Mart anneleri grubuydu sanirim ben istekte bulunmustum ama kabul edilmemistim. Kabul edilirse sevinirim.Ben face'teki gruba uyeyim hatta uc tane var. Ama buranin tadi farkli oluyor. Yine de isteyen varsa ekleyelim sizi de. Bir mart anneleri grubu var uye alimlari acik mi sormak lazim, bir istanbul anneleri grubu var ama her yerden her yastan anne var yeni uyelere acik bir de sosyal anne grubu var o da her cesit anneye acik. Isteyen varsa buyursun dimi @Attilanin Annesi ?
Cnm onlar gideli sekiz gun fln oluyo kardesim burda simdi ama benim buraya cok girmeme sebebim operator degistirdim esim yuzunden bi gb olani yaptirdik o da yetmez diye girmiyorum iki haftada cok girmedigim halde yarisi bitmis. Iki gb iken cok sk giriyordum o zaman dort bes gun kalq bitiyordu. Pc acmak da zor geliyo ondan pek ugramiyorumKeremin annesi vardı ne oldu huu nerelerdesin misafirlerin gitmedi mi
Ayni sekilde bende 2.yi dusunuyorum.Aslinda artik dusunmekten ziyade karar verdim.Zor olacagini biliyorum ama gozumu kararttim :))
Canim bu ssyfanin sag ust kosesinde gelen kutusuna git ordan alt tarafta yeni konusma baslat diyor. Blumoony yaz bana gonder numarani ekleyelimKız lar bende varım whatever. Özel msj nasıl gönderiliyor numaramı atayım
CNM BENDE GÖNDERDİM EKLERSEN SEVİNİRİMCanim bu ssyfanin sag ust kosesinde gelen kutusuna git ordan alt tarafta yeni konusma baslat diyor. Blumoony yaz bana gonder numarani ekleyelim
evet Ağrı'sı var büyük ihtimalle Can'ımKızlar oğlum bu ara surekli bağırıyor ve kucak istiyor neden ki.acaba kulak ağrısından mı ?yavrum Perşembe Dr ye gidecek tekrar
Hepsi cok guzel cnmMerhaba bizim tam bir ay var ama dogum günü hazırlıkları devam ediyor elbisesi ve dogum günü malzemelerim hazır kargo da geliyor hediyelik olacak hem magnet var hem tespih yaptırdım pastam da resimde ki olacak üstü fotolu ama
Umarım herşey cok güzel olur
Benide kabul etmedilerMart anneleri grubuydu sanirim ben istekte bulunmustum ama kabul edilmemistim. Kabul edilirse sevinirim.
Benide kabul etmemislerdiBenide kabul etmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?