2015 Mart veya Nisan'da Dogum Yapacak İkiz Anneleri

böyle yatarken ve kalkarken sanki bacaklarım ayrılacakmış gibi oluyo
sanki uzun zamandan sonra spor yapmışım gibi :)
Allah büyük taşımayacağımız yükü yüklemez omuzlarımıza
o yüzden güzel düşünelim güzel şeyler gelsin başımıza inş ...

Kızlar mrb.bebeklerin hareketlerini nasıl hissediyosunuz.tek bebek gibi mi ayrı ayrı mı merak ettim

Selam kızlar :) Ben de 20+1 haftalık ikizlere hamileyim. Benim oğluşların haraketlerini hep kasıklarımın üstünde hissediyorum. Ya ikisi de orda ya da birinden ses çıkmıyo. Bir de son bi kaç gündür değişik bi kasık ağrım oluyo sanki bıçak batıyo gibi. Doktorumu aradım magnezyum verdi bir de minoset içebilirsin dedi. Kramp ya da kasılma oluyodur dedi. Pazartesi kontrol var bakalım inşallah her şey yolundadır :) umarım hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

amin canım inşallah.

Kızlar mrb.bebeklerin hareketlerini nasıl hissediyosunuz.tek bebek gibi mi ayrı ayrı mı merak ettim
mrb canım
ben karnımın her bölgesinde hissediyorum
bazen kasıklarda bazen yanlarda bazen yukarda
ama daha tam güçlenip büyümedikleri için hepsini farkında değiliz
1 ay sonra daha net hissedilebilecek

kasık ağrıları çok normal
ilk gebeliğinse vücut kendini alıştırıyordur
yada idrar yolu enfeksiyonu biraz fazladır
bendeki enfeksiyon olması gerekenden fazlaydı doktorum fitil verdi 3 gün kullandım şuan rahatım
bi idrar tahlili yaptırmanı tavsiye ederim canım

Haklısın :) Pazartesi doktora da söyliyim idrar yolunu. Yanma da oluyo arada çünkü. Doktor her gittiğimde yanma var mı diye soruyo. Hiç olmazdı. Bu kez arada oluyo. Çok teşekkür ederim :)

benim doktorumda ilk hamilelik ve ikiz gebelik nedeniyle kasıklarda agrı olabileceginiz ve rahimin genişlediğini ve bebekler için vucudun kendini hazırladıgını soyledi.
ama yanma kaşınma gibi şeyler idrar yolu iltihabı ve mantar gibi rahatsızlıkların belirtisiymiş. Özellikle idrar yolu iltihabı erken dogumu tetikledigi için hemen mudahale edilip tedavi edilmesi lazımmış. O yuzden tedbir almak lazım.
Tedbir bizden takdir Allahtan. inşallah evlatlarımızı kucagımızda görürüz

günaydın arkadaşlar nasılsınız, geceleri deliksiz uyuyabilen var mı acaba merak ediyorum :)

Ben tuvalete kalkıyorum bir ya da iki kere :) son bi kaç haftadır başladı gece tuvalete kalkmalar. Bebişler büyüdüğü için baskı yapmaya başladılar sanırım. O yüzden deliksiz uyku yok bende :)

Ben tuvalete kalkıyorum bir ya da iki kere :) son bi kaç haftadır başladı gece tuvalete kalkmalar. Bebişler büyüdüğü için baskı yapmaya başladılar sanırım. O yüzden deliksiz uyku yok bende :)
bende çok fazla kalkıyorum ama kalktığım zaman geri uyuyamıyorum sıkıntı orda en az 1 saat dönüyorum,
birde artık yatakta dönmekte problem olmaya başladı,
çok zor oluyor yön değiştirmem

Kızlar Merhaba ben geldim. 24.haftamizdayiz.iki paşa bekliyoruz inşallah. Normal şart larda doğum Mart ama malum 40. Haftayı bulamadığımiz için Şubat ortaları görünüyo dogum

Kızlar Merhaba ben geldim. 24.haftamizdayiz.iki paşa bekliyoruz inşallah. Normal şart larda doğum Mart ama malum 40. Haftayı bulamadığımiz için Şubat ortaları görünüyo dogum
hoşgeldin,
benimde normal şartlarda nisan 27 ama en geç mart ayında doğar diye düşünüyorum
daha erkeninden rabbim korusun

Benim bugün 21+6 :) Bu arada kızlar alışverişe başladınız mı? Ben aldım bi kaç şey. Ama zıbın filan kaç tane alsam karar veremiyorum. Siz ne düşünüyosunuz? :) Bi de şehrinizde varsa Kipa alışveriş merkezi onun içinde F&F var. Ürünleri çok kaliteli. Ben oğluşlara tulum filan aldım ordan çok güzel. Mutlaka bakın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…