Canim bizimkinin cinsiyeti erkekmis.Kizmis cnm. Biraz erken ogrendik biz.
Seninki belli mi? Allaj bagislasin cocuklarini:)
Ben Mila yı çok beğendim canım :) cinsiyet belli miydi?Slm
Bu aralar cok kafami karistirdigi icin bu konu buraya yazayim dedim. Belki fikir veren olur, esimin annesi fransiz babasi turk. Burada dogup buyudugu icin daha cok Fransizca bir isim olsun istiyor Turkce pek isim de bilmiyor. Bense ya iki dilde de olan ya da turkce bir isim istiyorum telafuza uygun.
O birkac isim arastirip soyledi buraya yazayim okunus icin, hem belki degisik isim arayisinda olanlara fikir olur hem de ne dusundugunuzu bana yazarsiniz
İris
Mila
Faustin (fostin)
Capucine (kapüsin)
İyi geceler herkese
7 yaşındaki yeğenim bebeğim olacağını öğrenir öğrenmez arayıp "teyzecim kız olursa Mira koy lütfen "dedi :)Kızlar "Mira" bayıldım isme, bizim oğluşumuz olacak kızı olanlar düşünebilir
bu kadar benzerlik olmaz canımm biz de eşimle eylülde tanıştık eylülde evlendik ve en önemlisi eylülde hamile olduğumu öğrendim :) kız olursa eylül koyucaz ismini..Selam kızlarr :) bnde bir mayıs annesi olacağım inş :) herkesin boğa burcu olacak sanırım :) bn erkek olursa asil koyacağım eşimle ikimizde çok beğeniyoruz.Kız olursada Eylül koyuacağım mayısta doğacak ama :) :) Çünkü eşimle eylülde tanıştık eylülde evlendik ve en önemlisi eylülde hamile olduğumu öğrendim.İnternetten bakıpta sana isim koydum diyeceğime bizim için en önemli zamanların anlamısın demek istiyorum :)sizce nasıl
Canım cok geçmiş olsun kırmızı renk miydi benim de hemen hemen 3 haftadır belirli aralıklarla kanama oluyor ilk hafta her gün ve kırmızıydı şimdi kahverengi geliyor ve neden olduğunu bizde bilmiyoruz maalesef ilk haftalar sürekli doktordaydım artık gitmiyorum haftaya 3lü test randevu var o zaman gideceğim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah[/QUOTE]E="dusunmemlazim, post: 38013204, member: 171826"]Canim bizimkinin cinsiyeti erkekmis.
Bu gün kanamam oldu neden oldu bilmiyorum inşallah sağlıkla sıhhatle dünyaya gelirler. ..
adı eylülmü o zaman :)bu kadar benzerlik olmaz canımm biz de eşimle eylülde tanıştık eylülde evlendik ve en önemlisi eylülde hamile olduğumu öğrendim :) kız olursa eylül koyucaz ismini..
ben de oğlum olcağını hamile kalmadan 15 gün kadar önce rüyamda görmüştüm. 18 haftalık hamileyim ve oğlumun adı rüyamda ibrahimdi. nasipse İbrahim istiyorum. eşim aras istiyor. bakalım ne olacak
Hayırlı olsun. elifeva ne demek?Slm kızlar bende 4 5 gün önce kızım olacağını öğrendim kızımın adı elifeva olcak Allah izin verirse
tşk ederım elif kuranın ılk harfı ruyamda gordugum için eva yaratılan ilk kadın (havva) anlamında ıkı ısım koycaktım elifin yanına eva cok yakıştı ılk harf ve ılk kadınHayırlı olsun. elifeva ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?