- 10 Şubat 2015
- 2.985
- 1.864
- 133
cnm numune gönderdiklerinde içinde kitapçık vardı bezi tanıtan bir de bez değiştirirken iki gün bi sleepy bi kendi bezinz diyordu benim molfix kalmadığı için direk onu kullanmıstım cok fena ols-du nerdeyse bezin değdiği her yer. ama iki gün değişimli kullanınca normale döndü kendiliğinden pişik kremi falan kullanmadım yani. ama bakalım dedikleri doğru mu bugun tek onu kullanıyorum eger öyle olursa alırım olmazsa almam. ama her bebek bir değil cnm belki seninkine iyi gelir bak elfidaalya kullanıyo sıkıntısı yokGunaydin cnm aslinda bende dusunuyordum ama sen pisikten bahsedince vazgectim zaten benim kizin cildi cok hassas bir kez arkadasta prima kullandim mahfoldu gozum korktu boyle devam edicem gibi seni takip ediyorum bakalim bugun nasil olacak...
Cok ayip erken mi diyorsun :) biz 6 30 cuyuz :)
daha ne istiyonAy utandim simdi.Sanada Allah kolaylik versin, 3 -4 aylikken 10a kadar uyurdu uyku egitiminden sonra gunduz uykusu artinca gece uyku suresi kisaldi aksam 10 10,30 gibi yatiriyorum sabah 7de kalkiyo oysaki benim alarmim 8e kurulu azicik daha uyusa ne olurdu
daha ne istiyon
hahaaListem uzunhangi birini yazsam...
.
.
.
Saglikli olsun yeter geridini sildim gittii...
Gecen gun anlatmaya gucumun olmadigi bir ev kazasi yasadim, son anda yavrumu kurtardim onun sokuyla zaten kizimi kucagimdan indiremiyorum surekli sukrediyorum Rabbim onlar bize bagislasin
On mu hakkat kuzum daha ne istiyorsunAy utandim simdi.Sanada Allah kolaylik versin, 3 -4 aylikken 10a kadar uyurdu uyku egitiminden sonra gunduz uykusu artinca gece uyku suresi kisaldi aksam 10 10,30 gibi yatiriyorum sabah 7de kalkiyo oysaki benim alarmim 8e kurulu azicik daha uyusa ne olurdu
Cnm cok aceleci davranma sen zorlqrsan o da istemez. Kerem de disten beri almiyo geri cikariyo geçecek bu donemler deArkadaşlar sadece anne sutu ile en fazla kac aya kadar beslenen bebek var etrafınız da ?
On mu hakkat kuzum daha ne istiyorsunbenimki 9a kadar uyumussa kesin 6da kalkip 7 bucukta yatmistie :) kerem dogustan erkenci bes bucukta saatli gibi uyandigi zamanlari bilirim
Cok farkli bi bakis acisi hic bu taraftan bakmamistim :)10 da uyandigi zamanlarda gece 12-1 gibi uyuyordu, simdi aksam daha erken yatiyo o yuzden sabahta erken kalkiyo. Ama kerem bey masallah hep erkenci hep dakik, zaten her seyi onde gidiyo onun masallah erken kalkmis cokmu annesi
Cnm benim eger bebeginde zayiflama yoksa ve asiri aglayip huzursuzluk yapmiyor ise doyuyor sutun yetiyor demektir.Bu aslinda cok iyi bir durum anne sutunun hayatin her zaman diliminde her turlu ilactan daha iyi oldugunu hatta kanser tedavisi isi icin anne sutu satan alan insanlar taniyorum.Eger sutun yetmiyor olsa kilosu zayiflar gelisimi durur diye dusunuyorum.Ayrica begeni ile takip ettigim Kador Tugcu diye bir dr var iki tane takipli hastasinin iki yasina kadar sadece anne sutu vererek gayet basarili sekilde sureci atlattiklarini anlatir nette de bulabilirsin.Gececek bugunler canini sikma.Cok yazmisim ya...Arkadaşlar sadece anne sutu ile en fazla kac aya kadar beslenen bebek var etrafınız da ?
Canım kilosu ve gelişimi çok iyi maşallah ama dişlerinde kararma başladı neden acaba ?Cnm benim eger bebeginde zayiflama yoksa ve asiri aglayip huzursuzluk yapmiyor ise doyuyor sutun yetiyor demektir.Bu aslinda cok iyi bir durum anne sutunun hayatin her zaman diliminde her turlu ilactan daha iyi oldugunu hatta kanser tedavisi isi icin anne sutu satan alan insanlar taniyorum.Eger sutun yetmiyor olsa kilosu zayiflar gelisimi durur diye dusunuyorum.Ayrica begeni ile takip ettigim Kador Tugcu diye bir dr var iki tane takipli hastasinin iki yasina kadar sadece anne sutu vererek gayet basarili sekilde sureci atlattiklarini anlatir nette de bulabilirsin.Gececek bugunler canini sikma.Cok yazmisim ya...
İnşaallah canımCnm cok aceleci davranma sen zorlqrsan o da istemez. Kerem de disten beri almiyo geri cikariyo geçecek bu donemler de
Bizimki sanirim degisik fanteziler pesinde.emerken yanindan isaret parmagini da sokuyo agzina.birlikte emmeye calisiBir zaman sonra dudak tiryakiligine dönüyo cnm
Benim kizimda vardi.doktora gosterdik. 2cm e kadar olan fitiklara mudehale etmiyoruz kendiliginden geciyo dedi. Derininki yarim cm falan dedi. Size belini baglayin vs doyen olursa yapmayin boyle bir seye hic gerek yok dedi.Kizlar bir arkadasin bebeginde fitik vardi ne oldu acaba
Canim kan ilaci veriyorsan kararma ondandirCanım kilosu ve gelişimi çok iyi maşallah ama dişlerinde kararma başladı neden acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?