- Konu Sahibi ladynoname
-
amin canım inşallah.böyle yatarken ve kalkarken sanki bacaklarım ayrılacakmış gibi oluyo
sanki uzun zamandan sonra spor yapmışım gibi :)
Allah büyük taşımayacağımız yükü yüklemez omuzlarımıza
o yüzden güzel düşünelim güzel şeyler gelsin başımıza inş ...
mrb canımKızlar mrb.bebeklerin hareketlerini nasıl hissediyosunuz.tek bebek gibi mi ayrı ayrı mı merak ettim
kasık ağrıları çok normalSelam kızlar :) Ben de 20+1 haftalık ikizlere hamileyim. Benim oğluşların haraketlerini hep kasıklarımın üstünde hissediyorum. Ya ikisi de orda ya da birinden ses çıkmıyo. Bir de son bi kaç gündür değişik bi kasık ağrım oluyo sanki bıçak batıyo gibi. Doktorumu aradım magnezyum verdi bir de minoset içebilirsin dedi. Kramp ya da kasılma oluyodur dedi. Pazartesi kontrol var bakalım inşallah her şey yolundadır :) umarım hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
Haklısın :) Pazartesi doktora da söyliyim idrar yolunu. Yanma da oluyo arada çünkü. Doktor her gittiğimde yanma var mı diye soruyo. Hiç olmazdı. Bu kez arada oluyo. Çok teşekkür ederim :)kasık ağrıları çok normal
ilk gebeliğinse vücut kendini alıştırıyordur
yada idrar yolu enfeksiyonu biraz fazladır
bendeki enfeksiyon olması gerekenden fazlaydı doktorum fitil verdi 3 gün kullandım şuan rahatım
bi idrar tahlili yaptırmanı tavsiye ederim canım
bende çok fazla kalkıyorum ama kalktığım zaman geri uyuyamıyorum sıkıntı orda en az 1 saat dönüyorum,Ben tuvalete kalkıyorum bir ya da iki kere :) son bi kaç haftadır başladı gece tuvalete kalkmalar. Bebişler büyüdüğü için baskı yapmaya başladılar sanırım. O yüzden deliksiz uyku yok bende :)
Aynen dönüşler zor oluyo. Hele bi de bel Ğrısı ve sırt ağrısı artınca daha da zor oluyo.Bende de ayni gece kalkmalar ve yatakda donerken zorlaniyorum.
siz şimdiden böylesiniz bide bizi düşünün :)
hoşgeldin,Kızlar Merhaba ben geldim. 24.haftamizdayiz.iki paşa bekliyoruz inşallah. Normal şart larda doğum Mart ama malum 40. Haftayı bulamadığımiz için Şubat ortaları görünüyo dogum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?