2015 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

Boyum 1,65, başta 53 kiloydum şimdi 67.. Kiloları genel olarak hareketsiz geçirdiğim dönemde aldım, bol yürüyüş yapmak lazım, ama işte kış hamileliğinin zor yanı da karda kışta dışarda yürüyüş yapılmıyor. Havalar biraz ısındı bugünlerde Allahtan da yine yürüyüşe başlayabildim.

NASILSINIZ TATLI ANNELER
BOY 160
50 İLE HAMİLE KALDIM
31. HAFTAMDAYIM VE SONUÇ 62 OLDUM
OĞLUŞUM DA GEÇEN HAFTA 1114 GR DI
SANIRIM YETERLİ

boy:168 63 kiloyla hamile kaldım,29.haftamdayım kilom :71,9 .bence normal gibi.

Kızlar ben 74 ile hamile kaldım 79 a yukseldim suan 76 yım kilo vermişim bebek iyi ama çok şükür

boy 1.78
hafta 31+5
ilk kilo:70
simdiki kilo:85,4

son 3 haftada 400 gram aldım : ) tatlıyı azaltınca çok kilo alınmıomuş ama anlamakta biraz geç kaldım : )

55,5 ile başladım en son 78 i gösterdi ibre :) +12,5 oldum...
hedefi geçtim, +16 yı geçmemeliyim...haftalık 400 gr limit koydu doktorum :)

Bende 60 la baslamistim 78 oldumm. 32. Haftam cok aldim ki ama bebisimde iriymis doktor oyle dedi

Aynen Agustos basagl, :)
Bu başlığı sırf bu yüzden takip ediyorum ve yazıyorum, başkaları da beni okuyup rahatlar diye :))

Sen kaç kilo aldın

45 ile hamile kaldım şimdi 60 oldum. tüp bebek ile hamile kaldım . belki bu yüzden böle oldum

35. Hafta 62 ile basladim 78 oldum suan.. :)

photofemme senle doğum tarihimiz kilo alımımız her şeym,z aynı :) bu kadar dert etme eğer boyumuzda aynıysa çok belli etmiyosundur zaten.. ben artık salım walla. 5 haftam kalmış şurda max. kaç alabilirm ki zaten. ilk aylardaki iştahımda yok artı ne kadar az yersem yiyim kilo alıyorum artık kaçınılmaz bebek büyüoyr kan hacmi artıyor fln filan. en düşük 20 ile kapatırım ben bu kilo alımını :)

bu arada foktorunla konuştunuz mu hiç doğum şeklini tarihini fln? bizimki son 2 hafta konuşcaz diyor başka bir şey demi,yor :/

ben de saldım artık takmıyorum kiloları :) ben normal doğum düşünüyorum doktorumla da konuştuk o da normal doğumu destekliyor. Ama şartlar uygun olursa tabii. Bakalım hayırlısı artık.. Sen ne düşünüyorsun serzeryan, normal??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…