2015 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

47 kilo ile hamile kaldim. 50 kilo olmustum. Dun tartildim ve 49 kilo olmusum. Boy 1.62

47 kilo ile hamile kaldim. 50 kilo olmustum. Dun tartildim ve 49 kilo olmusum. Boy 1.62

47 kilo ile hamile kaldım ve su an 49 kiloyu boyu 1.70.. yemekle arası olmayan ben sürekli yiyorum bu gidişle sonum pek ii gibi görünmüyor ama olsun yavruma hersey feda

47 kilo ile hamile kaldım ve su an 49 kiloyu boyu 1.70.. yemekle arası olmayan ben sürekli yiyorum bu gidişle sonum pek ii gibi görünmüyor ama olsun yavruma hersey feda
bende de durum aynı,şimdiden göbiş çıktı ve kilo aldım biri bizi durdursunnnnn.46ydım 48 oldum şimdi

kızlar siz çok zayıfsınız ben nasıl yazayım şimdi heppiniz manken gibisiniz maşşallah
bende 164 boy 63 ile hamile kaldım 64.6 yım şimdi 1 buçuk almışım göbeğimde çıktı ilk hamileliğimde toplam 10 kilo almıştım bakalım bunda nasıl olcak

Merhaba mayıs anneleri :))Ben 1,55 boy 46 kilo başlamıştım.Şimdiden 48 oldum.Acaba hamilelik boyunca kaç kilo almak gerekiyor?Kısa boylu olunca şimdiden sivri bir göbeğim oluştu ve herkes hamile olduğumu anlıyor :) Ama 9 ayın sonunda ne olacam acep

Merhabalar benimde boyum 1,72 69 başladım.. şuanda 72 kilo oldum 10 haftalık hamileyim ama mide bulantım felan yok yemek yemede sıkıntım yok..

ben 1 kilo daha vermişim ama mide bulantıdan bişey yiyemiyorum doğru düzgün 2 ay önce memlekette annemlerin yanında 62 kiloya çıkmıştım ne güzel şimdi hamile oldum kilo vermeye başladım tek bebiş sağlıklı olsunda napalım...boy 165 kilo 55

Boy :1.60
Hamile kaldığım kilo: 58
Şuan 10. Hafta : hala 58

Doktorum alma zaten dedi.

Benim de boy 1.58 kilom 49 hamilelikten önce 54,55 falandim miğde bulantilarım yüzündn hiç bişey yiyemez oldum ne yesem çikariyorum

9 haftalik hamileyim. 1.59 boy 69.5 kilo. 73 kiloya hamile kaldım Bulantilarimdan cok kilo verdim.umarim sorun yYaşamaz bebegim.

ben de 9 haftalık hamileym, aranıza yeni katıldım :) boy 1,60 53 kg ile hamile kaldım. kilo alıp almadıgımı yarın ogrenecegim. bazen bulantılar oluyor bazen olmuyor. ilk zamanlar hic bir sey yiyemedim, doktorum premesis diye bitkisel bir ilaç verdi onun sayesinde yemeye basladim. insallah cok kilo almam

Allah sana kolaylık versin ben 2 haftadır çekiyorum, 2 haftada 2 bucuk kilo verdim, çok zorr. İnşallah en kısa zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…