Selam
Ben de sabah tartıldım
Bir kilo daha almışım maalesef.
Ama ben de senin gibi çok çabuk doyuyorum. Bebiş çok baskı yapıyor sanırım.
Senin iyi almışsın bence haftana göre 6.5.
:)
Cuma tartıldım 29+1'de 6.7 kg almışım. Artık 30. hafta içinde olduğumdan hafta başına yarım kg alsam diyorum maksimum 5 kg eder toplamda da 12 civarı olur. Zaten artık gerim gerim geriliyorum. Bende yer kalmadı yiyemiyorum kızlar. Sizin nasıl gidiyor?
aynen valla yatmadan uc saat oncesi falan yiyemiyorum :)vala aynen bende biraz fazla yiyim desem gece mide yanmasından uyuyamıyorum ..o yüzden yettiği kadar ve özelliklede akşam çok geç saatlerde yememeye çalışıyorum
selam canım , bende ideal kilon harika gidiyorsun .
boyum 170 hamilelik öncesi kilom 55, şimdi 68çok yedim çok pişmanım. ( şimdi dikkat ediyorum ama neye yarar..
Benim doktorumda ben gibi kilo takıntısı olan bir bayan.. en son beni baya bir payladı. herkes senin gibi düşünüyor belli olmuyor diyor ama ben aynaay bakına bir fok görüyorum sanki.. deniz kızından deniz anasına döndüm diyorum hatta :)canım zaten zayıf başlamışsın boyunda uzun doktorum bana bile 20 ye kadar alabilirsin dedi ki benim hamilelk öncesi kilom 68 di senle aynı boyda olmama rağmen..şuana kadar 10 kilo cıvarı aldım..sanmam ki 20 yi bulsun doğuma kadar kilom..bence üzülme gayet iyisin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?