- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
- Konu Sahibi ladynoname
-
Çatlak için ne kullanmıştın bi de hangi mamayı verdin arkadasım ..hayırlı olsun..Canım dediğin doğru olabilir aslında, ülkemizde rant adına birçok şey yapılıyor . Şükürler olsun çatlağım yok, doktorumun bile dikkatini çekti, doğum yapalı bir hafta oldu, 13 kilom gitti, her gün kilo vermeye devam ediyorum. Zaten bebeklerle uğraşmak çok yoruyor...
ay süper hadi bakalım her şey yoluna girsin inşallah kısa zamanda. sen çatlak için özel bir şey yapmış mıydın peki? bir de kaçıncı hafta oldu doğum?Canım dediğin doğru olabilir aslında, ülkemizde rant adına birçok şey yapılıyor . Şükürler olsun çatlağım yok, doktorumun bile dikkatini çekti, doğum yapalı bir hafta oldu, 13 kilom gitti, her gün kilo vermeye devam ediyorum. Zaten bebeklerle uğraşmak çok yoruyor...
Mrb bebeklerine sagliklica kavuşmuşsun kuvezden de hemen çıkıp toparlar inş. Benimde ilk bebeğim preeklempsi bebegi kuvezde kaldı. Bunlarda da risk var tansiyonum 13-8 fln cicikio.korkuyorum ben de idrar ve kan bakilio albümün fena deil.protein atilim yok. Coraspin kullandım mi ne zaman biraktin. Ciger gelistirici oldun mu.benim dr riske atmayalım. Alalım diyor ama ortada sorun yok şu an.Kızlar slm.ben 35 haftayı bitirdiğim gün 13 şubatta doğum yaptım.bahsetmiştim tansiyon sorunum vardı.son haftalar kilo alamadı bebeklerim ve tansiyon 16 ları buldu,doktorum doğum kararı aldı.10 gündür küvezde bebeklerim.solunumla ilgili sorun yaşamadık çok şükür,kilo almalarını bekliyoruz.bir an önce toparlarlar inşallah kavuşurum kuzularıma...
Canım ben 35.haftamin sonunda doğum yaptım. Aktardan aldığım çatlak yağını kullanmıştım, toplamda 10 tane çatlak yağı bitirdim.ay süper hadi bakalım her şey yoluna girsin inşallah kısa zamanda. sen çatlak için özel bir şey yapmış mıydın peki? bir de kaçıncı hafta oldu doğum?
Sağol canım, ben aktardan aldığım çınar marka çatlak yağını kullandım, toplamda 10 tane kullandım. Mama olarak aptamil nutricinanin prematüre bebek mamasını verdi doktorum. 12. Gününde dün kontrole gittik. Şükür birisi 9 günde 2.100 iken 2.400, diğeri 2.500 iken 2.870 olmuş. Bu mamaya bir ay daha devam edeceksiniz dedi. Anne sütünü de veriyorum, emdiriyorum...Çatlak için ne kullanmıştın bi de hangi mamayı verdin arkadasım ..hayırlı olsun..
süper maşallah, sağlıkla büyüt bebişlerini inşallah canım :) güzel haberlerini alalım hepCanım ben 35.haftamin sonunda doğum yaptım. Aktardan aldığım çatlak yağını kullanmıştım, toplamda 10 tane çatlak yağı bitirdim.
Sağol arkadaşım, hepimiz bebislerimizi sağlıkla kucağımiza alalım inşallah. Benim 6 yaşında bir oğlum var. Bunların ikisi de erkek :)) hem emzirip hem de aptamilin prematüre bebek mamasını kullanıyoruz. Doktor bir ay daha kullanacaksınız dedi. Şükür kilo da almışlar. Geceleri 2 saat de bir kalkıyorum. Gerçi süre kısalmaya başladı. Bazen ikisi aynı anda ağlıyor, bazen de aralıklı ağlıyorlar. İlk günler zorlanmistim ama sonra alıştım. Şu an 16 kilo vermişim...Masallah canim kisa zamanda baya kilo gitmis..zaten dedigin gibi bebeklerde nefes aldirmayacak iyice eritecekler bizi..catlak derdinde kalmadi artik ucuz atlattin insallah darisi basima olur :)
Bebisler nasil geceleri cok mu agliyorlar?biri aglayonca digerini uyandiriyormu yoksa umursamiyormu? Ben dogum yaptigimda senin bebisler 4 aylik olacak zor gunleri kismende olsa atlatmis olaaksin ne guzel :)
Sen simdi hem emzirip hem mama takviyesi yapiyorsun dimi? Birde bebislerin biri kiz biri erkekmiydi senin unuttum :)
Amin arkadaşım inşallah hepimizin...süper maşallah, sağlıkla büyüt bebişlerini inşallah canım :) güzel haberlerini alalım hep
Bugün tam 13 günlük oldular. Allah senin ve arkadaşlarımızin da yardımcısı olsun. İkiz hamilelik çok zor. Tekil gebelik gibi değil. Doğum sonrası 10 gün geçince insan rahatlıyor. Yani hamilelik süreci bana iki bebek bakımından daha ağır geldi. Mama aptamil prematüre bebek maması.Doktor tavsiye etti. Bence mama koyma, biberon koy. Sonuçta yenidoğan servisindeki çocuk doktoru karar veriyor ona...Canim bir haftayı gecirdin, yavaş yavaş duzene girerler. Mama ne kullaniyorsun, ben de hastane cantasina alicam bitane. Allah yardimcinuz olsun ins. Ben hala bekliyorum, bakalim salı gunu belli olacak ama tasimasi cok zorlamaya basladi
bu arada tek başına mı bakıyorsun canım? yardımcın falan var mı?Sağol arkadaşım, hepimiz bebislerimizi sağlıkla kucağımiza alalım inşallah. Benim 6 yaşında bir oğlum var. Bunların ikisi de erkek :)) hem emzirip hem de aptamilin prematüre bebek mamasını kullanıyoruz. Doktor bir ay daha kullanacaksınız dedi. Şükür kilo da almışlar. Geceleri 2 saat de bir kalkıyorum. Gerçi süre kısalmaya başladı. Bazen ikisi aynı anda ağlıyor, bazen de aralıklı ağlıyorlar. İlk günler zorlanmistim ama sonra alıştım. Şu an 16 kilo vermişim...
Supersin canim yaaa gerek hamileliginle gerek anneliginle hep favorim oldun :) simdide oyle guzel ve kolay bir durum gibi anlatmissinki hem moral hemde umut oluyorsun ilerisi icin bana...masallah bebislerine kiloda almislar sende baya vermissin harikasin harikaaaa :)) masallah canim arkadasim...bu arada soylrmismiydim benimkilerde erkek ,biliyorsun oglum vardi birde 5.5 yasinda ayniyiz yani :))Sağol arkadaşım, hepimiz bebislerimizi sağlıkla kucağımiza alalım inşallah. Benim 6 yaşında bir oğlum var. Bunların ikisi de erkek :)) hem emzirip hem de aptamilin prematüre bebek mamasını kullanıyoruz. Doktor bir ay daha kullanacaksınız dedi. Şükür kilo da almışlar. Geceleri 2 saat de bir kalkıyorum. Gerçi süre kısalmaya başladı. Bazen ikisi aynı anda ağlıyor, bazen de aralıklı ağlıyorlar. İlk günler zorlanmistim ama sonra alıştım. Şu an 16 kilo vermişim...
Papatyalp tekrardan geçmiş olsun ve gözün aydın bebeklerine sagliklica kavuşmuşsun. Hatta 13 gun olmus masallah size.Küveze girdiler mmi.benim de haftaya olcak sanirim. doktor beklemek istemiyor ani bir durum olursa yenidogan ve küvez ayarli olsun istiyor o yüzden haftaiçi gün verecek .küveze girerler diyor. Bir de seninkiler tek yumurta miydi kiloları farklı o yüzden sordum.Bugün tam 13 günlük oldular. Allah senin ve arkadaşlarımızin da yardımcısı olsun. İkiz hamilelik çok zor. Tekil gebelik gibi değil. Doğum sonrası 10 gün geçince insan rahatlıyor. Yani hamilelik süreci bana iki bebek bakımından daha ağır geldi. Mama aptamil prematüre bebek maması.Doktor tavsiye etti. Bence mama koyma, biberon koy. Sonuçta yenidoğan servisindeki çocuk doktoru karar veriyor ona...
canım ben yenidoğan hemşireleri ile konuştum biberon yerine kaşıklı emzilerden tavsiye ediyorlar şırıngadan da daha pratik hem. medelanın var piyasada evet pahalı ama çok kullanışlı be sipariş verdim iki tane hemen ertesi gün geldi. tavsiye ederim besleme aparatı olarak.Bir de hastanede siringayla bebeklere mama veriyorlar. Ben de koydum biberon prematüre başlık hatta ama alisirlar sa diye korkuyorum biBer on a. Sizde nasıl durum zaten yetişmedi gim iz den mecbur mu vericez biberonÜ. Bir de kızimda özel mama kullanmıştım 5 yıl önce 120 tl. Idi. Ondan önerdi mi doktorunuz prematüre ler için özel. Anne sütüne karıştırılIyor.
Gozun aydin hayirli olsun bebeklerin...Kisa zamanda normale donerler insallah... kac kilo dogdular? ve sancilaniptami gittin?Kizlar merhaba, Nasilsiniz? 35 haftalik dogum yaptim. Bebeklerimin solunum problemi oldugu ichin shu an yogun bakimdalar. Dualarinizi eksik etmeyin.
Her kese saglikli dogumlar.
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar olsun.en kısa zamanda toparlayip çıkarlar ins.Kizlar merhaba, Nasilsiniz? 35 haftalik dogum yaptim. Bebeklerimin solunum problemi oldugu ichin shu an yogun bakimdalar. Dualarinizi eksik etmeyin.
Bir de ciğer geliştirici olmuş muydunKizlar merhaba, Nasilsiniz? 35 haftalik dogum yaptim. Bebeklerimin solunum problemi oldugu ichin shu an yogun bakimdalar. Dualarinizi eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?