2015 Mayıs Anneleri

Arkadaşlarrr meraba bende 2014 yılı eylül ayında hamile olduğunu öğrenmek isteyenler gurubundaydım. BAT 12 eylüldü ama adetime 4 gün kala yani dün bi test yapayım dedim baktım silik çizgi hemen kan testi yaptırdım hcg 194 çıktı sizce bu değer normal mi kızlar bide kese ne zaman gözükür acaba henüz doktora gitmedim Bu arada hamile arkadaşlarımın hepsinin inş bebekleri sağlıkla dünyaya gelir:))

Merhabaa kizlarrr...
Bende pazarteai ogrendimm ahamile.oldugumu.. mayis annesi olcagim icin cok mutluyum.. mayis bnm ewlilik yildonum.. tam 2.senemizi doldrrken bebgim hediyem allhin izniyle kucagimda.. olcak.. 1 hafta sonra.. keseyi gorcez.. insallh.. ondan 1.5hafta sobrada pit litlari duyariz insallh.. yice rabbim izin verrse..

Hamilesin demek canim. Bence doktora veya saglik ocagina git zaten iki gune bir iki kere test yaptiriyorlar beta hcg norml yukseliyor mu diye. Kese herkeste farkli zamanda gozukuyor. Beta hcg 2000 i gecmesi lazim. Benimki 4+4 te gozuktu. İns saglicakla kucagina alirsn.

Evet canım hamileyim çok şükür:) Daha dün öğrendim henüz bi kadın doğumcuya gitmedim adetim geçsin o zaman doktora gideyim dedim ama bilmiyorum ki canım yoksa hemen gitsem mi

Bnce adetin gecsn oyle git.ben tam adet oldugum gun gittim zaman gecmiyor bir turlu. Allahtan keseyi erken gordum.simdi kalp atisini bekliyz. Pazatesi gitcem iki hafta gecmek bimiyr. Allah kucagina almayi nasip etsn.

Kızlar merhaba. Bende mayıs annesi olacağım rabbim nasip ederse. Daha dün yeni test yaptım ve pozitif çıktı. Şimdiden herkesi tebrik ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…