2015 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

Selam
Ben de sabah tartıldım
Bir kilo daha almışım maalesef.
Ama ben de senin gibi çok çabuk doyuyorum. Bebiş çok baskı yapıyor sanırım.

Senin iyi almışsın bence haftana göre 6.5.
:)

vala aynen bende biraz fazla yiyim desem gece mide yanmasından uyuyamıyorum ..o yüzden yettiği kadar ve özelliklede akşam çok geç saatlerde yememeye çalışıyorum

selam canım , bende ideal kilon harika gidiyorsun .

boyum 170 hamilelik öncesi kilom 55, şimdi 68 çok yedim çok pişmanım. ( şimdi dikkat ediyorum ama neye yarar..

boyum 170 hamilelik öncesi kilom 55, şimdi 68 çok yedim çok pişmanım. ( şimdi dikkat ediyorum ama neye yarar..

canım zaten zayıf başlamışsın boyunda uzun doktorum bana bile 20 ye kadar alabilirsin dedi ki benim hamilelk öncesi kilom 68 di senle aynı boyda olmama rağmen..şuana kadar 10 kilo cıvarı aldım..sanmam ki 20 yi bulsun doğuma kadar kilom..bence üzülme gayet iyisin yani

Ben de 50 kilo ile başladım hamileliğe boyum 1.65. 27. haftamızdayız ve şu an ki kilom 62 ye dayandı :) sizlerin aldıklarına bakınca ben ne olmuşum diyorum :)

Benim doktorumda ben gibi kilo takıntısı olan bir bayan.. en son beni baya bir payladı. herkes senin gibi düşünüyor belli olmuyor diyor ama ben aynaay bakına bir fok görüyorum sanki.. deniz kızından deniz anasına döndüm diyorum hatta :)

Walla inaşalh bu kilolarım hemen gider yoksa benim lohusa deppresyonumun nedenleri çok açık olacak

Ben 59 la başlamıştım gören hiç almamışsın dese de 70 olmuşum nasıl aldığımı hiç anlamıyorum çünkü ilk 3ay kusmaktan yiyemiyordum.Sonrasında bir ara iştahım açık olmasına rağmen en az bir aydır da şişkinlikten çok yiyemiyorum. Yani normal sayıda normal porsiyon.. Ama şiştikçe şişiyorum Hayatımda bu kiloyu görmemiştim.İnşallah doğum sonrası verebilirim...

63 kilo ile başlamıştım 71.9 kilo olmuşum boyum 1.73
fazla yürüyüş yapmıyorum bence normal
bakalım doktorumuz ne diyecek

kızlar dün aile hekimliğindeki hemşirem çağırıp eğitim verdi.aklımda kalan bikaç önemli bilgiyi sizle de paylaşayım faydası olur: ilk gün bebeği memeyi almaya zorla,kayınvalideler anneler usanıp vazgeçiyor mama şekerli su falan veriyor bu defa çocuk memeye bir daha alışamıyor,defalarca uğraş.sade meme ucunu değil koyu rengin tamamını aldır yara olmaması için bunun içinde işaret parmağıyla alt çenesine vurup ağzını geniş açtıracakmışız.bebeği olabildiğince geç yıka üzerindeki margarin gibi şeyler onu koruyor.göbek bağı düşene kadar göbek bağına hiç su değdirme üzerini kapla yıkarken.her gün bebeği yıka.ilk 20 gün hangi göğsünle emmeyi bitirdiyse bidahikene o göğsünle başlat,çünkü önden gelen çorba arkadan gelen yemekdir,çocuk çorbayı içer asıl yemek kısmına gelince vitaminini alamadan doyar ikinciye yemekle başlatırsın böylece dedi.20 günden sonra bi biriyle bi diğeriyle emzir.istediği her zaman emzir,2 saatte bir olcak diye bi şart yok.ilk 6 ay anne sütü dışında bişey verme.doğumdan sonra ilk 40 gün ilişki yasak.lohusa psikolojisi yaşarsın muhtemelen ilk doğumlarda sık olur sinirli olursun bunu aşman için en önemlisi doğumda ve lohusalıkta eşinin desteğ.normal doğumlarda alttan dikiş olacağı için temizlik çok önemli,kızarıklık tahriş şikayeti çok alıyoruz tavsiyem pedin üzerine pamuklu bez koyman pedlerin naylonsu yapısı şikayetleri arttırıyor dedi.aklıma gelenler bunlar.. normal doğum için tavsiyeleriniz varmı dedim.yürüyüş,kegel egzersizi dedi.

ha bide kız çocuğu olanlar için altını silerken önden arkaya doğru silecekmişiz.arkadan öne değil.

Bende yine tartıldım 7.5 almışım toplamda 32. haftadayım. Yaklaşık 1.5 aydır spor falanda yapmıyorum. Bir de yemek yedikten sonra kalbim çarpıyormuş gibi geliyor... Size de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…