Makinadan memnun musun peki? Ben de sağmak için makina alacağım ya da kiralayacağım da. Hangi marka ve model onu araştırıyorum. Bir de nası bi biberonla vermek lazım? Tabi süt saklama poşetleri de lazım olacak.
benim dr üstten ultrasonla yumurtalıklara ve rahme baktı dikiş yerime baktı40 ı çıkan bayanlar muayne alttanmı yapılıyor üsttenmi.?
ben yıkanma suyuna 40 ihlas okudum ve yıkarkende dualar ettim.kendim de yıkandım aklıma gelen duaları okudumKizlar gunaydin bizim yarin kirkimiz cikiyo bu kirk cikarmayi bilenler var mi?
Nasil cikarttiniz kirkinizi ben 2 gun once yikadim oglumu sanki usuttu gibi tekrar yikamam gerek var mi?
Dün benimkide öyleydi yaaa sürekli kustu sürekli emdi ve gecemiz felaketti ... 2 saatlik uykuylayımslm anneler...
dün oğlum okadar kustuki üstüne dolapta kıyafet kalmadı .bugün daha iyiyiz şükür.hep böylemi sürecek bilmiyorum bazı günler çok kusuyor kustukça emmek istiyor iyice düzensiz oluyor.
bide oğluş artık uyanık dolaşmaya başladı gezmeyi çok seviyor özellikle mutfağı çok inceliyor.
Alla alla ee bizde atlattık ki var içir falan demediler anne sütü aldığı içinbir arkadaşın dr.uda önermiş su içirmeyi .sarılık olmamış oda.
Ne Duası okunuyor canımbiz 40 tane fasulye ye Dua okuduk onlarıda yikadigimiz suya attık sonrada toprağa atılacak.
Bizde ayın 10 unda gideceğiz ins birsey yokturKalça çıkıklığı ultrasanumuzu çektirdik .... Çok şükür bir sıkıntı yok.
Canım beşiğine koyduğunda battaniyeler ile iyice sarmala sanki anne kucağında gibi bi de öyle dene bakalım .. Ne kadar oldu senin ? Ya da pusetine koymayı dene ya da kendi yatağına yatır .. Belki senin kökünü alır . Aklıma bunlar geldi ..Kucakta uyuoruc emerken uyuyoruz yataga koydugum an uyanıyor benim kızım boşunamı beşik aldık deli olucam yaaa
Benimkise Benim yatağımda koltukta uyuyor kendi yatagında UyanıyorCanım beşiğine koyduğunda battaniyeler ile iyice sarmala sanki anne kucağında gibi bi de öyle dene bakalım .. Ne kadar oldu senin ? Ya da pusetine koymayı dene ya da kendi yatağına yatır .. Belki senin kökünü alır . Aklıma bunlar geldi ..
Biz 22 gün olduk .. 38.gün yıkanıyormuş bebek de annede 40. Gün dışarı bir yerlere gidilirmiş.. İşte sevdiğin huyu suyu güZrl bir akraba komşuya gidiliyor bazıları kuyumcuya filan sokuyor .. Bazıları camiye götürüyormuş..Kizlar gunaydin bizim yarin kirkimiz cikiyo bu kirk cikarmayi bilenler var mi?
Nasil cikarttiniz kirkinizi ben 2 gun once yikadim oglumu sanki usuttu gibi tekrar yikamam gerek var mi?
yoktur inşallahBizde ayın 10 unda gideceğiz ins birsey yoktur
tarif bu :tarifi nedir paylaşabilirmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?