- 28 Aralık 2010
- 7
- 0
- 86
Sufi dunya daki duruma bakinca su siralar biraz sikinti olabilir sanki . Esim polis bnm her zaman radikal isimlerden uzak durulmasi gerektiğini söyler.Merhaba tşk canım!
Sufi ismi mesela düşündük ama cok eleştiri aldık. Avrupa'da yaşıyorum:)
Miran ismide hoşuma gidiyor ama eşim bakarız diyor..
Miran: Aceleci , Yıkılmayan,yılmayan , Gizemli, Hayat Dolu , Yenilikçi,irdeleyen oldukları tespit edilmiştir.Miran guzelmis. Anlami nedir?
Erkekte Alaz ismi hosuma gidiyor. :)
Berat, Berkan, Atil, Aral, doruk
Erkek ismi olunca daha zor secmek...
Sufi cok agir bir isim bence. Fakat tabii ki sizin icinize ne siniyorsa o olacak :) Fazla takmayin elestirileri yoksa cok karisiyor
Demek polis olan eşin bile radikal isimlerden kaçınılmasını öneriyor...Sufi dunya daki duruma bakinca su siralar biraz sikinti olabilir sanki . Esim polis bnm her zaman radikal isimlerden uzak durulmasi gerektiğini söyler.
Küçük harf derken neyi kastettiği aciklar misin bizde dikkat edelim yani artik cocuklarimizin nerede yasayacagini bilmemiz imkansiz hatta bizimde yarin nerede olacagimizin garantisi yok dimi . Atifi begenmene çok sevindim :)
Hayirli olsun Bence pozitif :) benimkisi bundan daha silikti 2. Si zor görünüyordu..Kizlar tecrubenizle bir bakin bakalm test sonucu nedir acil cevap pleaseEki Görüntüle 1379148 Eki Görüntüle 1379150
Maalesef bu boyle . İslam ehli her zaman sinavda cnm . ki bir dünya isim var ashabi kiramdan din büyüklerimizden dimi bizim meshul olduğumuz bir konuda çocuğumuz niçin eziyet ceksin ki eşimin bahsettiği sadece İslami acidan değil herhangi bi düşünceye mal olmuş her isim . zaten bizim dinimizce dikkat çekmek göze batmakta fitne cikaracagindan pek iyi değildir .Demek polis olan eşin bile radikal isimlerden kaçınılmasını öneriyor...
Nasil bir Dünya'da yaşiyoruz değilmi,
Mesela benim tanidıgım birinin ismi " Muhammed" sırf ismi öğle diye burda staj yeri bulamıyor..
Küçük harfzatenen aslında " ş,ü,ö,ı,ç" harflerini kast ettim. Burda okulda, her yerde sıkıntılı olur.
Atif ismi Arif isminede yakın belki Arif isminı çok beyendigim için atifde kulağıma hoş geldi.
Evet dogruDemek polis olan eşin bile radikal isimlerden kaçınılmasını öneriyor...
Nasil bir Dünya'da yaşiyoruz değilmi,
Mesela benim tanidıgım birinin ismi " Muhammed" sırf ismi öğle diye burda staj yeri bulamıyor..
Küçük harf derken aslında " ş,ü,ö,ı,ç" harflerini kast ettim. Burda okulda, her yerde sıkıntılı olur.
Atif ismi Arif isminede yakın belki Arif isminı çok beyendigim için atifde kulağıma hoş geldi.
Burak klasik guel bi isimkızlar biz oğlumuza burak ismini koyacağız nasıl sizce
Pozitif. Benimki de böyleydi silikti yani. Hayırlı olsunKizlar tecrubenizle bir bakin bakalm test sonucu nedir acil cevap pleaseEki Görüntüle 1379148 Eki Görüntüle 1379150
Burak güzel isim canım. Hayırlı olsunkızlar biz oğlumuza burak ismini koyacağız nasıl sizce
2 saat sonra pozitife dondu bir problem olurmu, ilk 5 dk da pencere pembemsi oldu cizgi sonra belirdi zaman problemmi acaba?Pozitif. Benimki de böyleydi silikti yani. Hayırlı olsun
Sufi ismini ben olsam tercih etmem canım anlamı güzel olsa da, sıkıntı olabilir. Miran daha güzel onu tercih ederim ikisinden. Ya da başka düşünebilirsinMerhaba tşk canım!
Sufi ismi mesela düşündük ama cok eleştiri aldık. Avrupa'da yaşıyorum:)
Miran ismide hoşuma gidiyor ama eşim bakarız diyor..
Canım problem mi derken? Yani bebek istemiyo musun istiyo musun anlamadım? Bir de sonradan koyulasmasi ya da rengin açılmasıni dikkate almayacaksin bu tür testlerde zaten yaziyor ilk bes on dk içinde ne çıktıysa o dur. Buraya yukledigin fotoda pozitif gözüküyor.2 saat sonra pozitife dondu bir problem olurmu, ilk 5 dk da pencere pembemsi oldu cizgi sonra belirdi zaman problemmi acaba?
Canım problem mi derken? Yani bebek istemiyo musun istiyo musun anlamadım? Bir de sonradan koyulasmasi ya da rengin açılmasıni dikkate almayacaksin bu tür testlerde zaten yaziyor ilk bes on dk içinde ne çıktıysa o dur. Buraya yukledigin fotoda pozitif gözüküyor.
Canım çok silik bile olsa çizgi hafif pembe bile olsa pozitif demek. Negatif olduğunda bomboş oluyo sonradan da çizgi falan çıkmıyo. Ben aynı gün gidip kan testi yaptirmistim hastanede. Orda da pozitif çıkmıştı. Git sen de yaptir hastanede yarım saate belli oluyo sonuç iyice emin olursun hem. Hayırlı olsun tekrardanCanim bebis istiyoruz ama benim testin rengi ilk once pembe kaldi sonra 1-2 saat icinde cizgi iyice belirginlesti
Ilk 10 dk yi kaale alirsam cizgi cikmadi cizgi ekrani pembelesti ama sonra baktigimda resimdekinden dahada belirginlesti bu yuzden kafam karisti benim
Canim cevabin icin cok tesekkur ederim icim rahatladi birazdaha:) bgun yaptiracagim canim insallahCanım çok silik bile olsa çizgi hafif pembe bile olsa pozitif demek. Negatif olduğunda bomboş oluyo sonradan da çizgi falan çıkmıyo. Ben aynı gün gidip kan testi yaptirmistim hastanede. Orda da pozitif çıkmıştı. Git sen de yaptir hastanede yarım saate belli oluyo sonuç iyice emin olursun hem. Hayırlı olsun tekrardan
Tmm sonucu buraya da yaz canımCanim cevabin icin cok tesekkur ederim icim rahatladi birazdaha:) bgun yaptiracagim canim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?