2015 Mayıs anneleri bebiş isim paylaşımı

Bizde henuz fikir bile yok. Esim cok isim soyluyo hosuma gitmiyo hicbiriii

Slm
Bu aralar cok kafami karistirdigi icin bu konu buraya yazayim dedim. Belki fikir veren olur, esimin annesi fransiz babasi turk. Burada dogup buyudugu icin daha cok Fransizca bir isim olsun istiyor Turkce pek isim de bilmiyor. Bense ya iki dilde de olan ya da turkce bir isim istiyorum telafuza uygun.
O birkac isim arastirip soyledi buraya yazayim okunus icin, hem belki degisik isim arayisinda olanlara fikir olur hem de ne dusundugunuzu bana yazarsiniz
İris
Mila
Faustin (fostin)
Capucine (kapüsin)

İyi geceler herkese

Kız olursa elif, asya, melis, beren, duru, yaren,Açelya, liva, mehlika, nehir.. erkek olursa yiğit, yağız, Göktuğ, göktürk, aybars, aras, baran. Eşim elif asya ve Aybarsi beğeniyo en çok. Bense melis ve yiğit veya yağızı. Büyük ihtimalle benim dediklerim olur :) diğerlerini de sizlere fikir olur belki diye yazdım.

mila kulağa çok güzel geliyor :)

merhaba poupette fransa topiginde de gordum seni
kismet olursa insalllah biz de mayista ikinci bebegimizi bekliyoruz. cnsiyeti belli mi? fikir vermek acisindzan.. malum etrafimda aradigin tarzda isimleri tercih edenler cok oluyo..

merhaba poupette fransa topiginde de gordum seni
kismet olursa insalllah biz de mayista ikinci bebegimizi bekliyoruz. cnsiyeti belli mi? fikir vermek acisindzan.. malum etrafimda aradigin tarzda isimleri tercih edenler cok oluyo..
Kizmis cnm. Biraz erken ogrendik biz.
Seninki belli mi? Allaj bagislasin cocuklarini:)

amin insallah. yarin randevumuz bakalim. insallah iydir kuzucuk.

sizin icin melisa aklima geldi iki dilde de var..

Merhabalar daha cinsiyet öğrenemeyenlerdenim kızım olursa Zeynep oğlum olursa Furkan düşünüyoruz kız ismine ben erkek ismine de eşim karar verdi

cok begendim iki ismi de. oglum icin furkan i dusunmustuk ama fransizca hos olmadigi icin takmadk.
Teşekkürler canım yurt dışında olunca isim bulmak daha zor oluyor iki ülke içinde kullanılan bir isim arıyor genelde anne babalar

Teşekkürler canım yurt dışında olunca isim bulmak daha zor oluyor iki ülke içinde kullanılan bir isim arıyor genelde anne babalar
Yok aslında biz hiç öyle bir arayışta olmadık. Sadece takacagimiz ismin fransızcada kötü bi anlama gelmemesine dikkat ettik o kadar.
Furkan in fransızca okunsun a cok benzeyen başka bir kelime zibidi anlamına geliyor mesela.

ooo gerçekten çok farklı anlamlar

Kızlar "Mira" bayıldım isme, bizim oğluşumuz olacak kızı olanlar düşünebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…