2015 Mayıs anneleri bebiş isim paylaşımı

ben de oğlum olcağını hamile kalmadan 15 gün kadar önce rüyamda görmüştüm. 18 haftalık hamileyim ve oğlumun adı rüyamda ibrahimdi. nasipse İbrahim istiyorum. eşim aras istiyor. bakalım ne olacak

Cinsiyet henüz belli değil ama erkek olursa AKAY ya da MERT düşünüyoruz.
Kız için ise YADE ya da LAÇİN

Ben Mila yı çok beğendim canım :) cinsiyet belli miydi?

E="dusunmemlazim, post: 38013204, member: 171826"]Canim bizimkinin cinsiyeti erkekmis.
Bu gün kanamam oldu neden oldu bilmiyorum inşallah sağlıkla sıhhatle dünyaya gelirler. ..[/QUOTE]
Canım cok geçmiş olsun kırmızı renk miydi benim de hemen hemen 3 haftadır belirli aralıklarla kanama oluyor ilk hafta her gün ve kırmızıydı şimdi kahverengi geliyor ve neden olduğunu bizde bilmiyoruz maalesef ilk haftalar sürekli doktordaydım artık gitmiyorum haftaya 3lü test randevu var o zaman gideceğim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bu kadar benzerlik olmaz canımm biz de eşimle eylülde tanıştık eylülde evlendik ve en önemlisi eylülde hamile olduğumu öğrendim :) kız olursa eylül koyucaz ismini..

E="dusunmemlazim, post: 38013204, member: 171826"]Canim bizimkinin cinsiyeti erkekmis.
Bu gün kanamam oldu neden oldu bilmiyorum inşallah sağlıkla sıhhatle dünyaya gelirler. ..
Canım cok geçmiş olsun kırmızı renk miydi benim de hemen hemen 3 haftadır belirli aralıklarla kanama oluyor ilk hafta her gün ve kırmızıydı şimdi kahverengi geliyor ve neden olduğunu bizde bilmiyoruz maalesef ilk haftalar sürekli doktordaydım artık gitmiyorum haftaya 3lü test randevu var o zaman gideceğim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah[/QUOTE]

Amin inşallah hepimizinkilere Rabbim sağlık sıhhat versin..
evet kırmızı renkte taze kandı. Bu benim 5. Hamileliğim. Bir oğlum var 3 düşük kaçtım. Bu yüzden içim rahat etmedi acil e gittim. Çok şükür bebekten kaynaklanan bir kanama değilmiş. Bebeğimin maşallah vardı Hamdolsun.
Sana enfeksiyon testleri yapıldı mi çünkü idrarda çıkan enfeksiyon kanama yapıyormuş.
Ama kanama kahverengiye döndüğüne göre telaş edilecek birsey kalmamış. Taze kan gelmiyor, önceden akmış olan eski kan vücuttan atılıyor demektir. Birkaç güne tamamen biter inşallah. Oğluma hamileyken öyle olmuştu. Kahverengiye dönünce doktor bana boyle demişti.

ben de oğlum olcağını hamile kalmadan 15 gün kadar önce rüyamda görmüştüm. 18 haftalık hamileyim ve oğlumun adı rüyamda ibrahimdi. nasipse İbrahim istiyorum. eşim aras istiyor. bakalım ne olacak

Canım aklında bulunsun rüyanda gördüğün ismi koymasan bile kulağına okusan iyi olur göbek adı olsun

bizde oğluşumuzun ismini siraç erim koyucaz allah nasip ederse sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…