2015 Mayıs anneleri bebiş isim paylaşımı

senin iyimiş canım ben 4. aya girdim 5 kilo almışım hatta 6 ya doğru gidiyorum yürüyüşleri arttırdım inşallah düzene girer
bu kadar benzerlik olmaz canımm biz de eşimle eylülde tanıştık eylülde evlendik ve en önemlisi eylülde hamile olduğumu öğrendim :) kız olursa eylül koyucaz ismini..
inş düzene girer cnm :)

Ariver bu kadar olamaz cidden :) Eylülün tekmi koysam ecrin eylül mi koysam diyorum. bnde kararsız kaldım :)

tşk ederım elif kuranın ılk harfı ruyamda gordugum için eva yaratılan ilk kadın (havva) anlamında ıkı ısım koycaktım elifin yanına eva cok yakıştı ılk harf ve ılk kadın
canım eva ismini bende çok beğeniyorum. Bir kızım olsaydı eva koyabilirdim adını. elif de güzel. ismi gibi huyuda, kaderi de güzel olsun inşallah kızının..

kızlar merhaba çok gzel bir sayfaymış bizimde kızımız geliyor allah nasip ederse ...
eşimle isime karar verdik MİRA NAZ olucak rabbim bağışlarsa

Ben rüyamda gördüğüm ismi koyacağım Allah nasip ederse. Eşimde bi isim koyabilir. Benım koyacağım isim ESLEM anlamıda en selametli demekmiş.

8 yaşında bir kızım var ben ezel dedim, babası naz. nüfus memuruda sağolsun birleştirmiş oldu ezelnaz. ama ben seviyorum. birleşik olarak kimsede yok. şimdi doktorumun dediğine göre bir oğluşum olacak. çınar ve çağan ismi şu aralar çok öneri olarak geldi. kızım erkek olsaydı kayra koyacaktım kızımın sınıfında 2 tane kayra var bu sebeple çok önerilen isimlerden çekiniyorum bundan 6-7 sene sonra okula başladıklarında her sınıfta 2 tane çağan olacak büyük ihtimalle.

hele ki çınar koyarsanız bi sınıfta 5-6 çınar olabilir. : ) bizimde ilk izmimiz Cumhur olacak ikinciyide kuranda geçen ve güzel bi anlamı olan isim istiyorum zaten soyadımızda iki kelime :s

Cagan cok guzel canim

merhaba kızlar
Allah nasip ederse oğlumun adı "Ali Çınar" olacak

Eklentiler

• xenforo-smilies-kk02[1].webp
    452 bayt · Görüntüleme: 78
Merhaba,

Bizimde kısmetse inşallah olumuz olacak isim olarak Gurur düşünüyoruz.Sizce nasıl?

Gururlu olur düşüncesiyle bakarsak tamam ama anlamına tam baktığımda karşıma çıkan;

1. Övünme. 2.Kendini beğenme, büyüklenme, benlik, kibir.

Insan ismi ile müsemma olurmuş derler ya eğer öyle ise anlama göre zor bir insan olur..

Umarım yanlış anlamaz ve kızmazsınız fikrimi belirtmek istedim sadece, Allah Hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin ..

Yok canım alınırmıyım hiç.teşekkürler fikir vrdiğin için.

merhabalar hamişlerr:)benimde doğumun mayısın ortasında olcak.bebişim kız ve adını melek koyucam.erkek olsaydı eşimin kardeşinin adını hakan koyucaktım.melek ismi modern bi isim değil ama ben cocuğum olmadan daha öncelerden melek ve hakan isimlerini aklımda koymuştum

Allah Hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Bizimde Melek Sima'mız var. (Yeğenim). Bence ikilide güzel oluyor. Beğenirmisiniz bilmem, melek ismini görünce paylaşmak istedim..

Selam ve dua ile .

İsim konusu çok kafama takılıyor kızlar..
Aklımdakiler
Kız:Gamze,Yasemin,Miray
Erkek:Yiğit,Kağan,Enes
Eşim erkek olursa çok sevdiği dedesinin ismi
Bekir i istiyorr

Siz hangi isimleri düşünüyorsunuz?
Enes guzel isim.. bende erkek insaAllah ama ogrenmeden once hem kiz hem erkek isimlerim hazirdi
kiz icin Hiranur Busra Sumeyya ismini dusunmustum.
Erkek- Umut(hayatimiza bi umut gibi geldigi icin) Amin, Enes(sevdigim sehabe ismi) Burhan veeee bi de dee 1kac yil once esim erkek olursa Abdullah olsunmu? soylemisti. Allahi sevdigi ismimmis onun icin. belki de Abdullah olur. esimi kirmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…