senin iyimiş canım ben 4. aya girdim 5 kilo almışım hatta 6 ya doğru gidiyorum yürüyüşleri arttırdım inşallah düzene girer
inş düzene girer cnm :)bu kadar benzerlik olmaz canımm biz de eşimle eylülde tanıştık eylülde evlendik ve en önemlisi eylülde hamile olduğumu öğrendim :) kız olursa eylül koyucaz ismini..
tşk ederım elif kuranın ılk harfı ruyamda gordugum için eva yaratılan ilk kadın (havva) anlamında ıkı ısım koycaktım elifin yanına eva cok yakıştı ılk harf ve ılk kadın
canım eva ismini bende çok beğeniyorum. Bir kızım olsaydı eva koyabilirdim adını. elif de güzel. ismi gibi huyuda, kaderi de güzel olsun inşallah kızının..tşk ederım elif kuranın ılk harfı ruyamda gordugum için eva yaratılan ilk kadın (havva) anlamında ıkı ısım koycaktım elifin yanına eva cok yakıştı ılk harf ve ılk kadın
amin cok tşk ederımcanım eva ismini bende çok beğeniyorum. Bir kızım olsaydı eva koyabilirdim adını. elif de güzel. ismi gibi huyuda, kaderi de güzel olsun inşallah kızının..
Rüyada görülen ismi okumakmı gerekirCanım aklında bulunsun rüyanda gördüğün ismi koymasan bile kulağına okusan iyi olur göbek adı olsun
hele ki çınar koyarsanız bi sınıfta 5-6 çınar olabilir. : ) bizimde ilk izmimiz Cumhur olacak ikinciyide kuranda geçen ve güzel bi anlamı olan isim istiyorum zaten soyadımızda iki kelime :s8 yaşında bir kızım var ben ezel dedim, babası naz. nüfus memuruda sağolsun birleştirmiş oldu ezelnaz. ama ben seviyorum. birleşik olarak kimsede yok. şimdi doktorumun dediğine göre bir oğluşum olacak. çınar ve çağan ismi şu aralar çok öneri olarak geldi. kızım erkek olsaydı kayra koyacaktım kızımın sınıfında 2 tane kayra var bu sebeple çok önerilen isimlerden çekiniyorum bundan 6-7 sene sonra okula başladıklarında her sınıfta 2 tane çağan olacak büyük ihtimalle.
8 yaşında bir kızım var ben ezel dedim, babası naz. nüfus memuruda sağolsun birleştirmiş oldu ezelnaz. ama ben seviyorum. birleşik olarak kimsede yok. şimdi doktorumun dediğine göre bir oğluşum olacak. çınar ve çağan ismi şu aralar çok öneri olarakgeldi. kızım erkek olsaydı kayra koyacaktım kızımın sınıfında 2 tane kayra var bu sebeple çok önerilen isimlerden çekiniyorum bundan 6-7 sene sonra okula başladıklarında her sınıfta 2 tane çağan olacak büyük ihtimalle.
Merhaba,
Bizimde kısmetse inşallah olumuz olacak isim olarak Gurur düşünüyoruz.Sizce nasıl?
Merhaba,
Bizimde kısmetse inşallah olumuz olacak isim olarak Gurur düşünüyoruz.Sizce nasıl?
Yok canım alınırmıyım hiç.teşekkürler fikir vrdiğin için.Gururlu olur düşüncesiyle bakarsak tamam ama anlamına tam baktığımda karşıma çıkan;
1. Övünme. 2.Kendini beğenme, büyüklenme, benlik, kibir.
Insan ismi ile müsemma olurmuş derler ya eğer öyle ise anlama göre zor bir insan olur..
Umarım yanlış anlamaz ve kızmazsınız fikrimi belirtmek istedim sadece, Allah Hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin ..
evet genelde kız ismi olarak kullanılıyor ama unisex bir isim bakalım kısmet:)Bana daha cok kiz ismi gibi geliyor
Ama siz yakistiriyorsanz zaten unisex bi isim. Anlami da guzel
merhabalar hamişlerr:)benimde doğumun mayısın ortasında olcak.bebişim kız ve adını melek koyucam.erkek olsaydı eşimin kardeşinin adını hakan koyucaktım.melek ismi modern bi isim değil ama ben cocuğum olmadan daha öncelerden melek ve hakan isimlerini aklımda koymuştum
Enes guzel isim.. bende erkek insaAllah ama ogrenmeden once hem kiz hem erkek isimlerim hazirdiİsim konusu çok kafama takılıyor kızlar..
Aklımdakiler
Kız:Gamze,Yasemin,Miray
Erkek:Yiğit,Kağan,Enes
Eşim erkek olursa çok sevdiği dedesinin ismi Bekir i istiyorr
Siz hangi isimleri düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?