2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canim cok guzel tariflar yazmissin, labneyide nasil yaptigini yazarmisin bende yapmak istiyorum kizim icin
Birde avakado aldim muzla karistiripmi veriyorsunuz kizlar bebislere

Slm kızlar benim kızım da mart 18 doğumlu
Ama emeklemiyor ben çok takıyorum
Sizim bebkler ne zmn emekledi kendiliğinden mi emeklemeye başladı
Cnm her bebek emekliycek diye birsey yok emeklemeden yürüyen cok örnek var. Gecen bi arkadasa gittik bi bucuk yasinda oglu var yürüdükten sonra emeklemis gerci o elinden tutmayi da yürüme kabul ediyordu :) kendi basina 11 ayda yürümüş. Icimden dedim keremi uc aylikken bile tutunca yuruyordu baya da saglam basiyordu ne yani 3 aylikken mi yürüdü diyim :) 6 aya bi haftasi varken emekledi 7 aylik siraladi ama her bebegin gayreti istegi baska o yuzden üzülme zaten internette sınırları yaziyo o siniri gecerse doktora gotur ki sanmıyorum emekler de yürür de onu takma kafana baska bebekle de kiyaslama insanlar farkli dogar

elfidaalya bugün kerem onda kalkti hemen aklima geldin :) ama is guc anca yazma firsati buldum. Amaaaaa 6 bucukta kalkti 8de yatti :) ben perisan tabi. Ay var ya 7 bucuga kadar yatsa dünyalar benim olur ama gece uykusuna ara verdiyse ancak o zaman uyur öyle

:) gece uyusalar sabah erken kalkmak sorun degil, bende bu gece kac kere kalktigimi hatirlamiyorum haciyatmaza dondum sabahta 8,5ta uyandi ama ben bende degilim.
Gecen hafta fena kabiz olmustu kizim iki gundurde ishal oldu bu kizin orta ayari yok. Dun bes kez yapti bugunde bu saate kadar 4 kez oldu boyle devam ederse doktora goturecem. Muz veriyorum bol su icirmeye ve emzirmeye calisiyorum bakalim

Benim kizimda vardi.doktora gosterdik. 2cm e kadar olan fitiklara mudehale etmiyoruz kendiliginden geciyo dedi. Derininki yarim cm falan dedi. Size belini baglayin vs doyen olursa yapmayin boyle bir seye hic gerek yok dedi.
Insallah en kisa zamanda gecer canim

Bizimki sanirim degisik fanteziler pesinde.emerken yanindan isaret parmagini da sokuyo agzina.birlikte emmeye calisi
Benim oglum kucakta emmeyi sevmiyor uzanarak emiyoruz ve ayak hep agzimizin yaninda surekli memeyi cikarip ayagini agzina sokuyor, gozlugumu cekip aliyor agzina sokuyor ahh bir gorseniz halimizi bu kadar hareketli emen bir cocuk daha gormedim bu yuzden de kucakta emmek istemiyor uzanarak bol yaramazlikla emiyor

Biz 1 e dogru yatiyoz,gece uyaniyor,sabah 6 da da ise kalkiyorum

Bızde 9 aylık olduk kızım mutlu bı cocuk uyutmaya ve yedırmeye calısmazsan
Yuruyen varmı benımn koca totolu kızım anca koltuga dayanarak

Bızımkı gunde bır kere uyur sanırım abı faktoru yuzunden oglen onlar uyuyunca uyuyor bı tek daha cok kucuk yetmez bılıyorum ama yatırınca cok aglıyor

Damaklar cok kotu durumda dedi.zaten bizimki de 7 tane disi var onlari katir kutur birbirine surtuyo. Bir de yenidogan bevek gibi gazi var dedi.allaha sukur idrarda bisey cikmadi.damaklar icin gunde 4 defa calpol ve jel bir de gaz ilaci verdi.
İyi iyi önemli birşey çıkmamış canım.simdi nasıl durumu..

Benim kiz cok beter bisey oldu. Eliyle gogsumu tutuyor sonra hiiiiii diyor. Ucunu tutuyor cekiyor guluyor. :) oturarak emmeye calisiyor. Sizinkiler de boylemi. Yoksa bizde mi var bunlar.
Benimkide ayni canım.yatarak emziriyorum genelde.donuyor ve yaklaşıyor gogsumun ucunu tutuyor gülüyor.sonra emmeye çalışıyor.komikler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…