Taha ismini bende seviyorum canim emin, bera, emir isimlrinide seviyorum kendi bebegine isim zor oluyor bizde bulamadik dahaBiz karar veremiyoruz isme. Aklimzda bir sürü isim var. Kerem yigit miraç taha Göktuğ göktürk daha var da var. Isim önerisi olanlar varsa alabilirim. O kadar çok isim vardiki begendigimiz. Ama kendi bebegine isim begenmek ne zormuş
Çok beğendim çok güzel olmuş adıyla yaşasın :)minik kızımız Ilgın Ege :)
teşekkür ederizz :)Çok beğendim çok güzel olmuş adıyla yaşasın :)
Ben Kayra'yı beğendim bence tek isim olsun :) Bu arada aramıza hoş geldinMerhabalar,
ben uzun zamandır yazılanları okuyorum bugüne kadar neden pasif kalmısım bir mesaj da ben eklememişim bilemiyorum ama bugünden itibaren bende aranızdayım
Bende hamişim ve bebişim erkek olacak kısmetse
İsim konusunda cooook karmasık haldeyiz ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Bizim eşimle düşündüklerimiz: Emir, Kayra, Taha, Eymen, Giray. İki isim mi olsa acep yoksa tek mi onada karar veremiyoruz. Of biz tam kararsızlar ailesiyiz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mayis-anneleri.746117/page-4363#post-39905307Merhabalar,
ben uzun zamandır yazılanları okuyorum bugüne kadar neden pasif kalmısım bir mesaj da ben eklememişim bilemiyorum ama bugünden itibaren bende aranızdayım
Bende hamişim ve bebişim erkek olacak kısmetse
İsim konusunda cooook karmasık haldeyiz ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Bizim eşimle düşündüklerimiz: Emir, Kayra, Taha, Eymen, Giray. İki isim mi olsa acep yoksa tek mi onada karar veremiyoruz. Of biz tam kararsızlar ailesiyiz
Kızlar biz de isme karar veremedik daha sizin de fikirlerinizi alayim. Zeynep Rana, Zeynep Neva, Reyhan, elif gibi isimler var aklımızda ama bambaşka bisey de olabilir bilemedik
Amin inşallah. Canım bebek erken gelse isimsiz kalacak :) cevremde pek zeynep yok nasıl oluyorlar acabaBaşkasına önermesi kolayda insan kendininkine ismi bile zor buluyor.. Daha önce hoşuma giden birçok isimde bebeğime gelince kararsız kalıyorum .. Ben Elif hira düşünüyorum kısmetse ama hala araştırmada gibiyim :))eşim ise Zeynep istiyor .
Allah en güzel isimle evlatlarımıza seslenmeyide nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?