çıktı değerişu an ışın alıyor kuzum bu gece burdayız 10 un altına düşmeden göndermeyecem dedi doktor. Bilemedik sarılığını o yüzden kendimi çok suçluyorum kuzumu öyle görünce canım o kadar yandı ki sabahtan beridir kendimi yeni yeni toparlıyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah hepimizeMerhaba arkadaşlar benim de kizim oldu bugun tam 1 hafta oluyor:)
Canım zaten göğüslerin dolu ise mama verme çocuk doyuyor ise sarilik ta olmaz benceSlm kızlar biz bugün üç günlük olduk bizimde yanaklarimizda ve kulaklarımizda sivilceler var.bugün sutumuz geldi sonunda göğüslerim taş gibi oldu.Sağdım rahatladı.mama vermedim vermeyide düşünmüyorum bakalım salı günü kontrlumuz var
Bende alsın ıstıyorum. Daha once oglum almıştı emzık cok rahat oluyor uyuması fılan. Doktorlar ne derse desın bunada alıştıracam, oglum 18 aylık olana kadar emdı hıc de bışey olmuyor ama ben her dakka agzına vermıyordum uyurken kullanıyordu bırakırkende zorlanmadıkBen denedim bi alıy önce alır gibi oldu şimdi almıyor atıyor .. alsın istiyorum her ne kadar doktor ve sağlık ocağı verme desede...
Aptamil kullaniyorum canım bebekactaBenim kizim en fazla 10 dk emiyor sonra uyuyor doymuyor benimkide mecburren mama veriyoruz mama olarak ne kullaniyorsun canim
Canım zeytinyağı doğal ise günde birkaç kaşık ver rahatlatır ben veriyorum kızımaBenimki 5 gündür kakasını yapmıyor gazda problem yok ne yapabilirim zeytinyağı sürdük masaj yaptık siz neler biliyorsunuz
valla canım en son gözlerinde sararma oldu bütün vücudu sararmış farketmemişiz eskiden hep gözlerden anlarlarmış ya o yüzden annem de anlamadı keşke pazar günü gelseymişizGeçmiş olsun canım .. Allah şifasını verir inşallah .. Gözlerinin beyazı da sararmış mı teninde mi belli oldu ? Değere bakılmadan önce ?
İnşallah sütüm kesilmez sağıyorum ve sanki çok gelmiyor gibiGeçmiş olsun canım en yakın zamanda toparlar merak etme kendini üzme sütüne birşey olmasın sarılığın en önemli düşmanı
Geçmiş olsun canım inş en kısa sürede normale döner değeriniz.Bugün topuk kanı için aile hekimliğine gittiğimizde kızımın çok sararmış olduğunu söylediler hemen çocuk doktoruna gittik doktorumuz hemen yatış verdi 20 çıktı değerişu an ışın alıyor kuzum bu gece burdayız 10 un altına düşmeden göndermeyecem dedi doktor. Bilemedik sarılığını o yüzden kendimi çok suçluyorum kuzumu öyle görünce canım o kadar yandı ki sabahtan beridir kendimi yeni yeni toparlıyorum
Hayırlı olsun evladın. Allah analı babalı büyürsün inşMerhaba arkadaşlar benim de kizim oldu bugun tam 1 hafta oluyor:)
Cnm sakin tut kendini benim oğlum 13 gün yogun bakimda yattı 3 saate bir sagdim onun ihtiyacı vardı çünkü her bebekte olabilir onun sana i hii yani var moralini iyi tutİnşallah sütüm kesilmez sağıyorum ve sanki çok gelmiyor gibisabah çok ağladım çünkü çok panikledim
Bugün topuk kanı için aile hekimliğine gittiğimizde kızımın çok sararmış olduğunu söylediler hemen çocuk doktoruna gittik doktorumuz hemen yatış verdi 20 çıktı değerişu an ışın alıyor kuzum bu gece burdayız 10 un altına düşmeden göndermeyecem dedi doktor. Bilemedik sarılığını o yüzden kendimi çok suçluyorum kuzumu öyle görünce canım o kadar yandı ki sabahtan beridir kendimi yeni yeni toparlıyorum
Cnm sakin tut kendini benim oğlum 13 gün yogun bakimda yattı 3 saate bir sagdim onun ihtiyacı vardı çünkü her bebekte olabilir onun sana i hii yani var moralini iyi tut
Çok sağolun kızlar inşallah sağlımıza kavuşuruzCok gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda iyilesir minik kuzun. Sen kendini birakmaki sutun gitmesin onun ilaci o
Benim kızımda da az vardı gözleri hep beyaz sadece Göğüs kısmında az var dedi Dr tahlile gerek duymadı pazar Gününe kadar takip edin dedi gözleri filan hep beyaz hala bacakları da beyaz ...Valla
valla canım en son gözlerinde sararma oldu bütün vücudu sararmış farketmemişiz eskiden hep gözlerden anlarlarmış ya o yüzden annem de anlamadı keşke pazar günü gelseymişizışını alınca kızımın asıl ten rengi çıktı ortaya bembeyaz kızım varmış meğerse.. Farkettim ki en başından beri varmış sarılık onu anladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?