2015 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

canım hamilelik öncesi kilo ve boyun kaçtıki?aslında çok az almşsın 8 kilo ne ki ayy :)

canım hamilelik öncesi kilo ve boyun kaçtıki?aslında çok az almşsın 8 kilo ne ki ayy :)
boy 1,70 hamilelik öncesi kilo 63. aslında banada doktorun abarttıgı gibi gelmiyo. 8 kilo cok azda değil ama sanki normal standartlarda bişey gibi geliyo.

boy 1,70 hamilelik öncesi kilo 63. aslında banada doktorun abarttıgı gibi gelmiyo. 8 kilo cok azda değil ama sanki normal standartlarda bişey gibi geliyo.

Bence cok normal. 28. haftadasin zaten.
Hepimiz o civar kilolar aldik ki. Takma kafana :)

Canım

canım boyun uzun maşallah .kilon eğer şuanki ise çok iyi .Gebelik öncesi kilon kaç

selam canım.
gebelik önceki kilom 59 - 60 arasıydı. beklenmedik bir hamilelik yaşadığım için tam emin değilim 59 mu 60 mı :)
cumartesi kontrolüm vardı ve doktor biraz dikkat et normalde 13 - 14 kilo ile tamamlamış olmalıydık dedi. ki benim daha nerdeyse 3 ayım var önümde

bende şeker yüklemesini cumartesi günü yaptırdım 50 mg.
ve bi problem çıkmadı çok şükür sınırın altında çıktı .

takma kafana bebeğe yararlı şeyler yemeye çalış sana kilo yapcak şeylerden kaçın canım acıktıkça..mesela meyve ve yoğurt süt kuruyemiş felan atırştır sürekli .ekmek yemek yada tabak tabak yemek yemek yerine bence :) bebişinin sağlıkla kucağına alman dileğiyle

iştahım zaten açıktı normalde yemeği seven biriydim hele şimdi beni tutana aşkolsun :)
her gün ceviz ve fındık mutlaka yiyorum . hergün kesin 2-3 kase yogurdumu yiyorum bayılıorum çünkü yoğurda:) meyve desen de aynı şekilde 2 çeşit mutlaka her gün var bazen üç bile oluyor :) dediğin gibi tabak tabak yemekte önümde hep bu gidişle 20 kıloları geçerim ben dimi buarada hayırlısıyla amin inş canım hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım .
seninde erkek olacak sanırım bebişin dimi :) kaç haftalıksın ?

aynen çok normal bencedee..sen bide zayıf başlamışsın hamileliğe bende senle aynı boydayım ama 68 ile hamileliğe başladım .şuan 9 kilo aldım..

bebiş sağlıklı olsunda alınan kilo o kadarda önemli diil canım bence..ama benim aşırı iştahım yok eskisi gibiyim nedense açlığa dayanamazdım yine aydı.ama sürekli bişiler yiyim modunda olmadım hiç...aldığım kiloda en azından çok fazla deil..idare eder..ama son zamanlarda ben deil bebiş kilo alıyor o yüzden de mutluyum inşlah doğuma kadarda böyle olur :)

oooo abartmışsın canım sen sankim :) bu gidişle 20 yi bulabilir ....sonradan vermeyle uğraşırsın artıkk..ne kadar açık sözlü oldum dimi :)..ayy ben hiç öyle olamadım yaa sürekli yiyim yiyim malesef..hoş yesem bende alırım lop lop kiloları zaten sınırdayım :)..ama evdeysen çalışmıyosanda çok normal durdukça insan yemek istiyo oda var.ben çalışıyorum .işe git gel akşam evde iş derken hareket çok oluyo ister istemez...
ilk bebeğim canım benim ve erkek allahın izniyle yarın 8. aya giriyoruz nasipse...rabbim kolaylık versin hepimizeeee

oyy maşallah . nerde yapmayı düşünüyorsun doğumu istanbuldamısın bu arada ?
bende çalışıyorum ama basa başı işim olduğu için işyerinde çok hareketim olmuyor. evde olsam hiç yemem heralde su içmeyi bile unutuyorum evdeyken işten güçten :)
allah yardımcımız olsun canım ya . bi zaten aldığım kıloları verememekten bide çatlamaktan çok korkuyorum :)

yok canım tokattayım ben.bende masa başındayım.evde daha çok yoruluyorum malum bilirsin :)..ama ben haftasonları evdeyken daha çok yediğimi farkediyorum :) senindemi ilk gebeliğin ve erkek mi seninde canım nasipse

evet benimde erkek canım . allah izin verirse mayısta doğumum. evet ilk gebeliğim. buarada tokatta nerdesin bende tokatta okudum üniversiteyi

Cuma tartıldım 29+1'de 6.7 kg almışım. Artık 30. hafta içinde olduğumdan hafta başına yarım kg alsam diyorum maksimum 5 kg eder toplamda da 12 civarı olur. Zaten artık gerim gerim geriliyorum. Bende yer kalmadı yiyemiyorum kızlar. Sizin nasıl gidiyor?

İnsan sokağa çıkınca el mecbur yiyor napalım :) Elimden geldiğinde dikkat ediyorum napalım :))

Bende iki hafta önce gittiğimde iki haftada iki kg almış çıktım. Dr'um "Naptınız böyle dikkat edin" falan dedi. Ama on beş gün sonra yine tartıldım (aralarda da tartıldım hep eksik) o gün çıktığım kilomdan 100 gr az çıktım. Bence arada vücut kafasına göre tutuyor.

Selam
Ben de sabah tartıldım
Bir kilo daha almışım maalesef.
Ama ben de senin gibi çok çabuk doyuyorum. Bebiş çok baskı yapıyor sanırım.

Senin iyi almışsın bence haftana göre 6.5.
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…