bende yazmak istedim 27+4 üm ve 8 kilo aldım. 24. hafta doktora gittiğimde doktor iştahın açılmış biraz kıs dedi ama mümkün değil. haftaya bidaha kontrol var bakalım ozamana kadar kaç olurum ve doktor ne dicek :)
boy 1,70 hamilelik öncesi kilo 63. aslında banada doktorun abarttıgı gibi gelmiyo. 8 kilo cok azda değil ama sanki normal standartlarda bişey gibi geliyo.canım hamilelik öncesi kilo ve boyun kaçtıki?aslında çok az almşsın 8 kilo ne ki ayy :)
boy 1,70 hamilelik öncesi kilo 63. aslında banada doktorun abarttıgı gibi gelmiyo. 8 kilo cok azda değil ama sanki normal standartlarda bişey gibi geliyo.
Canım
canım boyun uzun maşallah .kilon eğer şuanki ise çok iyi .Gebelik öncesi kilon kaç
selam canım.
gebelik önceki kilom 59 - 60 arasıydı. beklenmedik bir hamilelik yaşadığım için tam emin değilim 59 mu 60 mı :)
cumartesi kontrolüm vardı ve doktor biraz dikkat et normalde 13 - 14 kilo ile tamamlamış olmalıydık dedi. ki benim daha nerdeyse 3 ayım var önümde
boy 1,70 hamilelik öncesi kilo 63. aslında banada doktorun abarttıgı gibi gelmiyo. 8 kilo cok azda değil ama sanki normal standartlarda bişey gibi geliyo.
selam canım.
gebelik önceki kilom 59 - 60 arasıydı. beklenmedik bir hamilelik yaşadığım için tam emin değilim 59 mu 60 mı :)
cumartesi kontrolüm vardı ve doktor biraz dikkat et normalde 13 - 14 kilo ile tamamlamış olmalıydık dedi. ki benim daha nerdeyse 3 ayım var önümde
iştahım zaten açıktı normalde yemeği seven biriydim hele şimdi beni tutana aşkolsun :)
her gün ceviz ve fındık mutlaka yiyorum . hergün kesin 2-3 kase yogurdumu yiyorum bayılıorum çünkü yoğurda:) meyve desen de aynı şekilde 2 çeşit mutlaka her gün var bazen üç bile oluyor :) dediğin gibi tabak tabak yemekte önümde hepbu gidişle 20 kıloları geçerim ben dimi buarada hayırlısıyla amin inş canım hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım .
seninde erkek olacak sanırım bebişin dimi :) kaç haftalıksın ?
oyy maşallah . nerde yapmayı düşünüyorsun doğumu istanbuldamısın bu arada ?
bende çalışıyorum ama basa başı işim olduğu için işyerinde çok hareketim olmuyor. evde olsam hiç yemem heralde su içmeyi bile unutuyorum evdeyken işten güçten :)
allah yardımcımız olsun canım ya . bi zaten aldığım kıloları verememekten bide çatlamaktan çok korkuyorum :)
Ya ben de oyleyim
Surekli acim. Her gordugumu agzima atiyorum. İflah olmuyor istahim. 7 kilo aldim su ana kadar.
Yine de her seyden yiyorum en azindan diye rahatlatiyorum kendimi
Ay neyse ki o çılgın tıkınma dönemini atlattım :) Sen ne durumdasın ?
canım fazla kilo almamışsın .ama sana tavsiyem dışarıdan fastfood tarzı şeyler yeme,yada çok canın çekiyorsa az yemeye bak..hem çok sağlıksız hemde almaıdğın kiloları almaya başlarsın mazallah
bende yazmak istedim 27+4 üm ve 8 kilo aldım. 24. hafta doktora gittiğimde doktor iştahın açılmış biraz kıs dedi ama mümkün değil. haftaya bidaha kontrol var bakalım ozamana kadar kaç olurum ve doktor ne dicek :)
SelamCuma tartıldım 29+1'de 6.7 kg almışım. Artık 30. hafta içinde olduğumdan hafta başına yarım kg alsam diyorum maksimum 5 kg eder toplamda da 12 civarı olur. Zaten artık gerim gerim geriliyorum. Bende yer kalmadı yiyemiyorum kızlar. Sizin nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?