2015 Mayıs Anneleri

ne_desem_bilmem

kün fe yekün..
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
156
44
43
Belki çok erken henüz mayıs annesi olmak için ama çok istiyorum bu ay olsun hayırlısıyla diye.
Bu ay ilk kez aşılama oldum ve test günüm haftaya
Inşallah ben ve dileyen herkes bu gruba girer hayırlısıyla

Günaydın arkadaşlar ben daha önce 2015 ocak anneleri grubundaydım fakat mayıs ayında bebeğimi kaybettim bu ay tekrardan denemeye başladık ve beklemedeyim sat 28 temmuz idrar testi yapsam sonuç alırmıyım acaba?

imza alanındada hala eski takvimim duruyo silemedim bi türlü site bakım aşamasında olduğundan çok moral bozuyor görmek

imza alanındada hala eski takvimim duruyo silemedim bi türlü site bakım aşamasında olduğundan çok moral bozuyor görmek
Moralini bozma canım Allah hayırlısını versin benimde sat 24 temmuz geçtiğimiz perşemde idrar testi yapmıştım evde silik çizgi
Çıktı kan testi yaptım pozitif çıktı seninde varsa çıkabilir

Mia cooook sevindim tebrik ederim canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah :) dualarim seninle :)

cok cok sagol canim. kurban olurum sana. benimde dualarim senimle sizlerle. ins bu sefer saglikla kucagima alabilirim. kan pihtilasmasi da var bende ne yapacagimi bilmiyorum. persembe gunu doktora gitcem. sigarayida birakmam lazim. gecen sefer ayni ogrendigim gun birakmistim . bu sefer bugun 3 tane ictim cok suclu hissediorum ama artik icmicem.

uyku da basladi hhep uyumak istiyorum.

sat 6 agustostu benim 3 hafta 5 gunluguz daha :) hafif bulantilar var ile yok arasinda. simdiden baliktan tiksindim.

senin az kalmis ne guzel. insallah saglikla kucafina alirsin canim:)

Canimmmm bir an once git doktora bende de kan pihtilasmasi var igne vuruluyorum hergun.. Benimde uc tane kaybim oldu oncesinde insallah bu sefer kucagimiza aliriz :)

Canimmmm bir an once git doktora bende de kan pihtilasmasi var igne vuruluyorum hergun.. Benimde uc tane kaybim oldu oncesinde insallah bu sefer kucagimiza aliriz :)
ins canim. bugun 3+6 olduk. daha kan testi bile vermedim. persembe gunu kese gorunur mu acaba. 6 haftalikken kalp atisi duyuluyor ama. beyse doktor keseyi gorur gormez tedaviye baslicam dedi. bakalim ne olcak. sanirim igne vercek banada. ben degerlerimi bilmiyorum bu gittigimde alcam sonuclari.ins saglikla aliriz kucagimiza canim

Canim ben 5-6 haftalsrda keseyi gordum. Ayyy zaman gecmez simdi sana ne heyecanli demi maasallah insallah keseni gor bir an oncepit pit kalbini dinle miniginin :)

Allah kısmet ederse ben de mayıs annesi olcam inşallah yaa hala şaka gibi geliyor cumartesi de görebilirsem dünyanın en mutlu annesi olurum inşallah :)

canım benmde son adet 28 temmuz ben 23 agustosta ogrendm suan 5+3. adetın gectıyse hemen yap test ben adete 2 gun kala ogrendm.ıns hamılesndr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…