2015 Mayıs anneleri bebiş isim paylaşımı

Kizlar test silik cizgi cikmisti ertesi gun daha da belirginlesti boyle degisiyormu bunlar yahu?
Onceki yaptigim negatifti hic degismedi bembeyaz ekran kaldi bu cizgi degistirdi
Testmi bozuk acep:)

Eklentiler

• image.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 110
Kizlar test silik cizgi cikmisti ertesi gun daha da belirginlesti boyle degisiyormu bunlar yahu?
Onceki yaptigim negatifti hic degismedi bembeyaz ekran kaldi bu cizgi degistirdi

Genelde böyle oluyor yani silik çizgi çıkıyor. Sonradan koyulaşması önemli değil. Bence pozitif çünkü benimki de böyleydi. Ama ben emin olmak için iki idrar testi daha yapıp üstüne kan testinde emin olmuştum :) Rabbim gönlüne göre versin inşallah istediğin gibi olur..

Bence de pozitif :)

Kızlar iki isim nasıl sizce ne düşübüyorsunuz
Birinci isim deren olsun diye düşündük ben çok seviyorhm bu ismi bekarlıiımdan beri de isterim
Eşim de fransızca uyumlu bi isim seçecek??

Ama çocuğun kafası karışır mı
Ayrıca han gi ismiyle hitap edeceğiz yavrumuza

Çıkamıyoruz işin içindenn ((

Derenin yanina hangi ismi düşündünuz peki canım? Bana kalırsa tek isim daha güzel

Şimdilik belli değil
Ben de hep aynı şeyi savundum tek isim tek isim diye. Ama içimize sinen hem fransızca hem türkçe bir isim yok.
Bakalım biraz daha düşünücez son çare iki isim. Daha zaman var diye diye zaman ilerledi:)

Milas geldi birden aklıma :) Deren de çok güzel ama, senin düşündüğün bir isim daha vardı ben çok beğenmiştim neydi ki o :)

Kızlar iki isim nasıl sizce ne düşübüyorsunuz
Birinci isim deren olsun diye düşündük ben çok seviyorhm bu ismi bekarlıiımdan beri de isterim
Eşim de fransızca uyumlu bi isim seçecek??
tek isim bence daha iyi iki isim olunca herkes farklı sesleniyor ben kendimde çift isimliyim memnun degılım acıkcası bu durumdan deren ismi kulaga güzel geliyor

Tatlım İnşallah gönlünce olur ilk başlarda değer düşük olduğundan silik gibi oluyor istersen en kesini olan kan var:)

psklg
hayirli olsun canim!

nur1212

burak ismi gayet kulaga hos geliyor, ama anlamini iyice arastir derim, cunku anlami aslinda hos degildi diye hatirliyorum.

eysan
Vallah ogle canim! insan ne koyacagini sasirdi.
bencede sirf baskalari istiyor diye koyma, ben mesela; kv de yada kb bir isim koymalarinada pek hos bakmiyorum.
benim ailem, kardesimde bir suru isim saydi, ama bence isim anne ve babanin haki.

poupette;
Benim Minnak Sevgilim;

bakalim, biz sanirim Miranda kalacagiz ve hata ek isimde yanina koymayacagiz
sufiden fazgecmisdim :))

Hz. Muhammed’in Miraç’ta bindiği efsanevi ata verilen isim. anlamı bu şekilde canım sakıncalı gibi durmuyor ama

Hz. Muhammed’in Miraç’ta bindiği efsanevi ata verilen isim. anlamı bu şekilde canım sakıncalı gibi durmuyor ama
anladim canim, ben at degilde deve oldugunu biliyordum sen ogle diyince.
ama gercekten kulaga hos geliyor ve eyer anlamindada koymakdan bir sakinca yoksa neden koymayasinki dimi

Ama çocuğun kafası karışır mı
Ayrıca han gi ismiyle hitap edeceğiz yavrumuza

Çıkamıyoruz işin içindenn ((
İki isim dusunuyorsan uyumlu ve kisa iki isim bulmaya calis cnm boylece her ikisininde soleyebilirsin şahsen bi ucundede bunu gozettik basardikta ogullarimin iki iaminide kullanıyoruz . Hem iki iaim sunnet :)

Poupette cim İki isim ben hiç tavsiye etmem. Hele biri Türk biri fransız ismi olacaksa ikisi birden kullanılmaz.. buyuk ihtimal sadece fransız ismi kullanılır. Senin beğendiğin isim de güzel.
Ortak isim olarak mutlaka aklınıza gelmiştir ama Céline, Hélin, pélin, Sahra (sarà oluyor biliyorsun) alia, hanne (Hz mer yemin annesi fransizlarin Ann diye çağırdiklari isim) bu isimler geldi aklıma.

Biz karar veremiyoruz isme. Aklimzda bir sürü isim var. Kerem yigit miraç taha Göktuğ göktürk daha var da var. Isim önerisi olanlar varsa alabilirim. O kadar çok isim vardiki begendigimiz. Ama kendi bebegine isim begenmek ne zormuş

Goktug ismi guzel bi isim bence.
En cok onu begendim.

Saol canim...
İki isimden vazgectik biz de. Siz ne dusundunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…