Cnm bizimkinin yumurta aki alerjisi var ya ondan makarna bile yasak bana sonra cikolata biskuvi gofret mayonez. Icine yumurta ve hardal giren hersey yasak bana. Onun da etkisi vardir ama ondan once de her ay bi kilo veriyordum hala her ay bi kilo gidiyo. Bi de ben sadece kahvaltida ekmek yerim sonrasinda ekmek yemem mecbur gerekli ise de az yerim.Ne guzel.benim hala 5 kilo fazlam var. Gerci ben buna sukrediyorum. Hamileligimde oncesinde ve sonrasinda hep hamurisi tatli dikkat etmeden zamansiz yiyen biriyim. En azindan suan kilo almiyorum :)
Ben bes bucuk ayliktan beri tutuyorum cnm ilk basta yuruturken fln oyle idi birkac gune duzelir egzersizlere devam :)Buarada sormak istedigim bir sey var. Kizimi ara ara koltugum kenarinda ayakta tutmaya calisiyorum ama bacaklar titriyo. Zamanlami ogreniyor yani baslangicta boyle mi oluyor ? Ozellikle bebekleri koltuk kenarlarinda hareket edenlere soruyorum.
Canim ya domates için allerjen özelliği yuksek diye yasak diyorlar ya, sen ne kadar veriyorsun? Ve 3 gün kudalinaCanım salça yerine kırmızı biberi közleyip koyabilirsin , Burda bir arkadaş yazmıştı hatırlayamadım ismini özür dilerim, bende onun köz biber tarifini aldım, Şehriye koydum, az domates ,1 kırmızı köz biber ,az tereyağı koydum kaynattım pişince yoğurt koydum 1 Kaşık kadar maşallah çok güzel yedi :))
kendi tarhanamızdan yaptım,salçasız tuzsuz,loru denicem bugün,yoğurtla yada limonla kestiriliyırmuş yoğurt,sen nasıl yapıyorsun,yumurtayı da az az kaşıkla verdim,zaten ağzında eridi
Canim 2 bardak keçi yada inek sütunu kaynatiyorsun. Kaynarken içine 2 yemek kasigi yoğurt koyup karistiriyorsun. Kesilince bi tülbente yada suzgece alip suyundan ayrismasini bekle. Suyunu da dökme çorbada falan kullanirsin. İste lor peynirin haziir ☺ afiyet olsun kuzuyakendi tarhanamızdan yaptım,salçasız tuzsuz,loru denicem bugün,yoğurtla yada limonla kestiriliyırmuş yoğurt,sen nasıl yapıyorsun,yumurtayı da az az kaşıkla verdim,zaten ağzında eridi
İnşallah sizde sorun olmaz canım. Bezle olduğu kadar bebeklede ilgili sanırım. Hiç sorun yaşamayanlarda var bizim gibi pişik olanda var. Bende iyileşene kadar 3 numaraya geri döndüm. Sonra ne yapıcaz bilmemBENDE PRİMA KULLANIYORUM 3 NUMARA AMA EN SON 3+ OLANDAN ALDIM ODA KÜÇÜK BİDAHAKİNE 4 ALICAM
Geçmiş olsun. Ben hamileyken yaptırmıştım. İğne yapmıştı zararı olmaz demişti kadın doğum doktorum. Emzirirken dolgu yaptırdım ama iğneye ihtiyaç olmadıbugun dişçiye gidicem,sorun olmaz dimi diş dolgusu yaptırmak,emziriyorum
Masallah kizina canim iyi almissiniz bence. Benim kizim 7300 kusur cikmisti 300 gram filan almisti. Biz 7,5 aylik olduk son bir haftada daha cok aldi sanki...circirimiz vardi nasil oluyor anlamadim :) 8. Ay tartimizi sabirsizlikla bekliyorum.7. Ay ölçümlerimiz 7,280 kg boy 69 cm ..
Devlet hast gittik dr sadece muayene etti kilosuna baktı daha doğrusu tartıya koyunca masasına gitti ben okudum .. Boyuna bakması için ben söyledim yani çok ilgili bir dr of sadece iş görülsün bitti .. Bunun içinde sağlıkl ocağına gidin diyor .. Hiç bişi demeden çıktık geldik biz de .. Denecek çok laf vardı aslında .. Neyse bu ay da böyle geçti şükür 480 gr almış bu ay boyu da 4/5 cm uzamış buna çok şaşırdım .. Ek gıda tam gaz devam demek ki iyi gidiyoruz ..
MasaAllah size.Ari mamaya devam ediyor musun duzenli olarak yada ise yaradigini dusundugun ek gida ne acaba?Malum bizde zayifiz imrendik aldiginiz kiloya...7. Ay ölçümlerimiz 7,280 kg boy 69 cm ..
Devlet hast gittik dr sadece muayene etti kilosuna baktı daha doğrusu tartıya koyunca masasına gitti ben okudum .. Boyuna bakması için ben söyledim yani çok ilgili bir dr of sadece iş görülsün bitti .. Bunun içinde sağlıkl ocağına gidin diyor .. Hiç bişi demeden çıktık geldik biz de .. Denecek çok laf vardı aslında .. Neyse bu ay da böyle geçti şükür 480 gr almış bu ay boyu da 4/5 cm uzamış buna çok şaşırdım .. Ek gıda tam gaz devam demek ki iyi gidiyoruz ..
İşte elimden geldiğince kendi çapımda bişiler yapmaya çalışıyorum tabii ki buranın faydası çokkkkk fazla .. Dr iyi dedi işte şükür sıkıntımız yok .. 3 ayda 1,5 kg almış oldu 500 er alıyor iyidir sanırım bu aylarda bu kilo alması .. Minnak kızım benim :)Masallah kizina canim iyi almissiniz bence. Benim kizim 7300 kusur cikmisti 300 gram filan almisti. Biz 7,5 aylik olduk son bir haftada daha cok aldi sanki...circirimiz vardi nasil oluyor anlamadim :) 8. Ay tartimizi sabirsizlikla bekliyorum.
MasaAllah size.Ari mamaya devam ediyor musun duzenli olarak yada ise yaradigini dusundugun ek gida ne acaba?Malum bizde zayifiz imrendik aldiginiz kiloya...
Keremin alerji durumunu biliyorum. Insallah tamamen duzelir. Ben de abur cuburlari kessem hemen kilo veririm aslinda.Cnm bizimkinin yumurta aki alerjisi var ya ondan makarna bile yasak bana sonra cikolata biskuvi gofret mayonez. Icine yumurta ve hardal giren hersey yasak bana. Onun da etkisi vardir ama ondan once de her ay bi kilo veriyordum hala her ay bi kilo gidiyo. Bi de ben sadece kahvaltida ekmek yerim sonrasinda ekmek yemem mecbur gerekli ise de az yerim.
Gidiyor kilolar gidiyor :) ama 50 altina da düşmemek lazim zatwn 1.60 boyum var çöp oluyorum oyle de
Bol bol da ver su icsin cnm. Cok gecmis olsun insallah bi daha yasamaz. Bir de sen bebe biskuvisi veriyordun kahvaltisina katip o da yapar kabizlik az da olsa
Bitti yazmissiniz ama ben yine de yazayim dedim. Benim oğlum da gecen hafta kabizdi. Ben armut rendeleyip yedirdim. Çok iyi geldi. İnşallah tekrar öyle bir sorun yaşamaz ama aklinizda bulunsun yine de ☺
Gunaydin anneler ve bebisleri, bizim icinde dun gece zor gecti burda uyku duzenimizi yazmistim dun ama kizim bana ters kose yapti. 10,30 gibi yatirdim her yarim saatte bir agladi sirtini oksadim uyudu takii 3e kadar 3te uyandi 4te uyudu, hic anlam veremedim cin gibi acti gozlerini konusup havalandirmadim yanina durdum oynadi oynadi 4te uyuya kaldi. Ama fakettimki burda ne okursam cok kisa zamanda basima geliyo
Canim ya domates için allerjen özelliği yuksek diye yasak diyorlar ya, sen ne kadar veriyorsun? Ve 3 gün kudalina
canım çok az veriyorum yani şöyle Söyleyeyim 1 çeri domates kadar :) her gün değil en son 20 kadar olmuştur arası, ilk verdiğimde baktım alerji yapıyormu diye çok şükür birşey olmadı, :)
Benim oğlumda zayıf 6. Aydan beride kontrole gitmedik.sağlık ocaģıda uzak gidesim gelmiyor.şu ara çok iştahsız öncede çok iyi değildi zaten of ne yapsam yemiyor zorla veriyorum.boyu uzun ama zayıf gibi işte ne yedirsem bilmmİşte elimden geldiğince kendi çapımda bişiler yapmaya çalışıyorum tabii ki buranın faydası çokkkkk fazla .. Dr iyi dedi işte şükür sıkıntımız yok .. 3 ayda 1,5 kg almış oldu 500 er alıyor iyidir sanırım bu aylarda bu kilo alması .. Minnak kızım benim :)
Tartıya koyunca da ben heyecan yapıyorum ..
Ayy masallahh attilaya:))kızlar biz bugün evde Attila'yı kaybettik
pire gibi ya koyduğumuz yerde bulamıyoruz, çok hızlandı maşallah :)
attila ile annem alt kattaydı. bende üst katta yatak odasında kışlık yorganları nevresimleri falan çıkarıyordum. annem bi ara merdivenin başından bana bişiler söyledi. öyle 2-3 dakika konuşurken attila bey ortadan kaybolmuş. salona döndüğümüzde attila yoktu. annem diyor "daha şimdi buradaydı" ....
evdeki odalara baktık ve attila beyi küçük odada bilgisayar masasının altında kabloları kemirirken bulduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?